Флаг Украины. Это действительно так?

46 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Знала, что нефеншуйно Вообще это сочетание цветов враждебно. Ну и Гимн туда же. В нем заложена "душу й тіло ми положим" и "вороженьки", вместо процветания и добра.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+1 /[+sign]Ей не спится и не пишется, ей легко сегодня дышится. От ушей и до хвоста сегодня кошка влюблена.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

официальный текст+ Ще не вмерла України ні слава, ні воля,Ще нам, браття українці, усміхнеться доля.Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці.Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці.Душу й тіло ми положим за нашу свободу,І покажем, що ми, браття, козацького роду.А где процветание и добро?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

даже феншуисты говорили, что так должно быть.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я знакома с официальным текстом, и он не кажется мне оптимистичным не смотря на "згинуть"Для "запануєм" (еще и с "і ми браття", как-будто мы чего-то неестественного хотим) надобно обязательно проливать кровь "положить душу и тіло", что и происходит постоянно" Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду."
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я, конечно, дико извиняюсь, но точно знаю, что сейчас детей в детском саду учат, что наш флаг - жовто-блакитний ) Меня мой ребенок об этом проинформировал уже давно ). Так что вы у детей своих поспрашивайте, они в курсе )Никакие- жовто-синіх и пр. самодеятельности. Или я чего не дочитала?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

в школе учат синьо-жовтий
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

так из песни слов не выбросишь. Предложите в парламент свой вариант, может, ваш одобрят и на референдум вынесут))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

не, неправильно это ) У меня есть такая картинка старинная, еще советская - флаги стран-членов ООН (а там было отдельно СССР, Украина и Белоруссия), даже там жовто-блакитний. Ну и вообще, я думала это все знают. Опять Табачник воду мутит, паразит )
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Обязательно сочиню и предложу. Но не в нынешний парламент.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А полный текст читали? Вторую часть: ГIМН УКРАЇНИЩе не вмерли України ні слава, ні воля,Ще нам, браття Українці, усміхнеться доля.Згинуть наші ворiженьки, як роса на сонці.Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці.Душу й тіло ми положим за нашу свободу,І покажем, що ми, браття, козацького роду.Станем, браття, в бій кривавий, від Сяну до Дону,В ріднім краю панувати не дамо нікому,Чорне море ще всміхнеться, дід-Дніпро зрадіє,Ще й на нашій Україні – доленька наспіє.Душу, тіло ми положим за нашу свободу,І покажем, що ми, браття, козацького роду.А завзяття, щира праця свого ще докаже,Ще на нашій Україні піснь гучна розляже,За Карпати відіб’ється, згомонить степами,України Слава стане поміж ворогами.Душу й тіло ми положим за нашу свободуІ покажем, що ми, браття, козацького роду.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Причем здесь Табачник, вот смотрите: П О С Т А Н О В А ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ Про Державний прапор України ( Відомості Верховної Ради України (ВВР), 1992, N 19, ст.257 ) Верховна Рада України п о с т а н о в л я є: Затвердити Державним прапором України національний прапор, що являє собою прямокутне полотнище, яке складається з двох рівних за шириною горизонтально розташованих смуг: верхньої - синього кольору, нижньої - жовтого кольору, із співвідношенням ширини прапора до його довжини 2:3. Голова Верховної Ради України І.ПЛЮЩ м. Київ, 28 січня 1992 року N 2067-XII
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

конечно. Я не считаю его упадническим и, тем более, нефэншуйным))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дальтоніки)) жовто-блакитний був. Але мені більш подобається зразка 1848р.))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Стаття 20 КОНСТИТУЦІЇ України + Конституція України (прийнята 28 червня 1996 р.)Стаття 20.Державними символами України є Державний прапор України, Державний Герб України і Державний Гімн України.Державний Прапор України - стяг із двох рівновеликих горизонтальних смуг синього і жовтого кольорів. Великий Державний Герб України встановлюється з урахуванням малого Державного Герба України та герба Війська Запорізького законом, що приймається не менш як двома третинами від конституційного складу Верховної Ради України.Головним елементом великого Державного Герба України є Знак Княжої Держави Володимира Великого (малий Державний Герб України).Державний Гімн України - національний гімн на музику М. Вербицького із словами, затвердженими законом, що приймається не менш як двома третинами від конституційного складу Верховної Ради України.Опис державних символів України та порядок їх використання встановлюються законом, що приймається не менш як двома третинами від конституційного складу Верховної Ради України.Столицею України є місто Київ.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ага, флаг через опу, страна в Зазеркалье
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

теж ще тоді про це читала, ось тут точніше: Якось ще на початку 1992 року китайська художниця Мао Мао попросила на одному мистецькому заході тодішнього Президента України Леоніда Кравчука зробити все від нього залежне, щоб у щойно посталій самостійній Україні насамперед змінили розміщення барв на головному державному символі – синьо-жовтому прапорі. Бо, мовляв, якщо він і далі зоставатиметься таким самим, то під цим сполученням кольорів на країну чекає неминуча деградація, зрада, занепад і, зрештою, крах. Адже синє зверху і жовте знизу, за словами мисткині, утворюють гексаграму «Пі». А це, згідно з класичною китайською Книгою перемін «і-цзин», – одна з чотирьох найгірших комбінацій. І розшифровують її так: «Будьте пильними й передбачливими. Не беріться за жодну важливу справу, бо вона швидше не збудеться, ніж збудеться. Ваше оточення не розуміє вас, ви без будь-яких підстав сваритеся зі своїми друзями».Тоді як обернене розміщення барв, коли жовте розташоване вгорі, а синє – внизу, утворює цілковито іншу гексаграму «Тай», яка означає: «Розквіт. Мале відходить. Велике приходить. Щастя. Розвиток».http://ridnavira.org/index.php/9-bez-kategoriji/245-prapor-ukrajini-virne-roztashuvannya-koloriv-zolote-ugori
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Да, это именно оно! гексаграмма "Пи", говорит...? А мы думаем, и отчего у нас спрошные "пи..." () .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Достали, честное слово. Я уже хочу червоно-чьорний! И пусть Путин там сказится от злости. () [+sign]Бог создал труд и обезьяну,Чтоб получился человек.А вот пингвина он не трогал,Тот сразу вышел хорошо.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

njxy [+sign]Ей не спится и не пишется, ей легко сегодня дышится. От ушей и до хвоста сегодня кошка влюблена.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

точно)! .[+sign]Ей не спится и не пишется, ей легко сегодня дышится. От ушей и до хвоста сегодня кошка влюблена.[-sign]
0

Поделиться сообщением