Первый класс 2016, школа в Броварах

33 сообщения в этой теме

Опубликовано:

Вы учились в ней ?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Син співробітниці в старшу школц перейшов з 3ї в 9ту В 9й настільки вище рівень, що довелося зразу ж наймати репетиторів з усіх основних предметів. Після школи він вступив на бюджет в КПІ на популярну спеціальність.Чоловік мій закінчив 9ту школу, давно, звичайно. Дуже сильна маткматика у них була, теж він в декілька вузів на бюджет після школи вступив.Донька чтарша закінчувала молодшу школу в 9й (не Росток), в Кенгуру високий рівень отримала, вчителька в дітях була зацікавлена. Як на мене недоліки цієї школи - занадто багато дітей, а отже й друга зміна в багатьох класах, шум; специфічний директор; англійська слабувата.А Ви про цю школу, як про ПТУ якесь кажете.Автор, пробачте за оффтоп, 9та Вам в бцдь-якому випадку не підходить:)[+sign]Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

нет, но мы рассматривали её в сентябре для дочери, и есть знакомые и соседи которые её закончили и учатся сейчас.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у вашої доньки не Москаленко була?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ясно ) А я сама имела радость )
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ні, моя донька в Б клас пішла 7 років тому, а зараз у нашої вчительки більшість одногрупників молодшої з "Червоних вітрил" в третьому класі, всі задоволені, всі до неї просилися. І ми свого часу конкретно до неї йшли. Молодшу повела в іншу школу, бо переїхали. [+sign]Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Оффтопьте на здоровье )) [+sign]Общительная, симпатичная девушка без комплексов продаст вагон цемента.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я про цей 2014-2015, власне про Росток. Про інші не скажу, бо в однієї вчительки (В чи Г клас) на другий день прийому заяв+ уже був сформований клас, і вже нікого не брали. Коли я підійшла спитати (бо ще не мала інформації про ангшаг)), чи можна до неї записатися, то вона поцікавилась "від кого" я прийшла. Почувши, що ні відкого, за власною ініціативою, культурно мене відшила, за що їй дуже вдячна)) Може, в неї якраз і 100% з Червоних вітрил, бо вони там на одному п"ятачку тусуються і все про вчителів знають))
0

Поделиться сообщением