Порадьте толкового психотерапевта або психолога, терміново

51 сообщение в этой теме

Опубликовано:

Порадьте толкового психотерапевта або психолога, терміново Що спеціалізується на панічних атаках при ВСД. А то вже тиждень мучусь. Зробила МРТ, ЕЕГ, була в куліста все норма. Щитовидка в нормі (місяць тому робила УЗД). Таке враження що криша їде, до цього ніколи такого не були. Дуже потрібно толковий спеціаліст. Це взагалі лікується? Невропатолог приписала гліцесед, тривалумен, уколи церебрум-композітум і мексідол. і ще призначила антидепресант мелітор по півтаблетки на ніч. Я антидеприсант ще не приймаю, так страшно...Підтримайте мене. все почалось з приступу заніміли трохи руки і серцебиття і піднявся тиск, другий напад стався через 5 днів у таксі. Потім після МРТ і ЕЕГ взагалі погано. Другий день не їм і дуже погано сплю.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А ще появилась температура 37.2 - 37.4 Я так підозрюю, що це від адреналіну. Виходити на двір страшно. Ніби втрачаю відчуття реальності, все бачу через якесь скло. В інтернеті вичитала термін дереал. Моментами виходжу з цього стану беру себе в руки. Але вже сил немає боротись. Перед приступом сильно боліла голова і тиждень нервувалась. Дитина була дуже активна. Курити кинула.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

идите в беседку, там народу больше, думаю, что Вам там непременно помогут.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

температура это физика пусть ищут физическое заболевание[+sign]с уважением, канапелька форума![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

да, еще поджелудочная, печень могут давать температуру, а поджелудочная - запускать вегетосимптоматику [+sign]с уважением, канапелька форума![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+100... а щодо психологів то... мінімальну роботу для того щоб розібратись із власними страхами ви можете проробити самі: постарайтесь зрозуміти чого ви боїтесь, що вас турбує і гнітить, чим в житті ви зараз незадоволені. Ще краще це все записати.. або ж написати лист до своєї свдомості із заспокійливими словами.. про те, що зовсім така ситуація якої ви боїтесь не страшна .. і тд.. В кожного свої методи, та мені в транспорті, коли нападала панічна атака допомагало прийняти думку про те, що зі мною сталось найгірше.. Адже в більшості випадків боязнь транспорту - це боязнь зазнати страшної смерті в цьому транспорті (зупиниться серце, аварія, багато людей.. і тд..)Ніхто вам не допоможе так як ви самі собі.. адже психолог не буде з вами вічно поряд.. тому потрібно працювати щодня і щохвилини над своїми думками і емоціями, старайтесь не збирати в голові сміття ( нагатив і тд.. ), робіть з нього висновки, приймате все як корисний досвід і живіть позитивно :).ну і +форум антивсд.. почитайте
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Мене абсолютно нічого не болить Перед приступом боліла голова. У мене час від часу звужуються судини. А хіба від переживань не може піднятись температура? саме більше мене лякає оцей стан туманності, бачу сприймаю все чітко, а таке враження що туманно (надіюсь зрозуміли) Боюсь, що якщо почну ходити по всіх лікарях, то ще більше затяне, а вони все одно щось знайдуть навіть якщо нічого не турбує. Я і так вже була у трьох невропатологів, доплер , еег. мрт (та я вже казала)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я майже всім задоволена
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я майже всім задоволена
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Сорі))) Зіскочило Є деякі нюанси, але вони не з тих, про які б я навіть морочилась. Ну трохи нервувала останім часом, бо донечка почала проявляти характер))) Мене зарас турбує проблема, як вийти з цього ступора???? А якщо сама не справлюсью. чи воно не усугубиться?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

кровь сдавали? и на сахар тоже надо сдать[+sign]с уважением, канапелька форума![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Останнім часом не здавала. Завтра піду. А який аналіз краще зробити? На ліпіди? Загальний? Розгорнутий? Цей стан міг розпочатись від страху після приступу, а потім він посилився після МРТ і ЕЕГ, мені було дуже-дуже страшно під час цих процедур
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

кстатида... я заметила связь ПА и приступов ВСД с погрешностями в диете, особенно грешу на копченую курочку (знаю, знаю, но это сильнее меня). С начала поста, при этой безумной погоде и конкретной эмоциональной нагрузке, никаких приступов, ттт...[+sign]Руководить мною легко, но бесполезно.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А у Вас бували такі приступи? Вас це не налякало? Може я надто "мнітєльна"? Хоча завжди до слова ПА і всякі там депресії ставилась поверхнево
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я не врач, может кто из докторишек:) подтянется, я сдаю общий с формулой +сахар() [+sign]с уважением, канапелька форума![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дуже надіюсь.... Так хочеться поради і підтримки
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у меня бывали, пугало. очень пугало. Пошла к психологу, потому как было страшно даже додумать, что именно может произойти. Спасибо мне и ей (психологу), что проработав мои страхи и докопавшись до их причины, я теперь не так их боюсь. С тех пор (года 2,5 прошло от последней ПА) у меня она один раз начиналась и я ее смогла принять))) Она быстренько ретировалась))) Кстати, я таки смогла предстваить себе самый худший вариант развития событий, поняла, что ничего страшного в этом нет и меня попустило)))Я тоже ВСДшник. Мне помогло всё в комплексе. Душа (работа с психологом) и тело. Я начала плавать. А это правильное дыхание, а правильное дыхание - это обогощение кислородом сосудов головного мозга ну и т.д. Кроме того, я начала обливаться холодной водой. Но это было постепенно. Питание стараюсь перестроить. Вот есть еще одна вещь, которую нужно отменить - сигаретка, но пока никак. Время еще не пришло, наверное. Но оно непременно настанет. Удачи Вам!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую Вам за позитив)))) Сигаретку я одразу кинула після першого приступу і не курю уже 14 днів і не хочу і чоловіка уговорила))) А не поділитесь контактами психорлога? Так не хочеться попасти до шарлатана, бо у таких справах тільки професіонал може допомогти. Буду Вам дуже вдячна. Мій мейл [email protected] Ще одне запитання))) А ви якісь приймали ліки заспокійливі чи антидеприсанти?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

нет, не принимала. Хотя очень хотела. Страшно было. Даже купила себе иммован (не деприссант, наверное, но снотворное очень сильное). Так и лежит у меня на полочке. Но есть еще один нюанс, я до сих пор не справилась с ночными пробуждениями и поеданием еды ночью. Сейчас это уже носит совсем иной характер, нежели раньше, но факт остается фактом((( Вот что меня беспокоит. Хотя я реально понимаю, что я справлюсь. Напишу ВАм в личку вечерком
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дуже чекаю))) Дякую, що не пройшли мимо))) Мені так не вистачає спілкування і підтримки. Сорі, що закидаю вас питаннями))))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я отправила письмо на почту, почитай и вечером вторую порцию допишу
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

имован это супер снотворное:)из зопиклонового ряда [+sign]с уважением, канапелька форума![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую)))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

расшифруй, пожалуйста, а. Я одно время, лет 12-14 назад его принимала, потому что бессонница была. А он в аптеках тогда спокойно продавался и тетеньки мне его порекомендовали. Потом перестала. Помню только, что очень быстро засыпала и очень легко проспалась.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Мухоморов тут в ликаре консультирует, чудесный врачТычковский[+sign]я пришла из доброй сказки..выгнали![-sign]
0

Поделиться сообщением