Знавці парфумів, я до вас!

12 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Знавці парфумів, я до вас! Дівчата, я не парфуман ані разу, буває щось вхоплю в Брокарді (останні - років 6 тому), чи подарують, але так рідко, що я не знаю ані назв, ані нот, просто користуюся тим, що є. Ну ви мене зрозуміли:) Але маю кілька питань до тих, хто знається на парфумах. Цікава ваша думка так би мовитиСитуація така. Іду я по ТЦ, а там всередині широкого проходу між відділами різних крамниць є такі стійки, що функціонують як маленькі крамнички чи кіоски. І от дає мені дівчИна смужечку паперу, яку вона щойно пшикнула з флакону. Мені дуже-дуже сподобалося, до того ж в вухах стояли її слова "У нас акція, будь-який аромат 169 грн". Я туди повернулася. Водичка, що мені так сподобалася була Escada Tropical Punsch. На тій стійці було повно інших ароматів, всі в однакових флаконах... Просто на прилавку заламінована табличка, де все що хочеш, просто очі розбігаються....От що це таке? Піратство? Розводять? Купити чи ні? Ціна дууууже приваблива, зогляду на те, що це за 50 мл, особливо в наш нелегкий час, то може чом би й ні? Варто купити, чи воно зовсім не те, що оригінал? А є така вода (Escada Tropical Punsch) зараз в продажу в перевірених інет магазинах? І ще одне запитання - як вам такі парфуми в якості подарунка вчительці на 8 березня? Всім дуже дякую!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

В качестве подарка почему бы и нет? Не все же Шанели дарить, только я бы обратила внимание еще, чтобы флакончик был не просто пробирка, а что-то красивое.У Эскады такого парфюма не нашла([+sign]==================================================== Величайшее освобождение – стать тем, кто ты есть на самом деле. [email protected][-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Попросите брызнуть на руку, через 3-4 часа поймете сами. [+sign]Общительная, симпатичная девушка без комплексов продаст вагон цемента.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Як раз і попросила, милувалася ароматом до наступного ранку + може, то у них якась спеціальна промо-пляшечка?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ви маєте на увазі - наразі немає в наявності, правильно я вас зрозуміла? + А в яких інет магазинах ви звичайно купуєте собі парфуми?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

думаю, что все-таки это подделки или как их называют "лицензии" ;) Escada Tropical Punsch это довольно старый аромат и выпущенный лимитировано, думаю что оригинал в наличии Вы вряд ли найдете.http://www.fragrantica.com/perfume/Escada/Tropical-Punch-1348.htmlНо, ИМХО, если парфюм нравится - какая разница оригинал или нет, по большому счету? Для себя вполне можно купить и радоваться.Что касается подарка: вот тут сомневаюсь (( вообще парфюм в подарок - это всегда довольно сложно, надо быть очень уверенным, что он подойдет. А тут еще и отягчающие обстоятельства[+sign]Нахожусь в самом лучшем возрасте - дурь уже прошла, маразм еще не начался... мой блог tehnoblog.org.ua[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую вам, ви одним махом розвіяли всі мої сумніви:) ()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Имела ввиду что нет такого названия в марке Не существует В инете не покупаю Да и вообще у меня тех духов 7 флаконовОстальные пристроилаВ брокарде беру или дьюти фри[+sign]==================================================== Величайшее освобождение – стать тем, кто ты есть на самом деле. [email protected][-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Красивое слово лицензия)) А я этого аромата даже на Амазоне не нашла [+sign]==================================================== Величайшее освобождение – стать тем, кто ты есть на самом деле. [email protected][-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ну якщо правильно Escada Tropical Punch, я одну зайву літеру написала()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ага, деликатное такое слово)) [+sign]Моя любовь - без дна,А доброта -как ширь морская,Чем я больше трачу,Тем становлюсьсильнее и богаче! ШекспирКак кому, а мне нравится думать!М.Жванецкий[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

и мне бы интересно посмотреть на лицензиара, который согласился выпустить такую "лицензию")() [+sign]Я такая нелогичная, что конь, стул, двадцать восемь[-sign]
0

Поделиться сообщением