Опубликовано: 3 сен 2014 Дівки, а який мені дали рецепт баклажанів з квасолею - ммммм!!!! Дівки, повторюсь, ЯКИЙ МЕНІ ДАЛИ РЕЦЕЕЕЕПТ! Бомба. Тільки не вибухає, а стоїть чемненько в банках і чекає зими.2 кг помідор крутимо на мнясорубку (я комбайном змолола в кашу)1 ст л солі300 г цукру (я б давала менше, пробуйте, хто яке любить)0,5 л оліїставимо на вогонь, хай гріється1 кг моркви натерти1 кг цибулі нарізати напівкільцямикинути в помідорний сік, хай кипить 15 хвтим часом:2 кг синіх ріжемо шматочками (ріжемо баклажан на четверо вздовж, а потім все це - поперек, я різала товщиною десть по 1,5 см)1 кг перцю - теж ріжемо шматочками (я різала квадратиками десь 2 на 2 см)кидаємо в ту саму каструлю, варимо ще 15 хв (після закипання з новими інгредієнтами)окремо паралельно (або заздалегідь) варимо 3 склянки квасолідодаємо в каструлю цю варену фасолю, головку часнику (я різала кожен зубчик на дольки), 50 г оцтуваримо ще 15 хвилинсмакота неймовірна (тільки, повторюся, не пересолодіть). Вийшло у мене 6 банок по 0,7 л і ще десь 0,5 л лишилося. Каструлю треба брати найбільшу, я навіть ділила на дві, бо це реально 7 кг овочів і ще 0,5 л рідини. 15 хвилин засікати від кожного нового закипання.Мені - дуже смачно. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 3 сен 2014 Ну добре, схоже, що смачно) Питання, ви це все стерилізуєте? Як ви його закриваєте і як ви його зберігаєте? Дякую. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 3 сен 2014 розлила гарячим в стерильні банки. спостерігаю)) можна було б ше в банках поварити трохи для вірності 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 3 сен 2014 Чи є у вас совість, га?)) Я вже боюсь заходити в ПА.Зайшла нині на хвилинку - закатала ротунду з яблуками від Скудо, не так давно забігла - знову кетчуп зі сливами закрився, на черзі в мішку лежать кабачки, чекаючи своєї банкової долі...А ви мене ще по баклажани з квасолею відправляєте.В опчем, пора мені завязувати з консервацією.От ще лише кабачки якось утилізую. [+sign]Ничто не помогает по хозяйству так, как отключенный интернет.oksanamyshka(собака)gmail.com[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 3 сен 2014 а кстаті,шо ви робите з кабачками? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 4 сен 2014 ще думаю. Спершу планувалась кабачкова ікра по Гастроному Але я вже порцію зварила, тож чоловік сказав, що більше не хо...А кабачки лежать.. Хочу щось незаморочливе.А ви що робите?[+sign]Ничто не помогает по хозяйству так, как отключенный интернет.oksanamyshka(собака)gmail.com[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 4 сен 2014 Скажіть, будь-ласка, а скільки квасолю варити часу? Мабудь можно без квасолі? Дуже довго шукала такий рецепт з баклами і перцем :) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 4 сен 2014 Класно, тільки банки вже закінчилися, вчора лобіо робила. А я схоже консервую окремо баклажани і квасолю Лобіо:на 1 кг сухої квасолі:4 літри томатного 0,5 кг чищеного порізаного кубиками перцю0,5 кг порізаної цибулісіль, спеції за смакомя ще пару ложок яблучного оцтуКвасолю відварити (але трохи недоварити)Змішати сік, квасолю, перець, цибулю, спеції, варити 40-60 хв, додати оцет, розлити по стерилізованих банках, закрутити.Вихід 4,5-5 л.Дуже смачно і в якості окремої пісної страви, і салату, і в борщ підходить.А баклажани шматочками варю в перекручених помідорах з перцем, теж дуже смачно.Читаю лікар - хоч на роботу не ходи - тільки на базар за банками та овочами - і до мартена:)[+sign]Три вещи не прощаются женщинами, но никто не знает какие и почему (Янина Ипохорская)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 4 сен 2014 а квасолю яку брати? [+sign]Пф! Я и сейчас без трусов.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 4 сен 2014 вот этот рецепт перца?+ http://www.likar.info/forum/messageview9625399.html я извиняюсь... а бланшируйте- это шо? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 4 сен 2014 а без перца если, что-то менять в рецепте? (не ем его совсем) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 4 сен 2014 мабуть, можна і без квасолі, але з нею - смакота! я брала молоденьку, таку, що вариться за півгодинки, але можна бідь-яку зварити 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 4 сен 2014 а баклажани якими шматочками ріжете? і вопщє? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 4 сен 2014 та я думаю, можна і без перцю, це ж не ядерна фізика:) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 4 сен 2014 Этот! Я посмотрела в гугле и проварила в кипятке. Т.е. кидала в кипяток.[+sign]Ничто не помогает по хозяйству так, как отключенный интернет.oksanamyshka(собака)gmail.com[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 4 сен 2014 а еще не пробовали? какой на вкус получается? не сильно сладко? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 4 сен 2014 баліннннн, я думала, що з консервацією цього сезону покінчено, й тут ви з своєю бомбою)))) [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 4 сен 2014 а я думала, у вас щось цікавеньке в загашнику є)) () [+sign]Ничто не помогает по хозяйству так, как отключенный интернет.oksanamyshka(собака)gmail.com[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 4 сен 2014 Еще банки не остыли))) Я полпорции делала. Я через неделю планирую одну открыть, если вкусно - закатаю еще.[+sign]Ничто не помогает по хозяйству так, как отключенный интернет.oksanamyshka(собака)gmail.com[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 4 сен 2014 отпишитесь потом, пожалуйста! как раз на эти выходные хочу в меду повторитть, а на след выхолдные я свободна:) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 4 сен 2014 А рецепт чтобы просто баклы кубиками есть у кого Без помидора, в сиропе . Напишите... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 4 сен 2014 Реально вкусно , знаю этот салат, только делаю без фасоли 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 4 сен 2014 їх можна маринувати як огірки. Можна ікру. Але я цього року заморожу 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение