Аллергия и гомеопатия

55 сообщений в этой теме

Опубликовано:

дивлячист на своїх, що вони свої алергени не переростають, думаю, що може не треба? або попробуйте собак які не линяють пудель, йорк подивіться на реакцію малої
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ні, тільки не йорк :) [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) Аноним[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ховатися від алергена - це і є вихід, а саме розірвання та послаблення імунного відгука організма. Інша річ,що алерген важко виявити.На жаль, я дуже близько з цим зіткнулася, вважаю думку традиційних лікарів правильною.На хатніх тварин маю таку ж саму реакцію, іноді ледь помітну, іноді "як треба" (з антігістамінами). Реакція слабка або її взагалі немає, якщо тварина чиста та не лізла "цілуватися"(перевірено на конкретній собаці). Теорія про антиалергенні породи не працює, на слину реакція ще гірша, ніж на шерсть
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+1, я тоже лет до 30-ти с аллергией была не знакома
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

звикати до алергена - це щось зовсім непрофесійне Звичайно алергологи рекомендують розривати контакт и приводити організм в більш менш толерантний до алергену стан(печінку, жовчний підлікувати)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

отож(((...си все равно не могу я отказаться от котов/собак в доме!))) просто научилась приспосабливаться)) [+sign]Моя любовь - без дна,А доброта -как ширь морская,Чем я больше трачу,Тем становлюсьсильнее и богаче! Шекспир[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

тому я й не хочу до алерголога йти [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) Аноним[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Старшего пытались вытащить из пищевых и непищевых аллергий гомеопатией - полное фиаско (центр Поповых, распиаренный врач)Мои проблемы гомеопатия не подвинула даже, так что я разочарована, волшебства не бывает)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я мала на увазі подивитись реакцію:) ібо мої таки алергики, тому чекають на йорка:) на нього майже не ридають і не чихають
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та моя і не чхала на ту собаку (голден ретрівер, вагон шерсті). Ми у них досить часто буваємо. а от коли собаня її лизнула - добрий день, кропивниця.[+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) Аноним[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

тоді краще ні, бо у моїх я дивлюсь лише такі алергени посилюють реакцію у мене одна наприклад лише поряд із кониками постоїть - усьо сльози соплі
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Коні - найбільш алергенні тварини [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) Аноним[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

оставьте ребенка в покое. без собак. может, перерастет. а может и нет. но лечить точно не стоит. ЧТО вы хотите лечить?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

присоединюсь к мнению не мучать ребенка + и собаку тоже не мучать. Привыкнете, а жить вместе не сможете. Сама я аллергик на животных с детства. Так вот, никакой гомеопат, аллерголог вам, увы, не поможет. Придется страдать без животных в доме. То, что раньше не было аллергии на одну собаку, а потом появилась, возможно и оттого, что собака стала половозрелой. На щенков и молодняк, как правило, реакции нет или не такая яркая, т.к.гормоны не в той концентрации. Насчет того, что лошади самые аллергенные животные не соглашусь.Проверяла лично в Таиланде - есть сильнейшая реакция и на слонов, и на тигров, и на обезьян, и даже на холоднокровных змей-игуан и прочих)))))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ну в мене майже вийшло (тобто стало легше набагато, причому і у малої, і у чоловіка-аллергіка з 40-річним стажем) Але своїм досвідом не дуже-то можу поділитися. Колись ходили до відомої тут Лукаш Марії Федорівни, але після декрету вона, мабуть, залишила собі тільки дуже обмежену кількість давніх пацієнтів. Але на основі іі напрацювань (по іншим питанням, які вона вирішила дуже вдало) я далі пішла самотужки. По-перше надибала ось цю статтю http://www.likar.info/obsledovanie-i-lechenie/article-42906-gomeopatiya-pri-allergicheskom-rinite/, тут розповідають про зняття симптомів, по-первах рятувались цим. Наприкінці написано , що для справжнього лікування необхідно підібрати конституціональний препарат. Перевіреного лікаря-гомеопата після Марії Федорівни я так і не знайшла, але конституційний препарат для моєї старшої вона встигла підібрати раніше, то я. трішки почитавши про основні принципи гомеопатії, почала лікувати її на власний розсуд (можете всі закидати мене помідорами). В доньки був весінній полліноз, на вільху-вербу-березу-яблуню, зі страшенними набряками і неможливістю спати вночі. Зараз ніс трохи закладає на ніч тільки якщо кілька годин гуляти біля квітучого яблуневого саду. А то ж було - верба за містом розквітає, а ніс у моєї вщент закладений майже в центрі Києва, досить було того, що вітром наносило. А зараз, як у квітні на дачу, на берег річки, повний квітучої лози, виїжджаємо, то через кілька годин у дочки тільки настрій псується (аллергія на психіку теж впливає!), та трохи ніс вночі закладений, али дихати та спати можна. Неостаточну вілікованість списую на те, що розведення та схему прийому я підібрала явно не ідеально.Підбадьорена результатами, я почала самостійно підбирати конституційний препарат для чоловіка. Шукала тут :http://www.gomos.org/index.php?id=29, в першу чергу звертала увагу на посилання, що починалися зі слів "психологічний портрет людини, ...". В чоловіка теж зараз в сезон тільки настрій псується, як на дачу виїжджає, де квітне його "улюблена" тимофіївка та інші колосові, та трохи ніс закладає під ранок. Ну схема-то прийому була така сама, як і у дочки, але підкоректувати її мені знань бракує. А до того він років 40 свого життя майже не спав другу половину липня та серпень.Так що результатами гомеопатії я задоволена, хоч і не закликаю вас скористуватися моїм методом лікування :)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я хочу домогтися менш бурхливої реакції організму на зовнішні подразники. можна не брати собак, котів. А завтра її організм зреагує на пилок. А післязавтра - ще на щось. Відгороджуватися від довкілля взагалі? Це не вихід. Я сподіваюся, гомеопатія допоможе зменшити реакцію організму. [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) Аноним[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ЛУкаш Марія Федорівна приймає по четвергах мені трохи далекувато, і я вже записалася на четверг до іншого лікаря, Марини Шарової, теж по відгуках. Вона теж працює з конституційними препаратами. Знаєте щось про неї? [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) Аноним[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

те, що коні - найалергенніші з тварин, написано в літературі. [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) Аноним[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

собак не брать. а как насчет того, чтоб просо не раскачивать качелей. пусть будет, как будет. гормональная перестройка будет неотвратимо, и не раз еще.... так что не знаешь в какую сторону пойдет. а люди( врачи), ну, что.... ну они просто люди. может поможет все аналогово, ну попробуйте это. ну... то. не будите спящую собаку, вопчем.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

да пусть пишут что хотят. вы больше думайте. вам расхлебывать и искать нового врача еще лучше прежнего.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

від довкілля не огороджуватись. просто віключити собаку і кого ще там.... і все, живемо прекрасно. реакція або є, або іі немає на данний момент. від всього не вбережешся. залиште дитину в спокої, на собі тренуйтесь.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

моей дочке Лукаш не помогла... .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Рекомендую проверить ЖКТ ВЫ, может быть, удивитесь, но аллергия, как оказалось, зависит от состояния ЖКТ. Мы уже второй год с дочей аллергуем на пыльцу некоторых растений, и нам на второе лето наш аллерголог подсказал проверить ЖКТ на дисбак, который анализы и выявили. Мы накануне сезона цветения пропивали Ливео Дети - хороший детский пробиотик, из Латвии, и гораздо проще нам было второе лето пережить, чем первое: было меньшей соплей, меньше чесались глазки, меньше чихали и кожа зудела. Думаю, нынешней весной нужно будет повторить, сезон уже не за горами(
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Рекомендую проверить ЖКТ ВЫ, может быть, удивитесь, но аллергия, как оказалось, зависит от состояния ЖКТ. Мы уже второй год с дочей аллергуем на пыльцу некоторых растений, и нам на второе лето наш аллерголог подсказал проверить ЖКТ на дисбак, который анализы и выявили. Мы накануне сезона цветения пропивали Ливео Дети - хороший детский пробиотик, из Латвии, и гораздо проще нам было второе лето пережить, чем первое: было меньшей соплей, меньше чесались глазки, меньше чихали и кожа зудела. Думаю, нынешней весной нужно будет повторить, сезон уже не за горами(
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

0

Поделиться сообщением