Листы для лазаньи самому

11 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Листы для лазаньи самому Не можу скористатися пошуком - не бачу віконця для введення запиту :)Не робила ніколи ні лапшу домашню, нічого подібного. Машинки спеціальної немає.Я зможу сама зробити листи ці ? за яким рецептом? [+sign]Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Мирослава, зробити - це не складно, але ... воно Вам треба? ;)) рецепт та технологія дуже прості, складность в тому, що треба брати Farina di grano duro та замішувати, а потім розгортати тісто. Тісто доволі круте, до необхідної товщини тре не один раз катати. Я робила без машинки - замахалася (( Зараз коли хочу лазанью, купую свіже тісто від kulinarium і не парюсьЛапшу іноді роблю разом з пЄльменями ;) залишаю шматок тіста, розгортаю тоненько, трушу багато борошна, щоб не злиплось, скручую рулетом і нарізаю на тоненькі смужки. Розкидую їх на столі, щоб підсохли. Готую з ними відразу або сушу довше (десь добу), збираю кудись і потім дістаю по потребі.Отуточки для Вас з фотками тиць[+sign]Нахожусь в самом лучшем возрасте - дурь уже прошла, маразм еще не начался... мой блог tehnoblog.org.ua[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Всегда делаю сама+ По обычному рецепту , яйца,вода, мука, раст.масло,соль[+sign][email protected]Однажды ты окажешься у моря, и оно унесет на своих волнах боль воспоминаний. У каждого из нас свое море. [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дуже важко розкатати тонюсінько тісто руками; краще коли машинкою [+sign]Выдуманное обратно не задумаешь[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я лапшу катаю теперь вот так http://forum.say7.info/topic9862.htmlНичего нового, конечно, не придумаешь, вопрос разве что в муке правильной. Но мне такая технология больше пришлась по душе, чем подсушивать на столе. Так же и на лазанью можно. [+sign]Порекомендую хороших музыкантов. Джаз, ретро, фолк, современная музыка. Доступные цены. Пишите в личку;)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я стала использовать тонкий лаваш для лазаньи Отлично как на вкус моей семьи, плюс готовить быстрее.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Подумала: якщо не важко, чому б ні- зекономлю Пішла за посиланням, "де купити" -о! проїзжаю гарну Біллу, в ній точно має бути. Вийшла з маршрутки. Немає і цій Біллі:)) Купила сухі листи всього за 42 грн- побачимо.Тепер, головне на маршрутку додому встигти, а то вечері не буде зовсім :))[+sign]Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Это ж не Фило, что там раскатывать [+sign][email protected]Однажды ты окажешься у моря, и оно унесет на своих волнах боль воспоминаний. У каждого из нас свое море. [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+1 [+sign]перша заповідь перфекціоніста-прокрастинатора: "краще зробити добре, але ніколи аніж будь-як і сьогодні!"[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я робила. яйця-борошно-сіль, замісити в ХП, (рецепт в ЖЖ у елладкін брала)потім розкачувати листи, різати і ваяти лазанью.і каннелоні робила, тож норм.[+sign]перша заповідь перфекціоніста-прокрастинатора: "краще зробити добре, але ніколи аніж будь-як і сьогодні!"[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я как Джейми: на сто грамм муки одно яйцо плюс соль. Выходит очень тугое тесто, раньше раскатывала руками, муж раскатывал, теперь машинкой кручу, для детей аттракцион)То есть раскатать сложно, но реально.[+sign]У меня нет времени сердиться. Девятнадцать детей, всех их умыть, уложить, раздеть, одеть, высморкать, утешить и морра знает что! Нет, мне некогда огорчаться! (Туве Янссон)Расскажи - и я забуду, покажи - и я запомню, сделай со мной - и я научусь.[-sign]
0

Поделиться сообщением