Опубликовано: 23 май 2014 і я теж побиратись для армії... (CrazyO) Люді добриє ізвінітє шо я абращаюсь (самій соромно, блін...)Так сталось що вже більше трьох місяців ми допомагаємо Яворівській БТГр. Можливо ви чули колись про Новояворівський полігон - найкрутіший танковий, де регулярно навчання з НАТО і т.д (служать там між іншим зі всієї України). Він то найкрутіший,але камуфляжів, берців і навіть біноклів там було рівно стільки скільки у інших частинах. З березня хлопці в полях (без ротації). З Галичини їх перекинули на Сумщину. Ми з допомогою друзів і знайомих намагались затикати актуальні дірки - зібрали на нічні і денні біноклі, більше ніж півсотні камуфляжів, стільки ж берців, багато різних побутових речей. Всього було 7 поїздок, остання найважча в житті - проводжали на війну... Наших хлопців перекинули на передову і стало питання броніків, яких на момент відправки у них було 0 штук і думаю вас не здивує що армія і не чухається зі збільшенням їх кількості . Сьогодні знову збираємо, про ціни на броніки ви в курсі, тому я "колядую" уже навіть там де раніше соромно було (ненавиджу МО, хай горять в пеклі, тварі і ці і пАпєрєдніки).Сьогодні по пацанах вперше стріляли. Слава Богу без жертв. Я багато пишу про це ФБ, зокрема останній пост про збір грошей: https://www.facebook.com/olya.kukharuk/posts/798549300157596Трошки більше деталей:https://www.facebook.com/olya.kukharuk/posts/798395030173023Якщо коротко то мої реквізити в приваті: 4149437805584826 Кухарук Ольга Юріївна 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 23 май 2014 перевела, но мало (такой остаток был на карте) () 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 23 май 2014 дякую! з миру по нитці і уже на чийсь бронік наберемо! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 23 май 2014 поширила, ловіть від мене, приєдналась у ФБ пишіть тут більше подробиць, не всі зарєестровані на Фейсі. [+sign]Ната и мои девочки Анастасия и София и Елизавета [-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 23 май 2014 Отправили немного.Слава героям! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 23 май 2014 Розкажіть селу без асфальта як з зарплатноі картки кинути вам платіж? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 23 май 2014 через приват24, там зарплатна картка працює як будь яка інша 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 23 май 2014 Записала, сегодня постараюсь отправить, мож спасем хоть несколько жизней. . 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 23 май 2014 буду писати по мірі, поки нічого нового.Обживаються так би мовити, бо тільки на днях туди приїхали. Дзвонити часто не виходить. Кажуть що думали що місцеві їх гірше приймуть, але в спину не плювали, деякі навіть відкрито раділи. Може ввечері будуть якісь новини. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 23 май 2014 дякую! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 23 май 2014 дякую! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 23 май 2014 Так Сумщина за Єдину Україну! Чого б місцеві малиб плювати в спину?+ Я з багатьма людьми із Сумщини спілкуюсь. Там настрої у людей переважно такі ж як і в Києві. А в якому районі дислокуються? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 23 май 2014 Оля, ви молодці, робити добрі діла не соромно чим більше пишете тим більше людей про це дізнаються. У ФБ є група лікарських дівчат, Оптімістки, зараз запрошу туди, стучіться і туди, там всі наші. Шукайте у ФБ Гриценка, та Оробець Лесю, і туди пишіть, стучіться, вони допоможуть. [+sign]Ната и мои девочки Анастасия и София и Елизавета [-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 23 май 2014 напишите, плз, где броники покупаете. У нас родственника призвали,+ если в горячую точку пошлют, то надо будет ему купить. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 23 май 2014 Оля, примите меня в друзья на ФБ, т.к. не могу поделиться Вашей ссылкой. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 23 май 2014 поучаствую 300 грн 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 23 май 2014 ні, то вони були на Сумщині, а тепер на передовій, беруть участь в АТО. то я власне про тих місцевих писала. А Сумські навпаки любили, поїли, годували і на вокзалі зі слізьми проводжали:) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 23 май 2014 Только кинула 1000 грн. Пусть все будут здоровы! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 23 май 2014 Через Вестерн Юнион примите? Дайте телефон + Мы как-то виделись в "салоне красоты" у Оли Верде :) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 23 май 2014 ап, підніму тему ии[+sign]Ната и мои девочки Анастасия и София и Елизавета [-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 23 май 2014 допоможу трохи () 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 23 май 2014 який у вас банк? у нас є картки Авалю, Альфи, Укрсиба 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 23 май 2014 дівчата дякую велике! контактували з хлопцями їм до компанії підвезли Альфу. Чекають на "веселу" ніч:(. Фінансовий звіт - без призвіщ тільки час надходження і сумма тут:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1cBm9DlbAaVkVi_74zzVH0dnblldT6HLiJIieE4qLNn4/edit#gid=0якщо раптом там нема суми яку ви відправляли - пишіть будемо розбиратись. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 23 май 2014 :) приймем звичайно 097 315 46 02. Це мій номер, Ольга Кухарук, латинкою Olga Kukharuk Оля привіти передає, то власне вона головний ініціатор, я більше помічник по фін. частині і піару:)). бідкається що давно в опері не була, але на Лілю кілька разів ходила і кличе в ФБ:) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 23 май 2014 Я вже побачила телефони на ФБ, сьодні кину смс як відправлю Дякую, дівчата й хлопці, за вашу справу!!! Слава Україні! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах