Что бы вы делали на моем месте?

32 сообщения в этой теме

Опубликовано:

" Папа , после вчерашнего выступления забыла в консерватории ...." Папа- ПОДАРИЛ ??? Подарил .....До свидания , папа , хочу играю , хочу дырки делаю....Родственницу не закладывайте папе, скажите , что училась , нервы напали , об коленку раздолбила....А я , как скрипачка, всегда подтверДЮ. Телефон свой вышлю.[+sign]\\\"Тихо ползи, улитка, по склону Фудзиямы, вверх, до самой вершины .\\\" Басё[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

когда я была подростком (невинным, скажем так) было нечто похожее. Родители подарили на ДР серьги. Недорогую бижутерию. Но поскольку меня не шибко то и баловали в детстве, подарок стал для меня безумно дорогим. И вот.... я одела их к подружке на ДР в гости, и активно танцуя там)))))) - поломала их. Починить их было нельзя. Принесоа я их домой... И так и не осмелилась родителям сказать, что поломала их. Не повернулся язык.Я купила точно такие же. И мне стало так легко! Сама не знаю почему. Я их особо то и не носила. Но просто купила и как бы положила на место. [+sign]Артур, 2 годика:- Артур, как тебя зовут?- БА-БА!!!!!! : )[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

О, а у вас тоже такое было? Ну, вандализм в отношении скрипки и все такое....Я, помню, даже смычком в сердцах лупила по струнам в сердцах при подготовке к отчетному концерту...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Просто не уявляю - чого це папі перевіряти гітару! Коли я у 18 дала напрокат малознайомій дівчині скрипку (!) для її "геніального"... "нареченого", це ВЖЕ нікого не обходило...А хоч хороша дорога класична імпортна гітара - чи вітчизняна з металевими струнами для походів у ліс?Як папі нічого робити і гітара хороша, яку не соромно нести в ремонт - то так папі і скажіть. Нехай розуміє, кому й що він дарує - як він і далі упевнений, що воно Вам треба, чи онукові, -може, сам і знайде для неї майстра.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Заради нтересу пошукала, чи продаються у нас такі кошмарні вироби, які я мала на увазі. Тобто, які не має смислу нести до майстерні. Ні, вони виробляються і продаються тільки в РФ за цінами порядку 700 RUR :)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

вітчизняна гітара з дорожезними імпортними струнами, а що? Просто мій тато постійно на ній любить грати коли до нас приїжджає ))може спитати, де
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А що, дуже велика дірка? Вона може і не впливати на звук. Просто раніше знайомі роздобували десь такі гітари -неламіновані, а матові важкі. Ті, що ламіновані, в принципі вважаються класом нижчі. Але на ділі більшої гидоти ніж найдешевші неламіновані годі й пошукати. Їх ще й тягали усюди за собою в походи і вони розліталися при найменшій нагоді (наприклад, хтось впав на неї випадково якось невдало) - буквально на друзки. Тому що їх робили з дуже поганої деревини (та й в принципі носити інструменти нікуди не варто)До речі, як на деяких радянських фабриках робили скрипки - це взагалі окремий анекдот - важке, товсте як мебля, а звучить так тихо й глухо, що можна було й не трудитися... її всередині "видлубувати"... :)
0

Поделиться сообщением