Опубликовано: 31 июл 2014 Навіть сімейство пластунів )))) саме її знаю. Ви пишете подзвонити в Грін Кантрі, тому і перепитую. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 31 июл 2014 Оксано, а Ваш чоловік з пласту ? + кого з пластунів знаю - всі одружуються на "своїх" ))) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 31 июл 2014 й я дві пари знаю) [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 31 июл 2014 Аделин, а насколько много внимания уделяется религиозному воспитанию. У нас бабушка очень воцерковленный православный человек и я не повела сына в пласт, т.к. боялась конфликта с бабушкой. Мне показалась, что у пластунов протестанская философия. Спасибо[+sign]счастье - это не пункт назначения, а способ путешествовать.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 31 июл 2014 я не можу казати за всі рої, загалом пласт ближче за все до греко-католиків за весь час було в них пару занять в церкві при храмі, батюшка їм щось роповідав - що саме, не знаю, бо мене там не було.ну так, в обіцянці новаків є слова - любити Бога та Україну, але чому це не можу відноситись й до православних цінностей)?я ставлюся до всього цього спокійно, бо з кожним роком все більш стаю агностиком, але дитина має зробити свій вибір сама - вірити чи ні. то нехай вибирає.не дуже зрозуміла, до чого конфлікт з бабусею? то ж Ваша дитина, ведіть хоч у пагоду)[+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 31 июл 2014 я тоді потру, якщо скопіювали собі [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 31 июл 2014 ні, я в Пласті була до 17 років. Потім поїхала вчитись до Києва.Але взагалі так, є така тенденція - одружуються зі своїми)))[+sign]Ничто не помогает по хозяйству так, как отключенный интернет.oksanamyshka(собака)gmail.com[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 31 июл 2014 мы с Троещины, отправили заявку электронную, девочка 9 лет 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 31 июл 2014 Однозначно варто спробувати. Особисто для мене, одним із вагомих аргументів "за" Пласт була сувора заборона на вживання алкоголю, тютюнопаління, брудної лайки. Маю двох пластунок, одна з яких вже майже "вірлиця" (це я так повихвалялась зараз:)))А щодо реєстрації на вступ на сайті, то я б все-таки рекомендувала контролювати це питання шляхом особистих дзвінків. Бо активні пластуни - вони в основній масі все ж діти, хоч і дорослі:)))Удачі ! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 31 июл 2014 сюди дзвонити? Крайова пластова старшина (КПС)Голова - ст. пл. скоб Дмитро Колесник, СМм. Київ, вул. І. Мазепи, 11а/27 (колишня Січневого повстання) Поштова адреса: 01001, Київ-1, а/с 395 Телефон: (050) 910-74-43, тел/факс (044) 280-85-55 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 31 июл 2014 я б свою тоже отдала, но увы близко ничего нет [+sign]________________________________________Добро обязательно победит зло. Поставит на колени и зверски убьет.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 31 июл 2014 Варто.Моя новачка. Цоьго року перший раз їздила в пластовий табір.Збори в нас по неділях. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 31 июл 2014 так розхвалили, що я не заспокоюся, доки не запишу свою дитину до них). А у вас де збори? В яких районах міста зазвичай збираються? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 31 июл 2014 якщо дитина бажае- однозначно так, варто. у мене дек1лька знайомих д1тей зад1яно, р1вень розвитку та в1дпов1дальност1 на голову вище за однол1ток [+sign]Почта: nirig ukr.net[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 31 июл 2014 м.Палац спорту приміщення Амереканські Ради, в нас дівчатка 8-10 років. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 31 июл 2014 дякую, у мене хлопчик 9 років значить не з вами)) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 1 авг 2014 мабуть, так. Але якщо у вас будуть проблеми і ви мені нагадаєте десь у середині-кінці вересня, то спробую допомогти. маю змогу спілкуватися з деякими новацькими виховниками і виховницями напряму.зараз всі по таборах до кінця літа. потім поки прийдуть до тями та розгойдаються, пройде з місяць:))моя пошта vir2песикукр.нет 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 1 авг 2014 дякую, якраз щойно телефонувала їм. Перенаправили мене на Оксану, дали її моб. телефон. Сказали, що зараз вже можна телефонувати їй. Наразі вона не відповідає. А ви кажете в кінці вересня, а хіба там починається їхня робота не на початку вересня? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 1 авг 2014 блин, кто им сайт создавал... ответы на простые вопросы: где, когда и по чем я не могу найти уже 20 минут рыская по сайту... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 1 авг 2014 Ооо, подруга....))) Я теж вчора так "колупалась" крім контактів, відповідей на інші свої запитання не знайшла (де, скільки....) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 1 авг 2014 Оксана, можливо, теж в таборі. Але, оскільки, сходини починають проводити вже після відкриття пластового року, а це 21 вересня, то активне ворушіння починається перед цією датою:))) але ви таки пробуйте, надзвонюйте їй. щоби втрапити на відкриття. там повинно бути цікаво. а як ні, то цілком нормально буде прийти й зразу на цей захід, а там уже й познайомитися і предметно поговорити. Інформація про місце (це, як правило, Маріїнський парк) та час повинна викладатися на сайті. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 1 авг 2014 там немає таких відповідей, й це свідомо зроблено. Відповідь на де й коли буде залежати від того, до якого рою буде рлзподілено вашу дитину. Скільки? Вкладка, щомісячна, була 25 грн. Плюс практично кожен пластовий захід теж забезпечується вкладками, в залежності від місця проведення від 15 до 90 грн. Остання ціна зазвичай для Різдва, коли двтям закупаються ще подарунки, й орендується пристойне місце, наприклад будинок актора.[+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 1 авг 2014 Я одна не знаю, что такое "пласт"? Хоть намекните, что это?() 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение