Где покупаете с/х животных?

32 сообщения в этой теме

Опубликовано:

зі шлунком проблеми бувають коли переводять на інше харчування, від стресу не бачила але так, вони норовливі - можуть не дати подоїти[+sign][email protected][-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

є така думка в господарів, що гарна коза лиш та, яка народилась і виросла в одному дворі ну якщо не народилась, то малою приїхала. Доросла коза, яка пережила стрес переїзду і звикання ніколи не дасть максимального удою. Моє дитинство з козами пройшло. Що сказати, куповні були гарні, але їхні діти - то просто кращі друзі...А теперішні породи кіз - це повний жах, вони від якогось стуку дрижаки ловлять і молоко скидають в половину - зааненки так точно.Навіть сучасні дворянки хороші - це вже суміш колишніх українських з сучасними породами, теж подаруночки)))) ТО собаку злякалися, то корову, то сусіда... Пастися не хочуть, а у стійлі теж молоко падає.... НУ а щодо подоїти, то у мами один удой, у сестри половина, а мені не давались взагалі...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Знаю таку думку, але моя ще сама зробить стрес собаці сама задирається битись ( це мала) та й доросла не проти буцнути собакувже розповідала, як привезли свою Маню, зайшли на хвилинку в хату, а потім вискакували рятувати собаку, бо вона до кози з усім дружелюбством, а та її ледве не вбилав мене не зааненці, мала камерунка, а доросла з якимось камерунським коріннямваш досвід цікавий, приходьте на козячий форум, і для себе нове знайдете і з людьми досвідом поділитесья там вище давала посилання[+sign][email protected][-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я на форумі козоводів довго сиділа)))) зараз вже продали своїх, то нема потреби Сайт безцінний, особливо для розведення породи.Ми ламанчів 50 процентних вивели, дуже гарне плем"я.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А Ваша камерунка з характером)) я таких не зустрічала)))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Проблема не в содержании, а в том , что делать с козой когда постареет ...)))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А я бачила від стресу. Коза безпородная.
0

Поделиться сообщением