сделала лапару, болят яичники!!!!

30 сообщений в этой теме

Опубликовано:

сделала лапару, болят яичники!!!! у кого такое было?? и какие потом последствия? противозачаточные не принимаю, отказалась!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Тобі щось робили на яєчниках? З якою метою проводилась лапароскапія?Я також планую її провести і мені було б все цікаво.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

когда делали, что именно делали во время лапароскопии?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

кіста лівого яєчника під час операції ще зробили феністрацію правого яєчника, такі три надрізи, бо капсула яєчника була дуже товста і знайшли фіброміому, яку теж видалили
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

22 февраля кіста лівого яєчника під час операції ще зробили феністрацію правого яєчника, такі три надрізи, бо капсула яєчника була дуже товста і знайшли фіброміому, яку теж видалили
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А де робили, в якій клініці ? А яка фіброміома була, що її вирізали?Хто направив на лапару? Для чого?Я думаю, що про болі потрібно у лікарів проконсультуватись, що робили, обов"язково.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

22 лютого минулого року? і зараз почали боліти?Через рік?А кіста яка була?А після лапари призначили післяопераційну терапію?У мене після лапари все т-т-т.Я думаю це треба ще раз поздавати напевно аналізи, УЗІ.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

В клініці жіночих хвороб , при обласній лікарні, це клініка проф. Венцьківського. Фіброміома була маленька, як прищик
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ні цього року 2004 лікарі сказали, що то через овуляцію, бо я не п"ю протизаплідні
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Тюююю, шось не вяжеться. Навіщо тобі пити ті протизаплідні?????
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

щоб не було овуляціїї мені це так пояснили, що яєчники відпочили від операції, бо мені ж на двох робили маніпуляцію
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Тоді може краще попити дюфастон? Ти або чогось не договорюєш, або я тебе погано розумію.Навіщо їм відпочивати?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я тоже пью гормоны после лапары, т.к. делали резекцию
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну все понятно, первая овуляция после операции. возми свечи Олфен и ставь в прямую кишку на ночь дней пять, попустит.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

спасибо!!!!!!!! мне доктор назначил свечи ДИКЛОФЕНАК - эти подойдут???
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Олфен это тоже свечи с диклофенаком, просто на очень хорошей основе - не вызывают раздражения.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Так я тоді не розумію, навіщо протизаплідні призначили? .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

соррі, я не знаю може Камілла, знає для чого??? те що сказав мій лікар я вже писала
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

чтобы избежать овуляции после операции, когда:-удалили фибоматозный узел, а значит разрезали матку, беременность несколько есяцев крайне нежелатльна,-чтобы сохранить эти несколько месяцев(пока беременность нежелательна) эффект от операции.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ага, тоді зрозуміло. Бо шось ніяк не розуміла для чого.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Цікаво, в мене також є маленька міома на дні матки. Вона вагітніти не заважає. Може і мені захочуть вирізати її при лапарі? Може не варто її зачіпати? Ой, скільки питань.....страх....!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

но мой доктор ничего мне об этом не говорил фибромиома у меня была маленькая, как бородавка, матку не резали, и судя по видеозаписи операции, которую мне показывали, то она была снаружи матки (может я ошибаюсь), и ее просто отщипнули не повреждая стенку матки - это я видела точно
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

очень желательно начинать беременеть через месяц после операции - это слова моего доктора. Ничего не понимаю :о((( Объясните, плиииииззззззз
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну, раз матку не резали, тогда начинайте... .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

зато она может очень вырасти за время беременности и стать проблемой, поэтому если она находится на поверхности матки и будут предлагать ее убрать - убирайте.
0

Поделиться сообщением