Гомілка індички пропадає...

18 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Гомілка індички пропадає... Поділіться секретами приготування в духовці?Дякую!!!
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Опубликовано:

замочіть у холодній солоній воді (2-12 годин, скільки часу є) потім на пательню і в духовку.ліпше, мабуть, в рукав, менше відмивати :). коли майже готове -розрізати рукав щоби скоринка гарна була
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Опубликовано:

я в мульті завше роблю. мульті нема? [+sign]перша заповідь перфекціоніста-прокрастинатора: "краще зробити добре, але ніколи аніж будь-як і сьогодні!"[-sign]
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Опубликовано:

я маринувала сіль-перець-оливкова олія-трави, далі у фольгу і в духовку.Можна в рукаві, але в мене щось рукав не прижився на кухні.[+sign]Ничто не помогает по хозяйству так, как отключенный интернет.oksanamyshka(собака)gmail.com[-sign]
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Опубликовано:

ага. дякую! замочила в соленій воді. а потім сильно солити? чи взагалі не тре? рукава немає. загорну у фольгу
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Опубликовано:

Оксано, у мене оливкова олія "гірчить". Не попсує картину? трави які? італійські, прованські чи інше? Дякую!
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Опубликовано:

ого, гомілка. я малійвчора в дексі 3 стушкувала... правда, не з самих великих і з обрубаними нижніми кістками[+sign]перша заповідь перфекціоніста-прокрастинатора: "краще зробити добре, але ніколи аніж будь-як і сьогодні!"[-sign]
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Опубликовано:

нє, потім солити не треба взагалі, воно набере солі скільки треба
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Опубликовано:

пойняв. Дякую!
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Опубликовано:

ну написано- гомілка. кістка нижня також обрубана. а в мультю її чим натерти? дякую!
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Опубликовано:

нє, вони дійсно різного розміру бувають. у мене якось 2 штуки півтора кіла заважилия натираю якоюсь приправою або сумішшю: уцхо-сунелі, трави якісь, або сама щось міксую, сіллю натираю, зверху - полити олів оїл - і маринуватися 0,5-48 годин.потім обсмажити в мульті, килаю туди цибулю кільцями, цілі зубки часнику, якісь кропові чи базилікові палки і тушкую ще 2 години.можна у гірчиці маринувати, в аджиці, в кефірі, в апельсиновому соці, у соєвому соусі з медом...[+sign]перша заповідь перфекціоніста-прокрастинатора: "краще зробити добре, але ніколи аніж будь-як і сьогодні!"[-sign]
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Опубликовано:

Горчица, томат.соус/кетчуп, соль, перец. Просто нанести и завернуть в фольгу. Можно добавить чеснок и/или паприку. Равно как и любые другие травы. Солить хорошо. В хол-ке от пары часов до суток. Потом в духовку. Если хотите с корочкой - добавить мёд (по вкусу) тут зависит от сладости соуса/кетчупа, в маринад. И раскрыть фольгу или под гриль. Растительное масло не повредит. Оливковое совершенно не обязательно, лучше без запаха. [+sign]Порекомендую хороших музыкантов. Свадьбы, корпоративы. Джаз, ретро, фолк, современная музыка. Доступные цены. Киев, Белая Церковь. [email protected] [-sign]
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Опубликовано:

о, дякую за таке розмаїття. Довго помаринувати не вдалось. дічь вже в духовці щас докину часничку. я ще яблуко зелене туди запхала:)
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Опубликовано:

записала на майбутнє. Дякую! а по часу скільки в духовці? В мене така здоровецька гомілка.
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Опубликовано:

Час-полтора Макс. [+sign]Порекомендую хороших музыкантов. Свадьбы, корпоративы. Джаз, ретро, фолк, современная музыка. Доступные цены. Киев, Белая Церковь. [email protected] [-sign]
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Опубликовано:

я мариную в рафінованій, але от баранину днями робила в нерафінованій - не гірчила зовсім. Трави - в основному розмарин, бо ми його любимо. Якщо нема - то суміш італійських трав.[+sign]Ничто не помогает по хозяйству так, как отключенный интернет.oksanamyshka(собака)gmail.com[-sign]
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Опубликовано:

Ну що, авторе, смачно?)) () [+sign]Ничто не помогает по хозяйству так, как отключенный интернет.oksanamyshka(собака)gmail.com[-sign]
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах