Не знаю,в "Здоров"я" це чи просто поплакатися...

54 сообщения в этой теме

Опубликовано:

Света, спрашивают, где муж конкретно лечится? .[+sign] Tempora mutantur et nos mutamur in illis Varium et mutabile semper femina[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

на Червоному Хуторі я Вам написала на ФБ
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Пишут, что у циклосерина закончена регистрация и фтизиатры должны замену предложить[+sign] Tempora mutantur et nos mutamur in illis Varium et mutabile semper femina[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Шось нема ничо [+sign] Tempora mutantur et nos mutamur in illis Varium et mutabile semper femina[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

... ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я отправила вам запрос на дружбу вы наверное сообщение написали, я от НЕ друзей не принимаю, настройки))[+sign] Tempora mutantur et nos mutamur in illis Varium et mutabile semper femina[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Так а вы пробовали связаться с Артериумом? (-)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ні. не знаю як, куди ..
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ссылка на контакты: http://www.arterium.ua/ru/kontakti Ссылка на сам препарат у них на сайте : http://www.arterium.ua/ru/patsientam/katalog-produktsii/produkt/180Попробуйте позвонить им сама, если не получится - напишите мне здесь.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую. Подзвонила. Але не було на місці людини,яка займається такими питаннями просили передзвонити пізніше
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Тогда жду Ваших сообщений. (+) Может быть у них будет возможность передать на реализаторов необходимые Вам препараты, т.к. возможно прямая продажа физ. лицу у них не предусмотрена. Во-всяком случае, просите их. Там очень адекватные люди "у руля".
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Спитаю. Хоча, спочатку треба придумати за що купувати це занадто дорого (((Ще сподіваюсь,що десь знайдуться безкоштовні ліки...Хоча,часу зовсім нема.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я понимаю. Но Вы хотя бы будете знать, что платно их есть где приобрести. Надеюсь, что у Вас всё получится!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Поговорила. Відповіли,що капреоміцин продається лише по тендеру і в роздрібну торгівлю не поступає. Тобто,або держава купує для нас ,або...інших варіантів немає.Подзвонила по оголошенню в інтернеті,там продають цей препарат (Індія,Греція) по 100 грн/флакон. Але мене дуже насторожує покупка ліків "з рук",та ще й з такою великою різницею в ціні.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Может быть спросить у продавцов(+) № и серию партии и проверить её каким-то образом на наличие регистрации. Другой вопрос - как хранился препарат у них, в каких условиях?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

з препаратами другого ряду завжди були напряги і раніше, тут справа не в політичній кризі зовсім знаю, що багатьом хворим таки доводиться купувати препарати з рук, коли їх немає в держави, щоб не було відриву. Спробуйте взнати у фтизіатра, коли буде нова поставка ліків, і купіть з рук препарати на час перебоїв у поставках.[+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) Аноним[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Лікарі не знають,коли буде поставка. Боюсь купувати з рук. Не знаю,як перевірити "справжність" препарату. От не знаю,що робити!!!!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Света, в ФБ зайдите, мне нужно ФИО мужа я связалась с докторами с Красного Хутора[+sign] Tempora mutantur et nos mutamur in illis Varium et mutabile semper femina[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

и все же, напишите номер карточки! С миру по нитке... Нельзя опускать руки. Нужно жить!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дуже дякую! Стільки людей підключились нам допомагати -- це і підтримує морально. Маю невеличку надію ще пару днів,що знайдеться препарат безкоштовно. Якщо ні -- то,навіть, не знаю...( У нас в аптеках він не продається. Ніби в Росії, але як там купити і чи дадуть без рецепту?..
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

в фармцентре не имеет смысла ничего узнавать, они + не отвечают за госзакупки и поставки. По поставкам надо звонить в компанию, которая является заявителем препарата в Украине, и все уточнять у них. [+sign]зізнайся - це просто лінь,у сенсі життя не копайся,якщо ти так прагнеш змін,то в чому проблема?.. міняйся...© Паша Броський[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ищите выход на глобальный фонд. Моя знакомая работает в туббольнице области. Все ваши препараты там есть по линии глобального фонда бесплатно, но для своих больных.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

глобальний фонд більше не закуповує препарати другого ряду, через це і плутанина така [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) Аноним[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

З"явились небайдужі люди у ФБ, які нам допомогають. В лікарні пообіцяли,що препарат скоро буде. Дуже на це сподіваюсь. Хоча сьогодні вже 4-й день перерви. Дізналася,що капреоміцин є у аптеці в інституті фтізіатрії,так що в крайньому випадку якось будемо купувати (хоча дуже дорого!)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

4 дні перерви - це ще не відрив, не переживайте! [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) Аноним[-sign]
0

Поделиться сообщением