Опубликовано: 21 окт 2015 А потім просто до чаю? Таня, я не доскіпуюсь, Я айву лишень до чаю додаю, як лимон, скибочками, всіх підсадила. А джеми та варіння в нас дуууже рідко. Полуничний джем єдине що. Але айви так хочеться)[+sign]Порекомендую хороших музыкантов. Джаз, ретро, фолк, современная музыка. Пишите в личку;)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 21 окт 2015 до чаю, до сиру типу брі... до брі, канєшно, краще мармелад, але мене щось діти так укатали цього літа-осені зі свими болячками, що я на мармелад поки не годна.як замість лимону, мо" варто засушити?хоча, недавно читала сталіка, той пише, айва лежить майже до весни, нащо її сушить?[+sign]Фрейд мав рацію щодо фаллічних символів, гляньте тіко скільки кругом всілякої хуйні![-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 21 окт 2015 Я пойняв, дякую)) лежить то і лежить() [+sign]Порекомендую хороших музыкантов. Джаз, ретро, фолк, современная музыка. Пишите в личку;)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах