Хто приймає Джаз+, які враження?

34 сообщения в этой теме

Опубликовано:

Боже, яка ж ви відверта!)))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Відповідь на питання: - переношу дуже гарно, не потовстіла взагалі, сіськи +1 розмір, лібідо як і було, я сподівалась, знизиться))))) Щоправда, останнім часом схудла, і сіськи теж повернулись, як і були....Плаксивість не можу порівняти, бо ПМС був і до Джазу. Загалом переношу краще, ніж Ярину. Питиму й надалі)[+sign]The Earth is full - go home![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я принимаю сейчас принимала и раньше его и другие - все ок (секс, вес, настроение)но это все индивидуально[+sign]я, як людина крайнє подла, цинічна, аморальна і безотвєтственна можу собі позволить всякі глупості так що звиняйте якщо кого образив і розчарував в його лучших ожиданіях[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

э
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

відпишусь про перші два тижні і підніму темку: на другий день пиття Джазу тошнило ТАК, що згадала токсикоз. Це тривало рівно один день.Потім на день 3-4-5-6 з"явилася така плаксивість, я стільки за попередні кілька років не плакала.Потім наче все минулося - почали боліти груди. В правій груді надулася якась гуля(((( Завтра іду до мамолога(((А, і на другий тиждень після гістероскопії почалася мазня і тепер іде кров((Завтра іду після мамолога до свого перевіреного роками лікаря, будемо думати, що далі
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

цикл назад как бросила пить после лет пяти приема+ Либидо - его таки НЕ БЫЛО! Совсем :). Я шутила что это главный противозачаточный эффект. Отечность - проходит. Целлюлит - отступает. Такое впечатление что я была покрыта им от макушки до пяток. И это при том, что я не скажу, что мастер спорта, но и бегаю по утрам, и 2-3 раза в неделю в тренажерку хожу. И очень тяжело было сбросить даже 1кг.Плаксивость, депрессивность - прошли. А то да, жила под флагом ВСЕПРОПАЛО.Вены становятся менее заметными.Грудь.... зато какая была грудь! Повторюсь - эти все изменения после ОТМЕНЫ джаза.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

сорри за офф, а чего бросили пить? сами отменили или доктор? Я чего спрашиваю: сама уже 5 лет пью Жанин по специальным показаниям и мне нельзя бросать, иначе проблемы вернуться, но врач почему-то запрещает делать даже перерыв в приеме на полгода или годик и говорит, что никакие перерывы не нужны, а я что-то сомневаюсь...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

за ненадобностью :). + Постоянного партнера нетМедицинских показаний нетВарикоз есть
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

вчора була у мамолога і робила УЗД+ у мене була фіброзно-кістозна мастопатія, але вона мене не турбувала, все було під контролемі тут раптом за ці два тижні прийому Джазу+ груди стали боліти, все роздуло, в правій груді нагнало якусь гулю. На УЗД лікар сказав, що, швидше за все, це - жирова долька (тобто той самий прояв целюліту, тільки локально - в груді), однак для більшої впевненості треба робити еластографію...не подобається мені, короче. страшно.
0

Поделиться сообщением