Худа собака

55 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Стала дуже мицна, а зад так взагали бомбезний тепер [+sign]---------------------------------------------------------- Женщина создана делать мужчину счастливым,где бы этот несчастный ни спрятался. [email protected][-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

конкурента чует [+sign]---------------------------------------------------------- Женщина создана делать мужчину счастливым,где бы этот несчастный ни спрятался. [email protected][-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Она знает, что если отработает , то начинается игра с мячиками.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

:)))))) я собі уявляю цю чікабомбу :)) тре якось вигуляти коней разом :)) [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbertвойди в мой дом порой осеннейразвей тоску создай семьюкуда ж ты в обуви то прешьсяубью (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а, тобто спеціальних якихось вправ нема? моя собака вірить, що з мене у будь-який момент може вискочити м*ячик :) Рядом, позиції з руху, комплекс робимо на іграшці, вона її бачить і аж брови морщить, так старається. Але я думала, може у вас ще якісь є прийомчики :)))[+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbertвойди в мой дом порой осеннейразвей тоску создай семьюкуда ж ты в обуви то прешьсяубью (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Нет.. Разве что игрушку под мышкой держу, а потом на другую меняю чтобы первую отдавала. Но это уже игра, на сосредоточенность и прочее.Рядом, остановка, место а потом ко мне команда и рядом с 20 м , это она уже без еды с лета делает.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Сегодня были у Левицкого, у нас проблемная селезенка , сейчас полечем ЖКТ и через неделю сдавать анализы. Будем определять почему не сильно плотная, может какое-то заболевание крови у нее..
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ага, ми так само, іграшка під пахвою і рядом, на концентрацію. Моя теж ці всі вправи робить і без їжі, але я хочу, щоб вушка стояли і хвостом мела, коли вона це робить :)))))) [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbertвойди в мой дом порой осеннейразвей тоску создай семьюкуда ж ты в обуви то прешьсяубью (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Напишу своє " ИМХО" ) : 1) Ще 100 років тому мені один ветеринар сказав , що собаку треба кормити після прогулянки і потім вона повинна годину-дві відпочивати, якщо не хочемо мати заворіт шлунку(кишок). Потім я знайшла цьому підтвердження в літературі , інтернеті. Тому допоки собаки були малими ( десь до 1,5 -2 роки) і любили гамсати, після кормління закривала їх у вольєрі. Тепер , коли вони підросли, не закриваю , однак і не граюсь з ними , не гуляю кілька годин після їжі , а вони добровільно відпочивають. Можливо теорія спірна , але " береженого бог береже "...2) Як я розумію , ви вже давно займаєтесь з собакою ... Не розумію , чому до цього часу ще на заохоченнях. Можливо пора вже виконувати команди без "цукерки ", а то так навіки і буде працювати тільки за "цукерку", а повинна просто за ласкаве слово і поглажування. У крайньому випадку,якщо вже зовсім не хоче нічого виконувати без прикорму , то давати буквально одну бубочку , або справді " лакомство" , не те , чим снідає та вечеряє і дуже в малих дозах , і не в кожну команду, а через два, три рази. 3) Не вважаю , що це нормально , коли собака не має поняття " стати , з"їсти". По суті , у собаки нема ні повноцінного сніданку , ні вечері , одні перекуси...якось так... Думаю , в цьому причина ...4) І , як на мій погляд , собака гарна , навіщо їй той жир ?))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

о майн готт, не лякайте мене. Здоров*я собані! [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbertвойди в мой дом порой осеннейразвей тоску создай семьюкуда ж ты в обуви то прешьсяубью (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

:))) Нам проще, т.к. уши и так стоят всегда из-за обрезания, а хвоста у нас нет)))))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Та это у нее просто постоянные проблемы с ЖКТ раз в пол года, а сегодня ночью были спазмы и жидкий стул утром :((
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Так все вроде кормят после прогулки, иначе собака заниматься не будет+ с полным желудком носиться нельзя.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Відповідаю по пунктах. По-перше, дякую за комплімент у п. 4 :) 1. Питання справді спірне, заворот кишок може бути, коли собака вмолотить відразу всю миску корму, а тоді піде скакати. Якщо по бубочці - заворот виключено, тим більше в дорослої собані.2. Займаємося не тільки за кусок, а й на іграшку. Кусок або іграшка дається як за окремі команди, так і за зв*язки команд, наприклад, за цілий комплекс, зроблений КРАСИВО, даю велику горсть. Команд у нас мільон, це ж не базова послушка, ми ж і фрістайлом займаємося, і обідієнс, наприклад, апортування у нас ніяк не йде, так даю кусок навіть за касання зубами апорту, а вже як потримає секунду - так ціла горсть. Понятно, що сидіти - лежати - це вже як добридень :) Лакомство беру туди, де багато зовнішніх подразників, або коли вчимо щось геть нове. А так - все на кормі, нема чого розволочуватися :) 3. Та чого нема сніданку або вечері, я займаюся два рази на день, і їсть вона два рази на день. В основному їсть під час занять. [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbertвойди в мой дом порой осеннейразвей тоску создай семьюкуда ж ты в обуви то прешьсяубью (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ага, теж про це подумала, коли писала :))))))) [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbertвойди в мой дом порой осеннейразвей тоску создай семьюкуда ж ты в обуви то прешьсяубью (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А Вы дома не кормите ? У нас поощрения были сверх питания, после каждой прогулки ( а их 3 в день), приходит и сжирает свою порцию корма.Хотя я слышала от одной девушки, что есть и такой способ, скармливать пайку на обучении. Нам в свое время не пошел, т.к. на корм она работала намного хуже чем на отварную куриную печень, да и прогулки у нас по 2 часа минимум, а это значит нужно было носить с собой воду .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А чому не можна з нею позайматись ,а потім покормити собаку і дати їй відпочити ? Я от навіть на себе приміряю ... чи відчула б я , що поїла , якщо б не сіла біля миски , злопала , а потім поспала ?))) Хіба ж то їжа , що мені чоловік по бубочці буде давати протягом години-двох за кожен танець на пілоні ? А от цукерки понад їжу за танці , то таки кайф))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я і воду беру :)) я на прогулянку (якщо довше години і засвітло) йду як равлик - в рюкзаку вода, фішки (для квадрата), пулери, два м*ячика, канатик, ну і дрібниці типу фурмінатора :)))))) А якщо на годину і затемно, то тільки корм, ліхтарик і м*ячик :)Я вдома годую, тільки якщо на занятті норму не доїла - наприклад, втомилася, і заняття закінчилося раніше, ніж я планувала. Три рази в день по 2 години - оце так повезло вашій собаці, я б теж струнка як свічка була в таких умовах :)) [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbertвойди в мой дом порой осеннейразвей тоску создай семьюкуда ж ты в обуви то прешьсяубью (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

цінність їжі зменшується. Так вона їжу заробляє, їй дуууже рідко перепадає харч за красиві очі :))) [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbertвойди в мой дом порой осеннейразвей тоску создай семьюкуда ж ты в обуви то прешьсяубью (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

:))) У меня сумка с собой всегда с игрушками и валиками , а вода для меня только. Она и не любит пить.Я только утром и веером гуляю, в обед -муж. А веером с 20.30 до 23.00 почти. Кайф ловлю от этого, столько времени на свежем воздухе и перед сном :)Мы в парке гуляем сосновом.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ну, не знаю...чесно кажучи , мала діло з багатьма кінологами... а про такий спосіб кормління вперше чую і в літературі не читала ... можливо не придавала значення ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Есть, есть.. Редко, но встречается. Просто если собака не занимается фристайлом, а как у меня -на защиту и послушание, то вырабатывается иная привычка- делать только за еду.А если фристайл, так тут никак без лакомства.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

То конкуренція; в мене; коли була кішка; то собака більше їла [+sign]Выдуманное обратно не задумаешь[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Есть два варианта Номер раз. Внимательно изучить состав корма. Протеины и жиры пересмотреть.Вариант 2 взять на зиму корм энерджи с высоким содержанием протеинов и жиров на время.Если нужна помощь, можете перезвонить 050 416 1774. Есть ньюансы всегда, здоровье, рацион, активность, наследственность. Подходить нужно комплексно.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ого як все серйозно; як на роботі - з такою дресурою перемоги на виставках мають бути ваші [+sign]Выдуманное обратно не задумаешь[-sign]
0

Поделиться сообщением