моє життя... хочу змін...

53 сообщения в этой теме

Опубликовано:

моє життя... хочу змін... мені 26р. розлучена, маю доньку 2р, наразі вона у лікарні - золотистий стафілокок, пройшли курс антибіотиків, їй уже краще, але лікар на вихідні не відпускає додому, бо почали поступати маленькі дітки з високою температурою... і у мене попереду 2 вихідних у інфекційному відділенні (зараз лежить мама, бо вона оформлена в декретній відпустці, лікарняний мені не оплатять, а на вихідні я її зміню). так ось - далі про себе - я працюю у чудовому колективі, який не збираюсь покидати і тим паче, що мені пообіцяли надбавку, але збільшать нагрузку, але це не страшно... друзів у мене небагато, тай часу особливо кудись з ними піти немає... я більше віддихаю з колективом ніж з друзями...про особисте. сексу не було рік, недавно зявився хлопець для інтиму (він одружений і ніяких надій я не плекаю, це просто секс! хоч і не дуже пристрасний)...і ось на порозі цих вихідних хочеться подумати про те як я можу і певно повинна змінити своє життя, може чимось занятись.... незнаю, хочу послухати вас, з боку видніше, а мені буде про шо подумати на цих вихідних, наперед вдячна всім![+sign]…І солод слів, І холод сліз, І дотик чистий і шовковий…Візьми мене у темну вись — Я легша пасем цигаркових. Повільні очі підніми (Чи так розводять райські брами?) — І душу в мене одніми,І обніми її губами… О. Забужко.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

імхо - одруженого хлопця нафік, нащо вам цей негатив?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

не всегда негатив, если оба без претензий, то как промежуточный вариант для секса и поддержки - подойдет:) а потом можно разойтись друзьями:)[+sign]Если ты чего-то хочешь добиться, то, для начала, надо, хотя бы, оторвать свой зад от дивана...---------------------------------------------------------[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А у вас есть свободное время? Надо в отпуск и любимое хобби, в котором вы сможете реализовать себя. Займитесь капоэйрой или йогой, или пойдите в художественную школу. Только регулярно и до момента достижения успехов:)У вас самое время пожить для себя, пока не втретили мужа или того, кому вы будете "должны" или о ком надо будет думать. (я не считаю ребенка, это по умолчанию).Наслаждайтесь, просто надо поменять свои взгяды на мир. Сменить обстановку, каждые выходные по пляжам-паркам отдыхать и не обращать внимание на быт.[+sign]Если ты чего-то хочешь добиться, то, для начала, надо, хотя бы, оторвать свой зад от дивана...---------------------------------------------------------[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А если пофантазировать, то чего охота?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

пральна, а мнение жены по боку, прелестно... .[+sign]Несложившаяся Козявишна"...всё равно что для того, чтобы плюнуть в кого-то дерьмом, нужно сначала полон рот самому набрать, с опасностью подавиться." (с) Riverdance[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ну я и сама жена. Обычно если изменяют, то с женой не лады, нет секса или развод просматривается... Сейчас мы говорим о другой ситуации. Девушка не вредит браку, а мужик сам хочет и сам виноват. Она не причем.[+sign]Если ты чего-то хочешь добиться, то, для начала, надо, хотя бы, оторвать свой зад от дивана...---------------------------------------------------------[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

не портьте себе карму связями с женатыми.......... или вы думаете что если вас будет клясти какая-то женщина то вам сразу попрут положительные изменения в жизни?:-)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у мене є хоббі - фото+ знайомим фоткала весілля і роблю фотоальбоми, тобто цікавлюсь фотошопом і є деякі успіхи.... так фотографувати я люблю, особливо коли на душі спокій. відпустку брати не хочеться, оскільки бережу її, бо знадобиться минулого літа, як будуть канікули в садочку, з осені плануємо здати малечу в садочок:) а от кожні вихідні на пляжах... :))) не вийде, у нас дача, яка потребує обробітку, тобто я змінюю маму або ми разом їдемо і там "віддихаємо"...з позитивного ще - у мене є права, і татова машина, за руль якої я боюсь сідати разом з ним, бо це....[+sign]…І солод слів, І холод сліз, І дотик чистий і шовковий…Візьми мене у темну вись — Я легша пасем цигаркових. Повільні очі підніми (Чи так розводять райські брами?) — І душу в мене одніми,І обніми її губами… О. Забужко.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

да-да)) нет и просматриваетс)) щоб не часом...........преимущественно - кобелизмь обыкновенный
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та нічого я не думаю.... і знаю, шо роблю невірно і готова це змінити, не акцентуйтесь на цьому.... [+sign]…І солод слів, І холод сліз, І дотик чистий і шовковий…Візьми мене у темну вись — Я легша пасем цигаркових. Повільні очі підніми (Чи так розводять райські брами?) — І душу в мене одніми,І обніми її губами… О. Забужко.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+1 [+sign]…І солод слів, І холод сліз, І дотик чистий і шовковий…Візьми мене у темну вись — Я легша пасем цигаркових. Повільні очі підніми (Чи так розводять райські брами?) — І душу в мене одніми,І обніми її губами… О. Забужко.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ну... если кто-то будет проклинать, то этому же человеку и хуже Карма на то и карма, то у каждого она своя, и никто не может в нее вмешаться :)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

так и измените. и займитесь тем, что действительно может принести в вашу жизнь позитив
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

охота ... мати власну шикарну машину:) а взагалі так затянув побут, що так відразу чого хочу..... змін:)[+sign]…І солод слів, І холод сліз, І дотик чистий і шовковий…Візьми мене у темну вись — Я легша пасем цигаркових. Повільні очі підніми (Чи так розводять райські брами?) — І душу в мене одніми,І обніми її губами… О. Забужко.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

по-моему у вас и так есть прекрасные данные и прекрасный коллектив, друзья и поддержка мамы и дача (ах, как же я хочу дачу!) и наконец любимое дело и машина....вы чего? а ну нос выше и хвост трубой...просто вам нужно поменять не жизнь , а мысли, тобишь отношение к ней, а вот еще...точно женатика в сад и срочно!...будет у вас своя, а не с кем-то деленная личная жизнь!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

глянь пост ниже))))))) про подцепился женатик с болячкой) http://likar.info/forum/25_266603_5207660.htmlПодцепился на сайте -женатик с болячкой Сначала писал, что весь из себя чудо и не нашел ту единственную,потом оказалось что женат.Но непонятый женой, обезсексенный и одинокий..Потом писал, что очень запал и с женой расходится.По факту - он пропал, а мне пузо и уреаплазму оставил.Кому интересно -расскажу подробнее, чтоб не напоролись.какая не правильная карма у той деушко папалась)))бгг))) такое "подцепила" хозяйке))))))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+ як тільки вона попала в лікарню, то 5 днів, я лежала з дитиною в 4-ьох стінах, і дуже важко залишатись в таких умовах в адекваті.... там я зрозуміла наскільки я була задоволена життям, раділа йому, просто не замічаючи цього.... а зараз... чи то пятниця, чи то повний місяць чи те, що її не відпускають додому... хочеться повернути в те русло, де моя енергія найбільше порявиться, реалізується, найду себе...[+sign]…І солод слів, І холод сліз, І дотик чистий і шовковий…Візьми мене у темну вись — Я легша пасем цигаркових. Повільні очі підніми (Чи так розводять райські брами?) — І душу в мене одніми,І обніми її губами… О. Забужко.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

зачем нужен муж-кобель??? мне не нужен, к примеру, хотя и кобели замуж звали:) [+sign]Если ты чего-то хочешь добиться, то, для начала, надо, хотя бы, оторвать свой зад от дивана...---------------------------------------------------------[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Если темку пост ниже, так карма у девушки на лбу написана И женатый там совсем не причем
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

темку ниже имела ввиду. ну я ссылку прицепила на нее
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Бросайте женатика. Как бы Вы не оправдывали эту связь, она все равно Вас затянет. Вам оно не нужно. Такое еще НИКОМУ не приносило ничего хорошего.Вы найдете себе мужчину. Год без секса.... у меня было и побольше. Сейчас о том периоде не жалею.В конце концов, женщина может получить удовольствие путем самоудовлетворения, это- на крайняк, для здоровья.Ищите мужчину для более серьезных отношений.А дочька выздоровеет. Золот. стаф. - это не приговор. Ну что поделать... дети все болеют(
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

:) [+sign]…І солод слів, І холод сліз, І дотик чистий і шовковий…Візьми мене у темну вись — Я легша пасем цигаркових. Повільні очі підніми (Чи так розводять райські брами?) — І душу в мене одніми,І обніми її губами… О. Забужко.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а я об чем? в любовники тоже не нужен кобель, т.б. женатый позитив нужно искатьа не копаться в чужой грязи
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я про темку и отвечал
0

Поделиться сообщением