Вопрос по баклажанам с фасолью

19 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Вопрос по баклажанам с фасолью Рецепт від Осean, тож автор в темі вітається))Роблю півпорції. Вніманіє, вопрос!Півложки солі - це гуд?і 25 гр. оцту?Мені воно щось зовсім не солене. Так і має бути?баклажани в томаті з перцем і квасолею2 кг помідор крутимо на мнясорубку (я комбайном змолола в кашу)1 ст л солі300 г цукру (я б давала менше, пробуйте, хто яке любить)0,5 л оліїставимо на вогонь, хай гріється1 кг моркви натерти1 кг цибулі нарізати напівкільцямикинути в помідорний сік, хай кипить 15 хвтим часом:2 кг синіх ріжемо шматочками (ріжемо баклажан на четверо вздовж, а потім все це - поперек, я різала товщиною десть по 1,5 см)1 кг перцю - теж ріжемо шматочками (я різала квадратиками десь 2 на 2 см)кидаємо в ту саму каструлю, варимо ще 15 хв (після закипання з новими інгредієнтами)окремо паралельно (або заздалегідь) варимо 3 склянки квасолідодаємо в каструлю цю варену фасолю, головку часнику (я різала кожен зубчик на дольки), 50 г оцтуваримо ще 15 хвилин[+sign]Ничто не помогает по хозяйству так, как отключенный интернет.oksanamyshka(собака)gmail.com[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я делала в этом году на пробу по рецепту Мне понравилось. Уже 2 банки слопали, на соль нормально, я тоже думала мало будет.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

оно не соленое, чуток даже сладковатое если вам нравится соленое, подсолите
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

То, видимо, надо закрывать аджику и этот салат в разные дни) А то мы сперва аджики напробовались...А он и у вас такой густой-густой? У меня совсем мало жидкости получилось. Мож, помидоры не те..[+sign]Ничто не помогает по хозяйству так, как отключенный интернет.oksanamyshka(собака)gmail.com[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

да уже подсолила, уксуса добавила, а муж остаток смешал с остатком аджики и сказал, то вот так ему вкусно. [+sign]Ничто не помогает по хозяйству так, как отключенный интернет.oksanamyshka(собака)gmail.com[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

на 7 кг овощей+ фасоль??? однозначно мало, каким бы оно сладковатым на вкус не было, но эта пропорция сомнительна () [+sign]"Тихо ползи, улитка, по склону Фудзиямы, вверх, до самой вершины " Басёползу.( пачка памперсов от вас - и семья ребёнка -инвалида счастлива. Хотите помочь? Я скажу кому)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Мне как раз. Ложку кладу с горкой. А сахара -200 --[+sign].....мир останется лживым,мир останется вечным,может быть, постижимым,но все-таки бесконечным!...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

хе-хе)) я цього року солі поклала так само, цукру - менше. Ви пробуйте, як Вам+ З оцтом все ок, там же ще і олія як консервант, і томатний сік
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я ще про квасолю запитаю - її замочувати ж треба? Чи ні?.. була в селі у мами, все домашнє на городині - закрила сей салатець, квасолю замочувала.. Трошки кнєшна, розварилася у цьому вареві... І таки теж рідини малувато, як на мене... Думаю закрити й собі, хіба може дещо змінити?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

значить, для мужа додаєте в томатний соус гіркого перцю)) Це ж все - імпровізація. Більше-менше солі-цукру - банку від того не зірве
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

фасоля має бути вже варена!!!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

девочки делала в том году по этому рецепту писала спасибо автору :) очень понравилось...в этом тоже сделала и еще хочу закатать ...Делайте... правда очень вкусно!!!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я цього року менше цукру поклала
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Який вихід?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я робила півпорції, вийшло 5 банок по 0,72 (-) [+sign]Ничто не помогает по хозяйству так, как отключенный интернет.oksanamyshka(собака)gmail.com[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

варена - то всьо понятно:) НЕ ясно лише, чи заздалегыдь треба її замочувати, щоб звільнити квасолю від небажаних складників, що викликають в газоутворення, думаю, що в консервації воно не потрібгне точно.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

в мене теж з півпорції - 3л. готового салату.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я нічо не замочувала, все ок
0

Поделиться сообщением