Цитрусовий чай, або ж гарячий лимонад

12 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Цитрусовий чай, або ж гарячий лимонад Зробила дуже просту штуку - смачну і корисну, особливо тим, хто хворіє, та і для профілактики теж.Берете апельсин, ріжете його кубиками. Півлимона - теж кубиками. Кидаєте паличку кориці, зірочку бадьяну, гвоздичку - хто що любить. Кладете цукор (я поклала мед, який виявився штучним і давно стояв без ужитку. Справжній меж класти не раджу, бо кип"яток убиває всі його цілющі властивості).І заливаєте літром кип"ятку. (я спочатку зробила в половинній кількості, закінчується дуже швидко).Товчете макогоном або товкачем для картоплі (я робила одразу ж в глечику для компоту).П"єте гарячим, з"їдаєте всі шкурки. Можна ще в чашку з цим гарячим лимонадом долити трохи заварки, кому цитрусового смаку мало.Якщо хочете з натуральним медом - раджу додавати його вже собі в чашку і заливати не дуже гарячим лимонадом, так збережуться властивості меду.Дуже смачно, прочишає дихальні шляхи, зігріває, вітамінізує і вопше.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую ) Імбирю, імбирю ще туди! ) [+sign]Мир — это зеркало, и он возвращает каждому его собственное отражение. Уильям Теккерей[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

О! Імбир я поклала, тільки написати забула)) І що б я без Вас робила...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

.... а пірожене??? [+sign]Your best teacher is your last mistake[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я влітку роблю такий холодний лимонад ))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А если краснре вино вместо воды. То получится дивный напиток. Предлагаю назвать его глинтвейн :) [+sign]Вы то, с чем вы связываетесь. Если вы устанавливаете связь с Бесконечностью — вы Бесконечность. Но если вы ограничиваете себя, тогда вы ограничены. [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

для "повнї чаши" тре трохи рому плесканути ;) або медовухи, якщо є[+sign]Нахожусь в самом лучшем возрасте - дурь уже прошла, маразм еще не начался... мой блог tehnoblog.org.ua[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ггг)))) [+sign]Мир — это зеркало, и он возвращает каждому его собственное отражение. Уильям Теккерей[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

о..дааа...!))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

к концу темы мы его таааак усовершенствуем .....)))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

кип*яток заодно приб*є всі цілющі властивості лимону і апельсину. Вітамін С не стійкий. Але для підняття бойового духу - прекрасно :) [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbertвойди в мой дом порой осеннейразвей тоску создай семьюкуда ж ты в обуви то прешьсяубью (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

там вітамін С вивітрився ще при перевезенні і лежанні. Але ефірні олії працюють)))+ для вітаміну С треба їсти аскорбінку)) і квашену капусту. А то всі овочі і фрукти до нас доїжджають без ніякого вітаміну
0

Поделиться сообщением