Опубликовано: 18 авг 2010 Як розвіяти злість, сум і розчарування??? Спочатку хотіла назвати темку "Як провчити любимого чоловіка" , але подумала, що провчати якось не по-дорослому, та й злість і образа бере гору, а "месть блюдо холодное". Значить так: (не судіть строго за орфографію, не в дусі я) Вчора пішов мій чоловік на корпоратив, на ДН шефа - діло святе, погодьтесь. Прийшов 4.30 ранку, пянючий, навіть не поцілував мене, ледь говорив. Напивається дуже рідко, і переважно чомусь на корпоративах. І скільки я не прошу щоб не випивав лишнього на корпоративі, бо це не допустимо, там тільки цього і чекають. Говорю йому- хочеш розрядки краще дома, чи з друзями - так ні свинюка саме на офісних сабантуях, ще й у шефа. Шеф сам по цій справі вправний і пропонує тост за тостом, і попробуй не пий. Ну це окрема історія. Решту ночі я прислухалась чи він дихає, на кожен його рух кидалась, дурілка-картонна. Боялась щоб у душі не підсковзнувся...переживала. Зранку ледь добудилась на роботу - таке вперше взагалі!!! Нарешті вони встали, і замість того щоб вибачитись він почав вижати і співати в душі, а я так хотіла спати...не витримала і назвала придурком....Обідився, ми взагалі один одного ніколи не обзиваємо, а тут просто злість втома.... Заховала ключі від машини, він ще ж толком не протверезів. Поїхав на таксі. А мені так хочеться піти і прийти в 5 ранку на бровях, або щоб йому хтось подзвонив і сказав що мене викрали, чи зів алігатор, чи щось в тому роді. Щоб він зрозумів, яка я в нього найкраща, і з сльозами на очах, з квітами в зубах приповз просити пробачення))))))) Жартую, але близько до істинни. Щойно дзвонив, я вдала до всього байдужість, і тільки угукала. Він сказав, щоб набрала коли захочу говорити, я кинула трубку. А саме головне забула.....Я знайшла цікаву роботу, за яку добре платять, ми домовились що ввечері поговоримо, я так чекала, хотіла порадитись...Ну мавпа, я таки дуже зла...Ну що мені зробити???? Ну порадьте, бо якщо просто надуюсь як завжди, то на наступний корпоратив картина повториться.... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 ... ... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 попуститесь.... ну бывает и что теперь???вечером бы поприкалывалась с сарказмом, но не перегибала бы ....планку...напишите смс-с тебя цветы и шампанское-я тоже праздника хочу!!! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 Напийтеся и ви. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 Згодна() ю[+sign]Не падай духом где попало:-)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 гм, а проблема в чем? Поздно пришел? Ну и что?Выпил лишнего? Ну, если до дому добрался - значит еще нормально. У всех бывает иногда - напиться, тем более шеф подбивает. Он же не каждую неделю так :))) Проснулся и пел в душе? Ну и отлично :) Чего вы на это злитесь то?То ,что вы для него лучшая - это без сомнений :) Корпоратив и прочее к этому не имеют отношения :) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 Я б з радістю, а не можу.... Так хочеться щоб він зробив якийсь крок. Чому все я маю розуміти, ну чому. Чому я знаю, які він сорочки любить, а він мені б ніколи з одягу нічого не вгадав. Чому він знає, що я терпіти не можу морозиво і завжди мені його пропонує- бо сам любить. Чому я маю знати де його другий носок, а він навіть не знає який у мене одяг і що мені треба. І таких питань тисячі, прививки дитині, відпочинок, лікарі, страховка, ДН його мами...все сама люба, сама....Просто сьогодні точка кипіння. А по всіх параметрах він золотий чоловік... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 Ооооо..... так озвучивайте свои ожидания. Хочу красное платье от Манго, стоит столько-то. Никакой мужчина просто так не станет разбираться в женских одеждах. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 Напевне через тиждень і я так сказала б сама собі. А сьогодні я не хочу бути білою і пушистою, привикне, що так можна зі мною поступати, і прийме за норму. Тим більше, що це не перший раз. І це дуже шкодить його карєрі, а у них там зарас і так щось незрозуміле робиться. Перестановка кадрів і т.д..... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 Ну про одяг це я образно, тут я і без нього справлюсь. Я його чекала, ми мали обговорити мою нову роботу. Яка виглядає цікавою, але в той же час не нормований робочий день, молодий шеф з морем амбіцій і 4-ох річна донечка яка того року часто хворіла (надіюсь переросла, оздоровилась), няня, яка буде обходитись в 40% моєї зарплати. Сьогодні маю дати відповідь. він обіцяв, що довго не буде, я приготувала лазанью, купила вино...Ох как я зол!!!!!!!!!!!!!! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 Точто про моего БМ))) ТОлько делал он это гораздо чаще, почти каждый день. Я страдала от того, что не высыпалась. Сначала ждешь, потом, когда приползает, переживаешь, что бы не упал и не убился (сейчас толко понимаю, что лучше бы убился), потом мне рано на работу, аон еще мог поспать. Мои нервы просто истончились. Не буду дальше оисывать все свое состояние. Скажу, что я была кругдой дурой. Нет, даже не так я была - Дурищщще!!!!Один раз решила отомстить. Напилась на 8 марта и пришла домой с корпоратива в 1 ночи. думала, что покажу, что тоже так умею.Пробую открыть дверь, а ключ не влазит, он изнутри своим закрыл, звоню, он не открывает. Стучу - не слышит. Я протрезвела, подняла на уши всех соседей, наконец-то он от грохота проснулся. Я ж за него уже переживала, а он просто спал, он напился еще сильнее, чем я, закрылся и спал!!!!И ему было похрен, что там со мной( Все же я - дурой была( нужно было еще тогда уйти. Обидно даже сейчас( 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 У переможців рани не болять, а Ви молодець. що вчасно це зрозуміли Але він не з тих чоловіків. які полюбляють спиртне, на щастя. Ну так рідко, але мітко раз у півроку він мене виводить...І саме головне і говорили і розуміє....Слабка сила волі, хоча не сказала б, скоріше пофігізм, типу я ж такий зразковий чоловік і тато, вас дуже люблю, а чому ти взагалі надулась, що я такого зробив...Вас жінок не зрозумієш і так зле , і так недобре... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 ИМХО - вы поднимаете бурю в стакане воды и смешиваете в кучу много чего разного у моего мужа тоже такой шеф - наливает практически непрерывно. ну пришел поздно? но разве так часто это бывает?мой сюпруг перебирает со спиртным раз в год, на новогоднем корпоративе.но поскольку во всех других отношениях он у меня золото с брульянтами - я закрываю на это глаза и лечу его с утреца чаем и аспирином :)))и тоже совершенно не чувствует своей вины. даже если обещал "я долго не буду" а приходит часов в 10 вечера (трезвый, он за рулем).у меня есть два варианта - дуться как мышь на крупу, портить себе и ему настроение.либо сделать вид что ничего не произошло, но без сюси-пуси.тогда он сам начинает нервничать и пытается прогнуться - пойдем что-то купим тебе, давай куда-то сходим :))))[+sign]Мама Эля и ее сыночкиВасек 05.06.04 и Ромчик 30.05.06ICQ 225-994-145[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 ПМС -нэ? .[+sign]Люди имеют право заниматься любыми сексуальными практиками, которые им нравятся. Впрочем, они должны избегать секса с козлами.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 не бачили ви вовка смаженого... ИМХО, попуститесь! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 +100 Вовка смаленого)))))) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 У нас це теж переважно виглядає, я зарас у ролі великої надутої миші на велику купу крупи)))) Піду підстрижусь і кардинально пофарбуюсь в брунетку, вже місяць виношую ідею))) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 Є трохи))) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 Ну, добре... Так вже й бути, поділюся з вами законом Тонкого світу. Ви ж, наприклад, не матюкаєте свою хворобу і ту, людину, яка вас заразила, а йдете до лікаря, він вам виписує гірку і противну мікстуру, ви починаєте її пити і видужуєте? Так?Так от уявіть собі, що в данному випадку ваш чоловік ВАС ЛІКУЄ. Лікує від вашої ненависті до пьянок-корпоративів і його поведінки після них. Ви це ненавидите? От готуйтеся, що будете це постійно отримувати. Доти, доки не зрозумієте, що "злість, сум і розчарування" - це сміття, яке не можна впускати в себе. Ну а поки що - ваш чоловік буде продовжувати вас ВЧИТИ це зрозуміти і ЛІКУВАТИ. [+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 З радістю))) Сиджу я дома уже 4 місяці,пішла з попереднього місця через, невисоку зп у призмі поставлених завдань і їх обєму, плюсом робочий день ненормований, і субота робочий, неділя зазвичай на телефоні. Донечка часто хворіла, я розривалась бо максимум 2 дні лікарняних, а потім такий аврал....Посиділа і зрозуміла, що знову готова у бій. Робота помічником (не секретарем) у молодого амбіційного, ризкового шефа, новоспеченого мілліонера....Обіцяють зп 5000 плюс бонуси, а ще обіцяють стресові ситуації, робочий день до 20.00....Питання на кону з няньою, а ще у нас садок далеченько і туди не ходять маршрутки, зранку чоловік везе на машині, а я забираю на таксі. Або навпаки дитвлячись у кого машина. Ножками туди я доходжу швидким кроком за 25 хв, з маською це анреал...Садочок чудовий, змінювати навіть не думаю... І того 2000 грн на таксі і няню, Це при надії, що донечка не буде хворіти. Чи варта шкура вичинки? Але виходить замкнутий круг, який потрібно розірвати. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 Неа, я викреслюю цей урок з свого розкладу))) А якщо серйозно ...нам тато періодично в дитинстві влаштовував такі шоу. Прийти вночі добряче випившим...Дотепер памятаю, як я прислуховуюсь до ліфта, чи до кроків, переживаю своїм маленьким серцем чи з ним нічого не сталось, заглядаю мамі в очі, виглядаю у темне холодно вікно...і потім тихенький стук у двері...я після сліз швидко засинаю, а завтра контрольна...Тато теж золотий чоловік, але ці його вчинки, дотепер мені аукаються страхом повтору. Я сказала, що у мене так не буде.....Ось звідки голова 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 Не бачила на щастя, і не хочу Що для одного норма, то для іншого виняток. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 +1 подтверждаю тоже такого мнения 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 Ясно. Ви не зрозуміли, тої інформації, яку я вам намагалась донести. Значить вчитися вам ще і вчитися. Дарма... [+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2010 Не спорю. можливо не все правильно зрозуміла А те, що вчитись і вчитись напевне всім є чого))) Хоча чим більше починаєш розуміти, чим глибше, тим важче напевне. З свого маленького досвіду. Я подумаю над вашими словами. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах