дитяча кімната

63 сообщения в этой теме

Опубликовано:

дитяча кімната Потребую думок на тему: двоє дітей в одній кімнаті.Дано: квартира 2к. потрібен косметичний ремонт.діти: 2 і 8 років. хлопець і дівчинка.варіант 1: дівчинка в меншій кімнаті, батьки з сином.варіант 2: сина підселяємо до дочки в меншу кімнату.варіант 3: дітям- більшу кімнату, батькам меншу.я за 3 варіант, але не все так просто. дочка постійно мітить на роль "главаря" в домі. "я хочу"-ключова фраза. в дитячій кімнаті зараз "срач" неймовірний і не треба казати, що діти вчаться в батьків:((. чи не перетече срач плавно у спільну велику дитячу?дрібні речі як от лего, бісер, резинки для плетіння встеляють підлогу, мовчу вже про їжу. прибирання вважає нищим її гідності. чи навчаться діти разом засинати? боюсь, що синові місця там не буде:(. а буде тотальне звалище іграшок.Сумно, але якось так.Вдячна за думки по темі.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

3 варіант, батьки мають бути окремо засинати взагалі не проблемаголовне вдало спланувати мебліу нас на 15 метрах було 2 ліжка, 2 столи письмових, шафа, стелаж, комод, тумба ))) ого-го) [+sign]жизнь прекрасна !!![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

варіант 3 але спробувати їм розділити простір. Хоч трошки
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

кухня маленька. менший з народження адаптовується під потреби дочки.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

знали б ви скільки я сайтів проглянула по дитячих кімнатах. сподіваюсь, колись їх таки порозпихати по різних кімнатах. вони дуже різні: різна стать, прірва у віці- 6 років, різний темперамент. Слава Богу, що люблять одне одного!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Нам конечно легче в том плане, что 2 мальчика у нас,но: когда покупали 3к квартиру(до этого была девушка) то старшему сразу сказали, что жить будут вместе с братиком. Это даже не обсуждалось. А разница у них больше-9 лет. И он как- то к этой мысли привык, даже не спорил. Сразу купили кровать двухэтажную. Пока младший с нами еще( 2,5 года) , но в их комнате для младшего есть свободные полки в шкафу, на стеллаже и в комоде для игрушек, которые старший ему выделил и даже ничем не занимает, хотя были порывы)).
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

при ваших можливостях я б розділила навіть 2 хлопців різний вік- різні інтереси, ігри... підліткові захочеться побути самому, друзів запросити... а малеча заважатиме...ще от боюсь, що малий знайде і проковтне щось не те... а" щось не те в нас" вже всюди. вчетверте пропала голка:(((. у вас можливо новобудова, двоповерхове ліжко навіть не розглядаю, низькі стелі, жарко...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я за 3 вариант, у родителей должна быть отдельная спальня. Игрушки перебрать, сделать места для хранения, разделить их между детьми. Можно два больших пластиковых ящика и наклейки для индентификации.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дело в том, что мы живем еще с моей мамой, поэтому наших-2 комнаты. Дом старый, 16-ти этажка и потолки низкие 2.50.В старой квартире потолки были на 15 см выше, и это чувствуется конечно.Но кровать стала нормально. Да, я не исключаю, что дальше могут возникнуть конфликт интересов и проблемы, но сейчас постоянно говорим со старшим о том, что осенью братик переезжает к нему, и он с этой мыслью уже свыкся, не возмущается.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

варіант 4 - хлопчики наліво, дівчинки направо. такий собі східний варіант, але також працює.[+sign]Личка не работает. Почта: nirig ukr.net[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ясно. тоді без варіантів.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а малыш спит крепко,будить не будет? + Мальчика и девочку все равно надо разделять. Ну еще 3 года и месячные,гормоны...Можно большую комнату разделить?[+sign]- мам,а ты любила смотреть сериалы?- лукас!не говори глупости!бери жади и идем за латифой в садик!©[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ящики в нас є. в кожного свої. іграшки також у кожного свої. син не претендує на ляльки, дочка - на машинки. цікаво, чи вони не перетусують дружно у нашу маленьку спальню?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

е-е. не пойняв... я віддаю перевагу спати з чоловіком. я три роки бігала між чоловіком і дочкою... досить. а взагалі, я за варіант 5- мамі(тобто мені) окрему кімнату:)))).
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ага, Іра. дефачка наша до 12 не спить: читає, шиє, плете, з мамою в настолку.... мама іноді з читалкою в неї на ліжку лежить, шоб та дєфачка заснула.... ех.... вам би сина- вони справді такі прості у користуванні:))).а потім до школи підняти прінчіпессу- пестня....ага. мальчик- побоку в нас... єдина надія, що малим треба вставати буде одночасно- їй- в школу, йому - в садок....
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

в нас- 2.65. але після 3.10 чи 3.20 на голову таки тисне.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

мала хоче батут, я- за губозакатувальну машинку.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

про розділити- мислю ширше- треба ще одну кімнату... фігнею страждати більше не хочеться. я майстер перепланування - ми в "однушці" малій кімнату з кухні зробили... площа дозволяла...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Это от Вас зависит, какой подход принят, у нас всё детское у дочки в комнате, она спит у себя, в 21.30 закрываю свою дверь и всё, к нам стучится, то есть понимает что это личное пространство.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у нас поки так: все дочки- у дитячій. все сина(крім одягу)- у нашій кімнаті.стукаємо постійно. вриватися не прийнято. але в обід малий спить в дитячій. мала перепливає зі своїми ніштяками і уроками у більшу кімнату. ввечері намагаюсь розгребти все це. тусують вони там, де батьки. тобто у більшій кімнаті аж до сну.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Детей в одну комнату, конечно, но надо хорошо подумать, в какую именно+ Если дети весь день тусуются с родителями в гостиной, а только спать идут в детскую, то самой большой комнатой можно оставить гостиную, там же спят родители. У нас, например, дети в своих комнатах только уроки делают и спят, да еще там игрушки хранятся - а играть этими игрушками всё равно приходят в гостиную ))))Если сделать так, чтобы дети спали в гостиной, а родители - в меньшей спальне, то, пожалуй, будет не очень удобно: беспорядок, много игрушек, в 21.00 все уходят из гостиной, чтобы младший заснул...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Мне кажется еще года 2-3 до полного перевода ребенка в детскую. Отдала бы меньшую детям, все равно будут тусить в общей, а там только спать [+sign]Фарш невозможно провернуть назад...У них не будет бога, кроме рока,А самое главное - их будет много!Я буду их рожать каждую неделю,мир станет таким, как мы с тобой хотели![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ех, може вийде до трьох малого виселити.. так і є. тусять у більшій зі своїм мотлом. а мама-інтраверт кончєний. хочу свою кімнату.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

от думаю. пора визначатись вітальні в нас не буде... кімната батьків, кімнат дітей. гості- в кафешку.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

У нас так же - старшая девочка и мальчик на 6 лет меньше + В одной комнате не уживаются, хотя год пробовали. Забрали обратно к родителям, а к старшей поселили младшую девочку. Но и она сбежала к нам. Теперь ситуация смешная - у старшей отдельная комната, мы вчетвером в большой комнате. Папа живет на кухне, в комнату ходит только спать.Если комната позволяется сделать зоновую планировку на двоих детей - делайте. У каждого должно быть личное пространство, хотя бы угол.
0

Поделиться сообщением