Опубликовано: 18 авг 2010 Подумайте-подумайте. Ваша ситуація вазалі як енциклопедичний приклад. Зрозумійте, ви не можете виклислити цей урок з розкладу. Тому що не ви його туди вписували. А лікують вас як раз від того страху з дитинства, що ви тільки-но описали. Якщо простіше: "Ви ненавидите алкоголіків - акоголіки будуть все життя поруч з вами, або ще й того гірше - самі зіп"єтесь". Це буде до тих пір, доки ви не зрозумієте сенсу уроку.[+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 Це не зовсім алкоголізм, хоча я його всіх видів і проявів не знаю Батько мій не алкоголік - це точно))) Просто це очікування і страх запамяталось. То все чого я боюсь і ненавиджу мало б мене оточувати весь час і вчити. Я б тоді з розуму зійшла...Та й не так воно, принаймі напевне я не готова так глибоко копати...Ще не готова. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 Тому я й хотіла завершити зразу нашу розмову, але чомусь у мене виникло сподівання.... Але ви таки дійсно не готові. Не готові до абстрактного мислення. Ви навіть не зрозуміли, що приклад про "алкоголізм" був лише прикладом, а не описанням вашої ситуації. Нажаль, ви і далі будете продовжувати оце своє: "мені так хочеться піти і прийти в 5 ранку на бровях, або щоб йому хтось подзвонив і сказав що мене викрали, чи зів алігатор, чи щось в тому роді. Щоб він зрозумів, яка я в нього найкраща, і з сльозами на очах, з квітами в зубах приповз просити пробачення))))))) Жартую, але близько до істинни. Щойно дзвонив, я вдала до всього байдужість, і тільки угукала. Він сказав, щоб набрала коли захочу говорити, я кинула трубку", навіть не замислюючись над тим, що таки чином тільки те і робите, що породжуєте порочне коло агресії, страху і ненависті, замість того, щоб змиритися, зрозуміти, що це був урок і змінити свою поведінку і свідомість на ПОЗИТИВ. Але, я майже впевнена, що навіть це моє повідомлення ви не зрозумієте. І хоч мені і хотілося вам допомогти, вимушена завершити нашу розмову.Бажаю вам в майбутньому позбавитися таки таких відчуттів, як страх, ненависть, засудження, сум і розчарування. [+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 Cleo_ , знаете, для меня тоже актуально.+ я тоже не понимаю. как надо было ?изменить поведение , не надуться, а посмеяться? или не обратить внимание? все ж его организм, пусть ухудшается. а нафига мне просто сосед, если даже нет разницы до любых проявлений его сущности............ запуталась. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 Ну знаєте, я не так часто (слава Богу) відчуваю ці порочні почуття. І інколи на користь так стряхнутися, бо живучи без них можна втратити відчуття реальності. Все прощати, приймати як урок, відпускати, у всьому бачити толк і пояснення, або знак...Мій сьогоднішній випадок можливо дійсно загострений при ПМС. Це типу отримав рак горла, бо не виговорювався, або злословив про інших...Я не підтверджую, ані заперечую таких поглядів чи ставленнь до різних ситуацій. І ніколи не шукаю підзміст, чи глибоко заховану тайну. Я керуюсь відчуттями і дію по них, на форумі так зазвичай це потік думок. і інколи це просто настрочені думки, а не міри до дій...я доволі часто прочитуючи темки читаю Ваші пости, Ви специфічно мислите, як на мене. І це зовсім не означає, що Ви чи я не праві. Просто кожен бачить те. що готовий побачити... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 ))) Цікаво, де ж, окрім сьогоднішніх моїх постів до вас ви побачили "інакомисліє"? ))) Я не права була з самого початку - не з тією людиною (нічого образливого не маю на увазі) вирішила поділитися знанням. В будь-якому випадку бажаю вам щастя і душевного спокою.[+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 Нажаль, я не зможу вам нічого більшого пояснити, тому що: "не надуться, а посмеяться?". Зазвичай, людині притаманно кидтись в крайнощі... Замість того, щоб побачити правильне рішення, правильний шлях. Я навела приклад одного з законів Тонкого світу. Тонкого, а не фізичного з його фізичними законами. Тобто усвідоблення того, що тебе лікують і вчать має бути лише всередині вас. А ваші дії (підкореговані вже цим усвідомленням) мають відповідати законам фізичного світу. Але вже без негативних емоцій - страх, ненависть, призирство, роздратованність і т.п. Тобто, звичайно, діяти треба, але вже без цього "баласту". [+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 Мову я знаю англійську добре, німецьку теж непогано. Навіть латинь вивчала, правда памятаю тільки афоризми і уривки з промов горацій))) Перспективи є на кожній роботі, тим більше, що колектив молодий, море ідей...Надіюсь, що перспективна, всіх нюансів ще не знаю. лякає тільки, те що я пішла зі схожої роботи по умовам праці, надоїв вид діяльності та й ставлення керівництва до працівників. По- любому на новій роботі потрібно спочатку показати результат, а потім думати про підвищення позиції і зарплати. А на машині чоловік, бо йому по роботі це необхідно, він багато їздить. А я водій "У" тільки катаюсь по своєму районі, і інколи. о горе мені, мене запарковують чужі дяді))) Але я борюсь))) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 Дякую, можливо ми сьогодні на різних хвилях))) Думаю, що ми порозуміємось))) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 )))))) [+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 оффтоп - Вас приятно читать )) а по теме мстите интеллигентно - купите красивое платье, сделайте красивую прическу и сделайте очень загадочный вид... и на вопросы отвечайте двусмысленно ))) пусть понервничает... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 Клео, можно я попробую? дело в том, что у вас идеализация отношений с мужем - вы считаете, что он должен поступать так, как вы того хотите и так как вы считаете правильныма Жизнь пытается вас научить что мир несовершенен и что все люди разные. и что вместо того чтобы страдать по поводу несовершенства мира - лучше смириться с его несовершенством. и до тех пор пока вы не поймете и не смиритесь что мир несовершенен и что никто никому ничего не обязан - Жизнь будет разрушать ваши идеализации, постоянно посовывая одни и те же раздражающие вас сюжеты.но это сложно объяснить, надо быть в темея правда не очень могу бороться со своими идеализациями, хоть и пытаюсь[+sign]Мама Эля и ее сыночкиВасек 05.06.04 и Ромчик 30.05.06ICQ 225-994-145[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 Щиро дякрю! )))))) Як на мене - прекрасне роз"яснення! ))) Я більш узагальнено, ви більш конкретно. Дякую. [+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 я Свияша не так давно штудировала :) поэтому свежи воспоминания :)) ...[+sign]Мама Эля и ее сыночкиВасек 05.06.04 и Ромчик 30.05.06ICQ 225-994-145[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 а сколько лет вы с ним вместе? имхо, вы попусту нервничаете, я бы даже сказала взращиваете проблемы на пустом месте ....и даже (мне так показалось) ревнуете к коллективу - это смешно :) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 Ми разом 6 років) До колективу абсолютно не ревную сама працювала з ними. Просто оці їхні неписані правила мене бісять. Я вже майже заспокоїлась. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 плюс сто))) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 Я це розумію, і не стараюсь все ідеалізувати...Ну просто сьогодні точка кипіння і я все згадую, що мене не влаштовує. Ми підлаштовуємося один під одне, я розумію, що він не все хоче робити те. що я важаю за правильно, я від нього цього і не вимагаю, і ніколи не диктую умови і не ставлю ультиматимуми. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 )))) Я купила собі туфлі і іду через годинку на стрижку і покраску, він прийде вечеря на столі, а мене немаєєєєєєєєєєєє)))) І тут я ))) Все насправді я вже перегоріла, і навіть уже не можу дутися, уже і по телефону поговорили. Дві смс з вибаченнями прийнято)))) Але нехай поздогадується 2 год де я))) Телефон залишаю дома 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 19 авг 2010 ... ... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 19 авг 2010 Кризис 7 лет совместной жизни? Ну я о Ваших претензиях вообще, не только об этой ночи 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 19 авг 2010 про идеализации Я вот понимаю о чем тут говорят, и где то очень в глубине души согласна с таким мнением. Да ,ситуации учат тому, что мир, жизнь, отношения неидеальны. Но ведь принять эту неидеальность так сложно, когда ты еще молод, веришь только в хорошее и хорошему и как тут пишут не бачыв смаженого вовка. Я сама такая..идеалистка...тоже получаю уроки. Ну вот как можно принять например насилие, грубость..и тд и тп...а ведь это все есть... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах