в якій лабораторії порадите здавати аналіз на ВПЧ

11 сообщений в этой теме

Опубликовано:

в якій лабораторії порадите здавати аналіз на ВПЧ може хтось здавав в двох лабах одночасно. Просто я здавала 4 роки тому в ДІЛА - результат негативний. Але друга дисплазія за рік, недає спокою ,хочу перездати. Йти в СІНЕВО ЧИ ЄВРОЛАБ?Ч ще радили на Андр. узвозі лабораторію. Порадьте. аналізи в двох - фінансово не витягну. Ще чекаю походу на узі...підозра фіброміоми...я в шоковому стані. Лікар теж....дисплазія на одній і тій самій ділянці.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

идите в евролаб качество анализов там высокое
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

наверное лучше в евролаб только я не совсем вижу смысл если у вас нет ВПЧ, вы его все-таки хотите найти? и на сколько я поняла вы уже прижгли одну эрозию, если на ее месте появилась другая? до прижигания вы не сдавали впч? про фибромиому - тоже одному узисту нельзя доверять...знаем случаи...не паникуйте раньше времени[+sign]Ира, Настася (8.5.02)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

так , коли знайшли першиу дисплазію, зробила аналіз в Діла - негативний. Але знову з"явилась в тій самій ділянці. Хочу повторити,щоб виключити повністю вірус. Фіброміому, так вирішила піти до двох узістів.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

в Євролабі на ВПЧ - 290 гр, а в Сінево 160.... .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну, это понятно, что цены в евролабе выше но и нареканий на качество их анализов нкиогда не было, эта лаборатория имеет очень хорошую репутацию, тогда как Дила, Синево и иже с ними имеют противоречивые отзывы.вы же хотите убедиться наверняка?? тогда думаю, дело не должно стоять за суммой.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А як Ви лікували дисплазію? У мене дисплазія, ВПЧ підтвердився у Ділі. Попова зробила мені лазерне припалювання, сказала, що це надовго, тільки після пологів треба буде спостерігати.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я непам"ятаю правильну назву,електрикою). Була на узі, фіброміома не підтвердила. натомість маю. страшне запалення буду здавати аналізи на хломідії,уреплазму(хоча 3 роки тому коли була вагітність всі ці аналізи були негативні)_. Буду боротись із запаленням. Потім візьмусь за дисплазію . Порадили в Онкології на Ломоносова, Гордієнко, займається лікуванням. Приватний кабінет. ...Я там поруч живу..просто переступити сам поріг цього приміщення для мене важкий крок.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

На Андреевском Савон, по теме понимаю Вас - у меня тоже дисплазия. ТОже буду сдавать нас ВПЧ, урео, мико, хламидии хотя родила 2 года назад и анализы были отрицательные. Откуда сейчас что-то может быть - непонятно.Лечусь у Марчак в Центре Охраны Здоровья женщины. Она советует посмотреть что по анализам, если надо лечить, потом прижигать крио. Но другой врач настаивает на Солковагине, Вот думаю
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

в мене 2 дітей. Чумусь раніше думала,що материнство, позитивно впливає на дітородні органи. Але справдилось. незнаю....живу в постійному страху. Головне, що зараз констатують запалення, але ніяких больвих відчуттів нема, виділень нема. ...звітки це в ..
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та же фигня((пошла на проф осмотр. 2 мес назад поставили эрозию, Прописали курс Бетадина, через 2 мес после Бетадина пришла и тут на тебе - дисплазия, воспаление (лейкоцити 95!!, а до этого были 30)((((тоже нет никаких болевых ощущений, никаких выделений нет,,,вообще в шоке
0

Поделиться сообщением