Рано радовалася

27 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Рано радовалася Знову та молочниця від презерватива.......Піду ше завтра на УЗІ а потім до Бистрова.Побачимо шо він скаже.Катя, а як твоя молочниця?В тебе вже все пройшло?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Оля не расстраивайся! у тебя на какие презервативы? может сменить их?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Та я вже пробувала різні.... Я через них ніяк обстеження не можу повноцінне зробити.Або робити обстеження і мого коханого мучити, або не робити обстеження..........
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А что, если молочница, то беременеть нельзя?(-) .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Где там прошло.. белые выделения так и не прекращаются. Но Сарочка говорит, что в мазочках всё отлично и никакой Candida там и близко нет, а выделения - это специфическое состояние моего организма. Так что по мере возможности я сейчас пытаюсь на это не обращать внимания.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Обстеження не роблять........ Я ж ще після встановлення циклу його повністю не зробила.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ясно, я вже думала тебе питатися що ти з ними робиш.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Оля! Не занимайся фигнёй! Беременей! а от молочницы будешь лечиться на 7-8-9 месяцах беременности, все равно она у всех беременных есть.Оля, Богдана (9.01.01), Никита (17.04.02)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

правильно, я на твоем месте уже давно прекратила б предохранятся! Вон мне Рымаренко сказал предохраняться 3 месяца, меня хватило на 15 дней. Я тоже тебе хотела предложить забросить это гиблое дело, пора получать витаминчик Е в натуральном виде.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Так дівчата, я б сама із задоволенням, але в мене 6 місяців не було місячних під дією дифереліна.Я ж не знаю як воно все встановилося!!!!!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну и еще минимум 9 месяцев их не будет!:) Оля, Богдана (9.01.01), Никита (17.04.02)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ага, це якщо все чудово встановилося.....А якщо ні?То тільки час втрачу, а так зроблю повне до кінця обстеження і буду з чистою совістю пробувати, закину ті презервативи на саму високу вербу в Києві.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

хи-хи представляю эту картину :-) (-) -
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ну а если оно там все не встановилося ( тьфу 3 раза), то чем плохо, что не будешь предохраняться? Оно как-то влияет?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Може бути внєматочна, а воно мені треба? Тому мені ще один місяць залишився тих обстежень, я ще потерплю.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Почему внематочная??
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ну як це чому? Ну все запліднилося, все добре.А мої труби погано працюють, і до матки воно не доходить.От тобі і внєматочна. Я ж труби ще після операції не провірила як вони скорочуються.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А-а-а, тада понятно. А может муж потерпит? (-) .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

:( Я и не думала, что молочница настолько может помешать:(
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

оля, но тебе же гидротубацию пробную делали после лапары? Мне тоже кажется, что можно время потерять - после лапары и диферелина срок действия-то ограничен...Тем более на лапаре тебе же эндометриоз убирали, это на трубы не влияет... А молочница тем более. Так что если все установилось ( у тебя же вопрос только в эндометриозе), то ты просто забеременеешь:)) Лера и маленькое чудо-девочка 30 недель
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Вона мішає просто обстеженню. .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Так робили пертубацію Але тоді результати були не дуже хороші.Тому повторну буду робити з нового циклу.Цей що має бути.А потім Бистров казав, що будемо пробувати вагітніти, якщо все добре.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Як на мою думку, то я з Зірочкою згодна. Мені Бистров сказав, "Ну в Вас там герпес знайшли, то піля місячних приходьте, будем лікувати".А він не проявляє ніяких симптомів у мене, а якщо не активний, то чого його лікувати, тим більше він не виліковний до кінця. Це аби чимось займатись? :)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Уууууууу!Таки молочниця. Знову ті свічки, і знову всі обстеження переносяться на наступний цикл.УУУУУУУУУУУУУУУУУУ!Сказав Бистров, що мені можна Нобелівську премію давати за те, що від користування презерватива у мене виникає молочниця.Ще у його практиці такого не було.Алергія-так, а от молочниця....
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Олечка, а может все-таки без него???мы всю жизнь предохранялись прерванным актом.
0

Поделиться сообщением