Апартаменты и виза

42 сообщения в этой теме

Опубликовано:

Апартаменты и виза Надумала я поехать в Испанию не в отель, а в апартаменты в этом году. Но на букинге ничего подходящего не нашла, есть кое-что на homeholidays, но тут возник вопрос - а что в посольство то нести в качестве подтверждения бронировки? Имейл переписку с частным лицом? У кого есть опыт самостоятельного получения виз с бронью homeholidays или airbnb?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

У меня есть опыт с airbnb, но у меня было оплачено жилье подтверждение с сайта и в банковской выписке было видно списание средств сайтом.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

A airbnb присылает такое же подтверждение как букинг.ком? И есть ли там возможность пофамильно указать всех, кто там будет проживать?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Такое же как букинг, но там работает русскоязычная девушка (зовут Марина) она мне помогла и прислали на 3 фамилии подтверждение, но на этом все, никаких номеров паспортов и дат рождения там не было. Обязательно нужно при бронировке указывать реальное количество людей, которое будет проживать в квартире.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Спасибо!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

минулго року Іспанія дала шенген саме під броньовані апарти так само як і Греція, Австрія і Італія.Причому, що в Іспанії у мене було 3 різних броні житла - ферма в селі в Каталонії, апарти в Салоу і апартаменти в Барселоні. Апаратаменти по пошті прислали підтвердження броні і сплати депозиту + виписку з рахунку, де видно проплату. Фермери були офіційно зареєстровані в системі агротуризму (типу нашого зеленого туризму), тому теж мали якісь там підтвердження про реєстрацію і вислали їх мені разом з підтвердженням броні.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

мы тоже получали по брони даже мультивизу дали. Удачи!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Мы подавали копию договора с хозяйкой апартаментов Плюс квитанция из банка про оплату задатка, я еще подложила переписку с ней по почте. Сегодня получили визы
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а поділіться будь-ласка фермою ) і чи вам там сподобалось ?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а поділіться будь-ласка фермою ) і чи вам там сподобалось ?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

:) ()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Не тільки я люблю ферми ?) )
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ми жили тут http://www.canplanas.com/eng/eng.htmСподобалося, але там обов"язково мати машину, бо до моря 10-15 хв (ми їздили на дикий пляж заповідника). Господарі живуть тут же на фермі, але з ними практично не пересікаєшся, я їх хвилин 20 шукала, щоб розрахуватися при виїзді ))))Є велосипеди і повно велосипедних туристичних маршрутів, наші щовечірні велосипедні променади через пусті села з середньовічними кам"яними будівлями, полями кукурудзи і соняшника вся сім"я згадувала всю зиму )))Коні і інші тваринки є на фермі, не знаю, правда, чи на тих конях можна кататися, але думаю, що так, бо вони стоять весь день без діла в загоні. Мої діти ввечері допомагали господарям годувати свинок, кіз і домашню птицю. А прощання з господарським псом Дюком взагалі було повною трагедією для меншого. Шукала через цей сайт http://www.toprural.co.uk/Holiday-cottages_Catalonia_0_72_r.htmlУ мене залишилося багато матеріалів по підготовці поїздки (заплановані маршрути і т.д.) - хто збереться маякуйте - поділюся. [+sign]Мама Уляна і двоє синочків Остап (04.06.2002) та Орест (12.01.2004)ICQ 426331109[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

угу, ми такі ж це ж автентика, зовсім інше сприйняття країни. Після 2-х тижнів на фермі у тишині і спокої, ми поїхали на 2 дні Порт Авентура і жили поруч в туристичному місті Салоу. я вечорами плакала, коли поверталася туди, цілодобовий нестримний гульбан європейської молоді і наших туристів, брудно, пильно і шумно з малим переповненим пляжем. Ясно, що вони будуть казати, що та Іспанія фігня повна (та ж Туреччина) і не варто за неї платити такі гроші. цього літа будемо тестувати агротуризм Італії, Тоскану.[+sign]Мама Уляна і двоє синочків Остап (04.06.2002) та Орест (12.01.2004)ICQ 426331109[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

капээээц, живуть же люде:) [+sign]вам із погріба видніше[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

яка краса:) [+sign]учАСтвовать, чуВствовать и извИнить.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

:) [+sign]учАСтвовать, чуВствовать и извИнить.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Спасибо, а когда едете? если мы в августе, я так понимаю, раньше июня за визами смысла нет идти? и, кстати, как они дают, на срок поездки?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А именно для мультивизы, что нужно предоставить? спасибо.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Едем в конце мая, сейчас людей уже стало больше, начинается сезон.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Так нам сказаи в визовом центре, поставили визу на месяц
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Супер ! дуже дякую за цінну інформацію ) .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Написала вам в лічку )
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Мульти или одноразовую ? ю
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Одноразовую