Знову про генетику

26 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Знову про генетику Народ, ми тут з Музою на досуге розмовляли про аналізи.Вияснили шо я генетику кариотип здавала в Дахно по 150грн, а вони в КМБ по 550грн.Ті аналізи у них чимось відрізняються?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

і ще. В Ісіді - 450 грн. Чому така різниця? Поясніть, я думаю, що у багатьох виникали такі запитання. Може вже відповіді для себе були знайдені. Та ж лапароскопія в КМБ 2,5 тис. грн., а по Києву в нормальних центрах 1-1,8 тис. грн.. Невже настільки якість діагностики збільшується?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Девочки!.. Я случайно нашла расценки на ЭКО в Москве!!! Я была сильно удивлена разницей..(( http://www.ivf.ru/texts/sale/sale.htmСтандартная программа ЭКО стоит 25000 рублей - при переводе на доллары получается приблизительно что-то около $900.Откуда?!?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

В Ісіді також ціни на сайті є : http://www.isidaivf.com.ua/page5.htm------------Полная стоимость процедуры ЭКО составляет 4800 гривен, включая ультразвуковой и гормональный мониторинг, анестезию, но без учета стоимости медикаментов. Стоимость первичного приема, включая ультразвуковое исследование - 160 гривен: Повторные приемы - бесплатно Процедура внутриматочной инсеминации - 620 гривен Цикл с переносом криоконсервированных эмбрионов - 2400 гривен Внутрицитоплазматическое введение сперматозоидов (ICSI) - 900 гривен
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Це ціна без ліків. А з ліками буде все так як треба.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Виходитьв в ІСІДІ: для ІКСІ (який в Київмісьбуді завжди роблять) 4800+620+900+ліки=6320+5000 (ліки) (інформація з сайту, що справді- не знаю),а в КМБ 11200+5000(ліки). Різниця між КМБ і ІСІДОЮ десь = 915 їжачків.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я тоже сдавала по 150, но не в Дахно, а + в поликлинике, там же на территории обл. больницы, где и Дахно. В эту стоимость входит и консультация генетика. А ты уже получила результаты?[+sign]Аня и Ромка (08.08.03)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я сьогодні тільки здала я там саме здавала де і ти(просто написала шо Дахно).
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

О! Процесс пошел! :) И это радует :) удачи тебе ![+sign] Викуля:)ICQ 276031847[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

надеюсь все будет ОК! (-) -[+sign]Аня и Ромка (08.08.03)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я також.А хотіла в тебе запитати Як тобі робили інсемінацію тебе стимулювали?А в одному циклі два рази робили процедуру чи один?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

отвечаю + стимулировали (клостил+прогинова+утрожестан-прогестерон) и узи-контроль. Делали один раз.[+sign]Аня и Ромка (08.08.03)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

У тебе свій цикл був поганий? Бо ми збираємся попередня на мому циклі робити.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Моя знакомая делала ІКСІ в Исиде, получается дешевле, чем в КМБ. Еще после приживления может быть много эмбрионов, так в КМБ их удаляют за 900 у.е., а в Исиде бесплатно.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

нет, но + я так поняла, что они всем там делают стимуляцию. Во всяком случае мне другого не предлагали, хотя у меня своя овуляка есть. попробуй пока на своем ц., потому как я читала, что клостил не самая лучшая вещь для гормонального состояния женщины.[+sign]Аня и Ромка (08.08.03)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А мені наоборот запропонували у свому циклі пробувати.Цікаво.....................
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Да....:( за ці ще 900 у.е. я не знала :(Потрібно все більш докладніше розпитати в КМБ, а то ще щось проявиться.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну у меня + эндометрий фиговенький обычно. 10 мм. Поэтому надо было прогинову, а она вроде подавляет овуляку, соотв, надо клостил. Ну и потом вторую фазу поддерживать- это стандарт.[+sign]Аня и Ромка (08.08.03)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Другу фазу підтримувати-це я розумію Але мені не можна напевно стимулювати, бо у мене і так в цьому циклі наприклад: 9 д.ц. був-фолікул 17, ендометрій вже 9.А в другій половині в мене ендометрій більше 14.Тому через це мене і не будуть стимулювати.а другу фазу чим підтримували?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Оля, а ты не скажешь: ты сама решила сдать или у тебя направление было?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Мені на всі аналізи давали направлення в Дахно.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

вот получите результаты- сравните.......... но кариотип, он и в Африке- кариотип, если есть нарушения, то везде найдут......
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

так с Быстровым все, "покончено" ? ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ні, ше ні. Ше не до кінця.Просто мені він уже нічим не допоможе.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А я вот, думаю, идти к нему с Новостью или так все оставить......вроде, как помог он мне, все таки.....
0

Поделиться сообщением