Молодой кот Боня ищет дом

32 сообщения в этой теме

Опубликовано:

це нереально((. вона його відганяє від мисок, він може поїсти, поки я її тримаю на руках в іншій кімнаті Боня по-дружньому до неї, в нього такий зачотний здивований вираз на морді "та чого ти, я тебе тільки понюхаю"а моя реально видає такі звуки, що якщо закрити очі - не менше ніж серпентарій та розплідник тигрів в одному флаконі)[+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

))))) серпентарий и розплиднык)))) [+sign]==================================================== Величайшее освобождение – стать тем, кто ты есть на самом деле. [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

как вы точно про зачетную морду сказали. да-да. именно так. прям как вспомню, улыбаюсь)))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Легкой адаптации:))) Красивый котейка! [+sign]«Изменишь одно, изменится все»[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ааа, хочу такого Боню! Прекрасний кіт, швидше йому одомашнитися :) [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) Аноним[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ой, не дочитала :) Вітаю, класний кіт тобі дістався. Бережіть одне одного :) [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) Аноним[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та він домашній, аби по столах не стрибав) моя сіра істотка його гнобить ()[+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением