Наша Перемога (неполітичне, але про це саме)

67 сообщений в этой теме

Опубликовано:

гггг))))) [+sign]Если вы хотите, чтобы мужу понравился салат, добавьте в него щепотку пельменей, пучок сосисок и веточку колбасы:)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

)) яка вона гарнюня
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та нема за що ()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

как "совпало" правда? только вчера писали что рашисты стали переходить на мову и тут на те))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

коли держава подыхает, то не грех и помочь, а не верещать "мне все должны" и "что государство для меня сделало"
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

)))) [+sign]Счастье - это свойство характера. У одних в характере его все время ждать, у других непрерывно искать, у третьих - повсюду находить.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

))) однакові тексти читаєте.вперед ватко, до перемоги
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та вы шо! [+sign]________________________________________Добро обязательно победит зло. Поставит на колени и зверски убьет.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

))))))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

это как?! Я только вчера прочитала, что она в финал не попала. Ещё подумала:"надо же, первый раз такая красавица и в таком правильном платье". Значит ресурс соврал?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

пошла в гугл). Колумбийка заняла первое место. А наша, все равно лучше!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

І ще про перемогу.Скаржились ми восени на групу "Всемирньій клуб киевлян".Зараз мені прийшло повідомлення, що її заблоковано
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Кабмін приняв законпроект про підвищену оплату воякам АТО.Далі буде?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

)))) хто хто а не Ромео( я вс так назіваю скорочено) сподіваюсь не образитесь)) ватой назвати важко. але згодна ТС, що це найкраща ваша тема))). Я також за критику того, що не подоьається, але я за конструктивну критику і з приведенням фактів порушень. І ще раз, вітаю з темою ви перевершили себе!!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

В мене є критерії, за якими можна легко визначити вату Тому, якщо ви хочте аргументовано подискутувати з цього велкам. І ще раз повторюю, я жодної миті не сумнівалася в нашій перемозі на фронті, а от вата, тут дуууже довго і "аргументовано" доводила, що на Донбасі ми не справимось у відкритому бою і продовжувала агітацію, за гру на умовах ворога. Хоча, напевне важко сприйняти той факт, що ми можемо перемогти, коли твій улюбленець президент каже. що це неможливо. Розумієте. вата вірить кожному слову президента/короля/начальника, не включаючи логіку.І готова загризти будь-кого, хто наважиться сказати, що "король голий".Навіть коли його слова протилежні його діям.
0

Поделиться сообщением