Опубликовано: 23 янв 2010 Мдяяя, мне , конечно, тоже не везет, но что бы таааак...... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 23 янв 2010 Пару идей 1) Скачайте в сети книгу Робин Норвуд "Как не быть рабой любви" - это для женщин, склонных к "патологическим" отношениям, т.е. таких как Вы. На самом деле очень полезное чтение для всех женщин - чтобы задуматься о границах дозволенного в своих отношениях с мужчинами, и где та грань, за которой "любовь" уже не любовь, а разрушение души и тела.2) Очень рекомендую обратиться к психологическим методикам, работающим с бессознательным. Можно, конечно, психоанализ делать, но это весьма долго и дорого. Мне более всего близок метод расстановок по Хеллингеру - найдите в сети и почитайте, подходит ли это вам, если да - поищите специалистов в Киеве (ищите по рекомендациям). (Честно говоря, вообще не понимаю, как можно работать с психологом только на рациональном уровне, "вслепую" рассуждать про какие-нить "травмы детства" - "может то повлияло, а может и это"... :-)) Вполне возможно, что первопричины ваших проблем лежат глубже возможностей вашего осознанного (рационального) понимания. Метод может помочь вам увидеть источник ваших проблем, вытащить его на поверхность и работать с ним.Удачи! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 23 янв 2010 чудові поради... займуюсь для початку книгою, а потім подивимось, спасибі Вам! ;) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 23 янв 2010 Попробуйте познайомитись по інтернету) Просто можливо ось ця аура вашого достатку та добробуту і приманює до вас всяких авантюристів з зовнішністю Бель Мондо... А ви звертайте увагу перш за все на душу людини - можливо поряд з вами вже давно така є, тільки ви не хочете її бачити, оскільки вона не відповідає вашому ідеалу зовнішності... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 23 янв 2010 ((((((((( "за душою ні гроша, ні освіти, ні батьків, ні планів на майбутнє...І таким чином, потрачено час... а нормального чоловіка біля себе я так і не бачила"Таке неприємне споживацьке ставлення до майбутных близьких людей... Добре, а якщо у Вас складеться усе не за планом - Ви вважатимете за нормальне, якщо Ваша половинка розвернеться на 180 градусів і скаже "о, тільки даремно витратив свій час на цю невдаху"? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 24 янв 2010 В Києві зараз багато БОМЖів, Ви пропонуєте всіх приютити у себе вдома???? ((( Я ж не вимагаю особливих статків, людина повинна як мінімум мати елементарні засоби для існування, хоча б якусь освіту, родичів для підтримки.. Я ж не пишу, що обовязковою умовою знайомства зі мною є наявність рахунку на 1 млн доларів.. чи зп 20 тис у о.... Мені багатенькі мажорчики не потрібні, їм я точно не підійду, бо не визнаю понтів і випендрьожу. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 24 янв 2010 "не визнаю понтів і випендрьожу" - так, але й наявність громадянської позиції у Вас чимдалі стає для мене під сумнівом... Ви не визнаєте понтів і випендрьожу, а вони є і у Вас не питаються. І не тільки вони, а й криміналітет, який може робити тих бомжів. І з яким має боротися СУСПІЛЬСТВО. Але Ви до того суспільства не демонструєте хоч якоїсь ідейної причетності, висловлюєтеся як егоїстка і пристосуванка. Якщо усім буде плювати на проблеми одне одного, то шансів бути гарно і стабільно влаштованими по життю у кожного покоління все меншатиме й меншатиме. Суспільству потрібні пристойні і людяні особи, яким є до іших діло, а місце в суспільній ієрархії потрібно ще завоювати чи відстоювати. А такі, що шукають тільки щоб прийти на все готове і більше нічого в дущі не мають - ні здатності поспівчувати, ні морально підтримати, - нікому не цікаві! Так само як Вам нецікаві ваші "проблемні" хлопці. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 24 янв 2010 бомжів робить не криміналітет, в більшості випадків це ЇХ особистий вибір.. Але Ви маєте право на свою думку і переконувати Вас не вважаю за доцільне. Також не вважаю, що наша співчутливість до таких людей зробить світ щасливішим. У Вас ніколи не виникало думки чому жебраки вибирають варіант " посидіти з протянутою рукою" замість того щоб піти працювати в те ж саме комунальне господарство...??? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 24 янв 2010 усім спасибі за увагу і поради. Тема закрита 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение