чи приймуть на пологи, без перебування на обліку по вагітності (Київ)?

39 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Думаю Г.А. Ответит точнее по сроку. Я чтото не смогла быстро нагуглить приказ моз нужный. Но думаю что в 24 тоже поставят, просто объяснить ситуацию и предоставить все обследования, которые уже были сделаны.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

в любой срок ставят на учет - хоть в 30-ть недель прийдите - поставят /[+sign]/[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ну так це зовсім інша справа Ви дійсно не вмієте доносити інформацію. Вагітна обстежена, просто не в Україні. Рекомендую приїхати, звернутися до ЖК, в будь -якому терміні, хоч у 36 тижнів (звісно чим раніше, тим краще), їй оформляють обмінну картку, переносять аналізи, додають свої, і все, вона готова як годиться І до речі, породілля, це вже та, що народила, поки що ваша знайома вагітна , а під час пологів буде роділля :-)[+sign] Tempora mutantur et nos mutamur in illis Varium et mutabile semper femina[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А как этот контроль обеспечивается, если передо мной в том Же родзале рожала гепатит В-позитивная девушка?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Мы потом в одну послеродовую палату попали, Все индивидуальные были заняты в тот день.Мало приятного, честно говоря.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Пологовий зал обробляється між роділлями. Щодо післяпологової палати - а як там можна заразитися геп. В?[+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbert[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А хз, все равно паранойя Ей кормить грудью не разрешали, она не послушалась. Перестала после того, как соски в кровь разгрыз ребенок. А неонатологи там ежедневно - то пупки обрабатывали, то кровь брали, то прививки. В общем мед.манипуляции.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ото ж бо, шо паранойя :) [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbert[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а, ну да, зал единый. Про обсервацию доказывать не буду, не я там была () [+sign]Девушка должна быть готова к любому повороту судьбы, поэтому в ее сумочке всегда должны находиться загранпаспорт, купальник и фата.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну так она замечательно станет на учет в таком сроке, + еще и обследования все покажет, которые сделали в стране пребывания. Пускай попросит там оформить выписку, если что-то будет неясно - тут переведет. И дальше будет уже наблюдаться в Украине, ей и обменную карту тут оформят, с которой она без проблем пойдет в роддом.Моя золовка так рожала, никаких проблем не возникло, ттт.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

о, дякую, вона чомусь переконана, що на облік ставлять лише до певного терміну. Тому план був обстежуватися першу половину вагітності закордоном, а далі вже дома, в приватних клініках. Ну ось лише поставало питання чи приймуть на пологи без перебування на обліку в державній установі. Я так зрозуміла, що стати на облік таки необхідно, але це можливо зробити навіть на пізніх місяцях, маючи на руках результати обстеження та всю історію вагітності.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у моєї куми ось тиджень назад прийняли, але перед цим вона з чоловіком їздили у пологовий будинок і з ясовували подробиці () т[+sign]Зроби сьогодні те, що маєш зробити завтра[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

подружка 2 раза становилась на учет после 20 недель, до этого делала узи и сдавала скрининги
0

Поделиться сообщением