Опубликовано: 9 авг 2015 Куди діти два кіла оранжевої/червоної Білозірки? Очі завидющі, руки загребущі.Купила спочатку два кіла м"ясистого червоного перцю, а потім ще й побачила білозірку не зелену, а жовту/оранжеву/червонувату. М"ясистий поклала в баклажани з квасолею. Частину м"ясистого запхала вчора в банки з жовтими помідорами і червоними черрі. Білозірка лишилася в холодильнику, куди її тепер діти - нипанятна (нафарширувати - не підходить, скоро їдемо з дому, не встигнемо з"їсти).Що б таке з нею зробити? (Морозити все одно буду м"ясистий пізніше). Спекти на ікру баклажанну? Як воно буде по смаку, сильно відрізнятиметься від нормального болгарського перцю? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 9 авг 2015 Сделайте заготовку под фаршированный перец и заморозьте, я бланширую перед заморозкой. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 9 авг 2015 і шо він, менше місця займає? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 9 авг 2015 Нафаршируйте і заморозьте. Приїдете додому - буде що їсти)) [+sign]Ничто не помогает по хозяйству так, как отключенный интернет.oksanamyshka(собака)gmail.com[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 9 авг 2015 займае менше якщо поставити його один в один, як стаканчики [+sign]---------------------------------------------------------- Женщина создана делать мужчину счастливым,где бы этот несчастный ни спрятался. [email protected][-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 9 авг 2015 пробувала, все одно багато. в мене морозилка на три шухлядки 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах