А ви слухаєте українські пісні?

101 сообщение в этой теме

Опубликовано:

Только українське і слухаю. Океан Ельзи, тартак, Бурмака, мері,друга ріка, тік....
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Братив Гадюкiних та ВВ () [+sign]"Хорошие девочки отправляются на небеса, а плохие - куда захотят." Утэ ЭрхардБог создал труд и обезьяну,Чтоб получился человек.А вот пингвина он не трогал,Тот сразу вышел хорошо.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Так. І ящо якась пісня може пробити мене на сльозу , то тільки українська .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дуже багато. Улюблені: Астарта, Рокаш, ОЕ, Козак систем, От вінта (аааа! яке рокабілі!!!) ТНМК, Крихітка, іноді грішу проти високого естетизму і слухаю Дзідзя:)). ВВ, Плач Єремії. З ліричного є прекрасний проект від автора пісні "Вона" і Віктора Морозова "Армія світла". Дуже люблю Терцію. Під ностальжі можу старі альбоми Білички.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+1 Гадюкіни! Який був концерт у Палаці спорту! перший і останній, на жаль(
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Терцию
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ОЕ, Плач Єремії, Пікардійську терцію, Іларію, ще Бумбокс (і російські, і українські пісні), рідше - Тартак, ВВ, ще рідше - Мандри, ТНМК. Іноді Арсен Мірзоян, під настрій, в нього тембр приємний. Сину ще подобаються Ot Vinta!, Mad heads та Юркеш. І ще Гайдамаки, здається ("Чорне море - гарне море, а все єдно Чорна Гора...")
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ОЭ, ТІК, Пікардійська терція, Скрипка, бумбокс сейчас открыла песню "Пливе кача" Пікардійська терція. Єта песня стала реквием
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Океан Эльзы, Мирзояна, Ламу очень люблю() [+sign]"женщина...всегда она..." (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А вот на русском язіке наш Гимн :) http://www.youtube.com/watch?v=3K4EOWD22oI&feature=share
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

о... я думала я знаю укрмузыку. пошла изучать в гугл,,,,,,()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ДрибаДаДзига - обожнюю Арсена Мірзояна і СКАЙ - ніжно люблю)ще - Тарас Чубай, Скрябін і Друга Ріка - під настрій
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я люблю украинские песни. но не современные. .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Який саме концерт в Палаці? Я там була на трибьюті - чудовий концерт, кращих серед подібних не бачила.А Гадюкіних мені дуже пощастило послухати вживу. Ще на початку 2009 в програмі фестивалю Чайка-10 був заявлений їх виступ. Квитки купила в перший день продажу:)Ми з чоловіком так відривалися на їх виступі, що навіть у кліп з цього концерту потрапили, який потім на трибьюті напркінці показували. Молодь деяка щиро дивувалася, чого ми так "прибалдєлі". А через два місяці Кузьмінського не стало...Восени була у Львові, на екскурсії по Личаківському кладовищу попросила гіда, щоб провів до могили Кузьми, а гід тільки від мене дізнався, що він помер.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

и я.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Океан Эльзы, а Квитка Цисык относится к тем исполнителям, от голоса которых всегда слезы на глаза наворачиваются. [+sign]В доме должен командовать кто-то одна![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую за тему. Ніколи не чула про Квітку Цісик - дійсно проймає
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+100, ТІК, Плач Єремії, Хливнюка, Скрябіна. Мне все равно на каком языке музыка [+sign]Мы любим трагедию. Мы обожаем конфликты. Нам нужен Дьявол, а если Дьявола нет, мы создаем его сами. Чак Паланик[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

лише сучасні.() [+sign]"...у мужчин настоящая любовь совершенно бескорыстная ибо безответственная. Ему просто её охота до потери пульса и всё. Дальше этого он не видит и не думает"(LJ)nirig ukr.net[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

спасибо!)) [+sign]Моя любовь - без дна,А доброта -как ширь морская,Чем я больше трачу,Тем становлюсьсильнее и богаче! ШекспирКак кому, а мне нравится думать!М.Жванецкий[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

)))) [+sign]Моя любовь - без дна,А доброта -как ширь морская,Чем я больше трачу,Тем становлюсьсильнее и богаче! ШекспирКак кому, а мне нравится думать!М.Жванецкий[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Марійку Бурмаку [+sign]Вообще и в общем.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

интересно, а Юлию Рай кто то слушает-слышал?)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

"Двічі в одну річку"? )) [+sign]— Как тебя понимать?— Понимать меня необязательно. Обязательно любить и кормить вовремя. ©НА гору - С горыВ школу - ИЗ школы- Вас не то чтобы не любят и боятся, вас просто побаиваются и недолюбливают... ©[-sign]
0

Поделиться сообщением