Опубликовано: 18 авг 2015 Груши теж питання про варенько :)))))) Зелені, твердіШматочками? Це тиждень варити треба буде, да? [+sign]Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 18 авг 2015 3-4 дні почистити, порізати на вісьмушки, кинути в гарячий цукровий сироп, довести до кипіння, відставити.так доводитидо кипіння 2-3 рази на добу поки сироп не загусне, а груші не зацукатяться.при останньому закипанні додати лимонного соку, можна рому/коньяку.моя мама завше на 1 кг груш додає 1-2 яблучка, теж почищені і вісьмушками.[+sign]keep calm and knit on[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах