Межпозвоночные грыжи, кто с таким диагнозом живет и как?

50 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Роды - это последняя капля, а не причина. А идем мы к грыжам с детства: от сколиозов, потом остеохондрозы, потом грыжи. Чтобы избавиться от нее, необходимо убрать первопричину - неправильный образ жизни. Иначе все манипуляции имеют временный характер.[+sign]Двигайтесь правильно - и будете здоровы.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а во сколько примерно лечение обошлось? .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Лікування Вже писав у сусідній темі, але зауважу ще тут, оскільки вважаю, що це актуально. Можу порадити вам хорошого, а головне перевіреного лікаря ортопеда-травматолога вищої категорії. При гострих болях у хребті надає невідкладну допомогу на дому. У моєї знайомої МРТ виявило 2 міжхребцевих грижі, вилікував. Має багаторічний стаж, працює у державній поліклініці та здійснює ліцензовану МОЗ приватну практику. В частині проведення МРТ співпраціює з Діагностичним центром "Медекс". Вже не одна знайома у нього пролікувалась, з різними ступенями складності, лише позитивні відгуки. Повірте, спеціаліст високого рівня (так його оцінюють його колишні пацієнти) і результат вартий того, щоб його відвідати, як мінімум для консультації. Інакше б не радив, а так, захотілось порадити, щоб якщо хтось має невирішену проблему, міг її вирішити. Стаж у лікаря більше 20 років, проходив навчання в Мюнхені, Празі, Варшаві, Москві. Автор опублікованих наукових статей. Лікар чесний та справелдивий, якщо береться за ваше лікування, то доводить його до кінця. Незадоволених його послугами серед його пацієнтів не зустрічав.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

простите, что значит, вылечил межпозвоночную грыжу? устранил приступ боли в данном конкретном приступе?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Написала Вам в почту
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Те і значить. Вилікував. У однієї знайомої було їх дві, лише не знаю якого роміру, вилікував. А у одного знайомого була 1,7 см і він майже увесь час лежав, то він його "підняв".
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Маршал, можно один вопрос? Сколько заплатил тот человек этому врачу, который излечил 2 грыжи?Всего.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Запитаю. Напишу. Не володію цією інформацію, бо не запитував. Я особисто у цього лікаря інші моменти лікував. Якщо Вас цікавить, то сконтактую зі згаданими мною знайомими й напишу Вам.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

мне это не понятно - вылечил, значит они ичезли?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Суттєво зменшились та зовсім перестали турбувати. Я не спеціаліст, але на скільки мені розповідали друзі (тобто це їхні розуміння, відчуття та враження), то грижі суттєво зменшились та зовсім перестали турбувати.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а откуда вы знаете столько подробностей, кого вылечил и точно ли вылечил, вы общались со всеми этими пациентами и продолжаете интересоваться их жизнью сейчас? "Незадоволених його послугами серед його пацієнтів не зустрічав" -а вы так много знаете его пациентов? Что тоже странно....
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Майже так... Оскільки я розпитував спочатку тих, хто мене направив до цього лікаря, а після того, як я вдало в нього пролікувався, я туди напривив своїх знайомих і звісно, що потім них поцікавився, що і як. Я веду мову про тих хто його рекомендував мені, це була не одна особа, і тих кому я рекомендував його і вони в нього лікувались, це теж не одна особа.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

зашла на сеуунду, решила написать. могу дать вам адресс врача, он вам точно поможет люди к нему со всего мира едут, очереди большие, но это стоит того. После операций людей не берет. За темой следить не буду, если захотите подробней пишите [email protected]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

грыжи разные бывают, у меня грыжа Шморля, так прихватило повезли к костоправу на Позняки. Растягивал Медленно = Аккуратно, около час = 400грн, а потом посоветовали Ворзель , медцентр у станции, прошла курс - вытяжка горизонтальная +стимуляция+уколы в позвоночник+чистка крови лазером, и коврик массажный в заключении = класс. и всю удовольствие обошлось в 1200грн . Вам может другие процедуры назначат и цена будет иная. Попробуйте с МРТ туда съездить. Для здоровья не жалейте времени. Удачи
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

грыжи разные бывают, у меня грыжа Шморля, так прихватило повезли к костоправу на Позняки. Растягивал Медленно = Аккуратно, около час = 400грн, а потом посоветовали Ворзель , медцентр у станции, прошла курс - вытяжка горизонтальная +стимуляция+уколы в позвоночник+чистка крови лазером, и коврик массажный в заключении = класс. и всю удовольствие обошлось в 1200грн . Вам может другие процедуры назначат и цена будет иная. Попробуйте с МРТ туда съездить. Для здоровья не жалейте времени. Удачи
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Иглоукалывание. Зовут Хамид Рахманович. тел. 0669377033. Это тел. администратора Светлана Ивановна. Необходимо заранее записаться.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Спасибо большое за Ваш опыт. Я и не знаю какого вида у меня грыжи
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А як же лікарі? А до лікаря не намагались звернутись з цим питанням?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я совсем недавно делала МРТ
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

МРТ це лише зображення... МРТ це лише зображення, яке потребує аналізу кваліфікованого лікаря ортопеда-травматолога.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Если грыжи не на тонких ножках, то Вам в Центр Евминова. Это практически единственный способ "втянуть" грыжи обратно в диск (извините за непрофессиональный язык)).Но придется не просто повисеть на доске и помахать ногами, а заниматься утром и вечером по их методике.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+1 помогла доска Евминова эффект очень бвстрый был. а потом забросила упражнения. боли иногда есть, сделаю упражнение "скорая помощь", и снова попустит надолго. в общем, полезная штука в доме.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а вы спросили у врача про танцы? Я у Виталия Яковлевича лечилась - он мне сказал никаких танцев.Специальные упражнение, допускается плаванье и бег трусцой.Я уже 4 курса прошла - через время опять боли начинаются.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

да кстати я не отговариваю в Ворзеле лечится - как припечет - опять поеду :) Пока обхожусь кремами и мазями.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Доска Евминова дома. три минуты повисела -неделю нич.не беспокоит .
0

Поделиться сообщением