who wants to speak english (part 2)

106 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Thank you for topic! :) It is rather usefull/ (+) 10 years ago I was talking English very well, but now I forgot it, `cos I have no practice... :(
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Of course, you can ask me! :) What about books: now I`m reading professional literature, but in russian (+) At my parents home there are two english books about greek history, Odisseum, but i have no time enough to read them
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Senk you! :-) =
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

And I have ask for you: if you see some mistakes in my English, please, correct me! :)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

a good idea I prefer German, but English is also good.Do you use the language in the office?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

I also shame to try on the children clotheswhat size do you have?I 34 GermanIts really a problem to find something suitable for me in Kiev
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

нипанятна (с) фак ю, Спилберх! :)[+sign]Папаша Аркаша[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

I"m sorry but my english is rather pure, so I can"t speak unconstrainedly. Can You choose a theme? [+sign]"Каждый мнит себя стратегом, видя бой со стороны"(с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Май эдвайс ту ол партисипентс оф зе топик - ту чек ап зеар постс Ваши ошибки в написании слишком грубы, даже для беггинерз.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

as for me, i would use it in the office, if i had an office. as for now, i use it to read, watch films and to teach children. you?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

which courses did u choose? i think highly of the british counsil courses, but the price...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

I mean I use it sometimes in my job
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

weather! i hope it stays as warm!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

tell me please, how can I learn to speak english what must I do?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

you mean you can help me to find this?or it was a joke
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

С таким подходом вы точно СПИКАТЬ НА ИНГЛИШЕ не будете Для того, чтобы СПИК ИНГЛИШ, на нем говорить нужно, а не писать предложения всякие с подглядыванием во все словари и онлайновые переводчики:)))))[+sign]Галя и Юля (13.11.2001)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

correcting mistakes has a downside -- people might get scared off, really.+ when there is a conversation, u must speak naturally, preferably without thinking. if i start about mistakes,we will stop conversing and the topic will turn into a rule book:)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

find smb in skype for example and speak as much as you want, BUT SPEAK (-) .[+sign]Галя и Юля (13.11.2001)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

To my mind - you can start speaking using English by simple commenting everything what you can see around yourself.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Привет!))))))))))) я нифига не понимаю шо вы тут пишите))))))Удачи! [+sign]мама Камила+ киндерленд[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

not a joke at all! type in "pen pal, uk" in google. i found someone last year, we lost contact as soon as i mentioned i had 2 children.. But for practice it was good.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

It is wide question. Which side of your person you want to understand? And what exactly troubles you in the motivation?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

:)) /
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

smile through my tears .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А теперь по русски можно по-подробнее , а то писать, читать, переводить и упражнения всякие могу,словарный запас есть, а рассказать-нет...
0

Поделиться сообщением