і я теж побиратись для армії... (CrazyO)

55 сообщений в этой теме

Опубликовано:

і я теж побиратись для армії... (CrazyO) Люді добриє ізвінітє шо я абращаюсь (самій соромно, блін...)Так сталось що вже більше трьох місяців ми допомагаємо Яворівській БТГр. Можливо ви чули колись про Новояворівський полігон - найкрутіший танковий, де регулярно навчання з НАТО і т.д (служать там між іншим зі всієї України). Він то найкрутіший,але камуфляжів, берців і навіть біноклів там було рівно стільки скільки у інших частинах. З березня хлопці в полях (без ротації). З Галичини їх перекинули на Сумщину. Ми з допомогою друзів і знайомих намагались затикати актуальні дірки - зібрали на нічні і денні біноклі, більше ніж півсотні камуфляжів, стільки ж берців, багато різних побутових речей. Всього було 7 поїздок, остання найважча в житті - проводжали на війну... Наших хлопців перекинули на передову і стало питання броніків, яких на момент відправки у них було 0 штук і думаю вас не здивує що армія і не чухається зі збільшенням їх кількості . Сьогодні знову збираємо, про ціни на броніки ви в курсі, тому я "колядую" уже навіть там де раніше соромно було (ненавиджу МО, хай горять в пеклі, тварі і ці і пАпєрєдніки).Сьогодні по пацанах вперше стріляли. Слава Богу без жертв. Я багато пишу про це ФБ, зокрема останній пост про збір грошей: https://www.facebook.com/olya.kukharuk/posts/798549300157596Трошки більше деталей:https://www.facebook.com/olya.kukharuk/posts/798395030173023Якщо коротко то мої реквізити в приваті: 4149437805584826 Кухарук Ольга Юріївна
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

перевела, но мало (такой остаток был на карте) ()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дякую! з миру по нитці і уже на чийсь бронік наберемо!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

поширила, ловіть від мене, приєдналась у ФБ пишіть тут більше подробиць, не всі зарєестровані на Фейсі. [+sign]Ната и мои девочки Анастасия и София и Елизавета [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Отправили немного.Слава героям!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Розкажіть селу без асфальта як з зарплатноі картки кинути вам платіж?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

через приват24, там зарплатна картка працює як будь яка інша
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Записала, сегодня постараюсь отправить, мож спасем хоть несколько жизней. .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

буду писати по мірі, поки нічого нового.Обживаються так би мовити, бо тільки на днях туди приїхали. Дзвонити часто не виходить. Кажуть що думали що місцеві їх гірше приймуть, але в спину не плювали, деякі навіть відкрито раділи. Може ввечері будуть якісь новини.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дякую!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дякую!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Так Сумщина за Єдину Україну! Чого б місцеві малиб плювати в спину?+ Я з багатьма людьми із Сумщини спілкуюсь. Там настрої у людей переважно такі ж як і в Києві. А в якому районі дислокуються?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Оля, ви молодці, робити добрі діла не соромно чим більше пишете тим більше людей про це дізнаються. У ФБ є група лікарських дівчат, Оптімістки, зараз запрошу туди, стучіться і туди, там всі наші. Шукайте у ФБ Гриценка, та Оробець Лесю, і туди пишіть, стучіться, вони допоможуть. [+sign]Ната и мои девочки Анастасия и София и Елизавета [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

напишите, плз, где броники покупаете. У нас родственника призвали,+ если в горячую точку пошлют, то надо будет ему купить.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Оля, примите меня в друзья на ФБ, т.к. не могу поделиться Вашей ссылкой.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

поучаствую 300 грн
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ні, то вони були на Сумщині, а тепер на передовій, беруть участь в АТО. то я власне про тих місцевих писала. А Сумські навпаки любили, поїли, годували і на вокзалі зі слізьми проводжали:)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Только кинула 1000 грн. Пусть все будут здоровы!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Через Вестерн Юнион примите? Дайте телефон + Мы как-то виделись в "салоне красоты" у Оли Верде :)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ап, підніму тему ии[+sign]Ната и мои девочки Анастасия и София и Елизавета [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

допоможу трохи ()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

який у вас банк? у нас є картки Авалю, Альфи, Укрсиба
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дівчата дякую велике! контактували з хлопцями їм до компанії підвезли Альфу. Чекають на "веселу" ніч:(. Фінансовий звіт - без призвіщ тільки час надходження і сумма тут:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1cBm9DlbAaVkVi_74zzVH0dnblldT6HLiJIieE4qLNn4/edit#gid=0якщо раптом там нема суми яку ви відправляли - пишіть будемо розбиратись.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

:) приймем звичайно 097 315 46 02. Це мій номер, Ольга Кухарук, латинкою Olga Kukharuk Оля привіти передає, то власне вона головний ініціатор, я більше помічник по фін. частині і піару:)). бідкається що давно в опері не була, але на Лілю кілька разів ходила і кличе в ФБ:)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я вже побачила телефони на ФБ, сьодні кину смс як відправлю Дякую, дівчата й хлопці, за вашу справу!!! Слава Україні!
0

Поделиться сообщением