Опубликовано: 13 авг 2014 Ну так я туди можу припхатися:) ти о котрій там будеш? Доречі, я вже переїхала і живу біля м.КПІ на пр. Перемоги:) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 13 авг 2014 перетирайте через друшляк, так швидше, бубочки на дно банки потім осядуть 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 13 авг 2014 о, то сусіди ж) майже;) але ж я там ще буду без чайника. мені потім додому тре заскочити)[+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 13 авг 2014 Все накрылось медным тазом:( у нас под вечер совещаться надумали, после шести:( буду полоскать банки в кипящей кастрюле, по старинке:) тока вчера маникюр сделала, блин:) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 13 авг 2014 та мені не має значення, коли. як звільнишся - маякуй, я тобі піднесу. мені через парк - 10 хвилин. заодно прогуляюся, а не буду стирчати на лікарі)))[+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 13 авг 2014 Добре. Якщо не дуже в "свинячий голос" звільнюся - наберу:)) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 13 авг 2014 Дорогая, я на конференции – на ней и заночую (с) :))) [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 13 авг 2014 ну вот настращали меня :) варю уже в нержавейке небольшими порциями :))да и в большой кастрюле варится варенье параллельно, Аааафрика прям на кухне 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 13 авг 2014 проста механічна шнекова соковижималка. Отака+ http://thedifference.ru/wp-content/uploads/2014/02/mech-shnekovaja-sokovigimalka.jpgЗнайшла на горищі))) А до цього робила так: Всі помідори у каструлю (4-відрову), влити трохи води (1 л) і під кришкою варити, поки не пропаряться усі. Прохолонуть і через марлю передавити порційно. Тільки марля швидко розлазиться і я використовувала ажЮрну тюль. Ріденьку. Потім +сіль, спеції, цукор. Закип"ятити і розлити у банки. Закатати. Усьо. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 14 авг 2014 можно и в духовке и в микроволновке) [+sign]Пф! Я и сейчас без трусов.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 14 авг 2014 дык встряхнуть) [+sign]Пф! Я и сейчас без трусов.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 19 авг 2014 Так, і в мене така. А що робити з кістками? Вони пролазять через дірочки, як не закручуй :( 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 19 авг 2014 Я варю або в емальованій без слідів ерозії, або у нержавійці. Рецепт: сік прокипятити, посолити, закатати - все :) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 19 авг 2014 +1. Ми закриваємо близько 60 літрів, тому додаткові рухи навіть не обговорюються. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение