Як не банально-їжа)

20 сообщений в этой теме

Опубликовано:

у нас здесь практически в каждой теме обсуждается меню разнообразное, почитайте ниже + есть ККЛ http://likar.info/forum/10_290826_5601876.htmlэто для начала[+sign]Нахожусь в самом лучшем возрасте - дурь уже прошла, маразм еще не начался... мой блог tehnoblog.org.ua[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я - знаний тут спеціаліст по готовці на кілька днів, мене тут за це півфорума зневажає :))))) Отже: З цілої курки можна зробити чахохбілі. Це і м*ясо, і гарнір. З овочей можна зробити аджапсандалі, овочевий гарнір, можна їсти холодним, можна розігрівати. Це грузинські страви.Можна просто запекти курку порційними шматками в рукаві.У нас добре йдуть кабачки кружечками, пожарені на сковородці. Перекласти їх часником і рубленою зеленню, під плівку і в холодильник. Потім під них тільки сметани дати, та й все. З м*ясного ще в нас добре йде буженіна. Це коли попадеться жирніше м*ясо, що на відбивні не годиться. Можна робити пастурму з індички, просто, швидко і сердито. На рахунок люблю-не люблю гречку - у мене гречку теж не всі їдять. Але вона настільки легко готується в мікрохвильовці, що я навіть не рахую, що я щось готувала. Тим, хто не любить гречку (донька і деколи чоловік куйовдиться), готую звичайний гарнір. Сама їм гречку.[+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbert[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Можна рецептики? А можна Ваш рецепт чахохбілі і аджапсандалі. ? А то в інтернеті різні рецепти. І хотіла Вас запитати про заправку для курки, а то у мене стандартна: спеції для курки і олія. Про хрустку скоринку я взагалі мовчу. Вона у мене не виходить. А чоловік любить) Можливо щось підскажете?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

вот вам чахохбили из кур курица 1 кг 200 грлук 450 грчеснок 7 зубчиковпомидоры 400 гр(или консервированные)болгарский перец 1 шт(150 гр)зелень кинзы 100 грзелень петрушки 100 гр1.5 ст.л томатная пастасоус Ткемали 3 ст.л(можно без)1 ст.л хмели-сунелисоль,чёрный молотый и красный перец по вкусу1 лавровый лист2 стакана воды(500 мл)приготовление :Курицу порубить на порционные кусочки.Лук очистить и нарезать полукольцами.Чеснок и зелень измельчить.Нарезать томаты.Перец очистить от семян и нарезать.В кастрюлю с толстым дном положить слоями:куриное мясо,лук,томаты,болгарский перец,чеснок,зелень.Влить воду,дать закипеть.После закипания,добавить Ткемали,томатную пасту,приправить солью и перцем,хмели-сунели,добавить лавровый лист.Убавить огонь,прикрыть кастрюлю крышкой.Готовить до готовности курицы.Подать с отварным рисом.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую Буду пробувати в неділю
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Якщо серед домашніх курей знайдеться півник зробіть з нього холодець і буде вам щастя, може, навіть на кілька днів. [+sign]Your best teacher is your last mistake[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

з овочів рагу готуйте:) [+sign]keep calm and knit on[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

АААА Гратись з ним потрібно. Але якось спробую. Ніколи його не робила
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

из кабачков + 1. обжарить луковицу порезанную кубиками, добавить порез. кабачки, посолить, тушить под крышкой в собств. соку мин. 10, потом туда бросить горсть сырого риса, тушить, пока рис не дойдет до готовности. Мешать часто, если сока будет не хватать, то подливать воды. Еще поперчить не забыть, и куркумы немного, тогда блюдо будет ярко-желтого цвета. Очень вкусно и сытно, есть и в холодном виде можно.2. обжарить порез. луковицу, кабачки нарезать ножом спец. (такой, который на слайсы тонкие режет, я им обычно картошку, огурцы, морковь чищу), и вот эти тонкие полосочки добавить к луку, посолить, поперчить, добавить хмели-сунели(это очень-очень желательно), тушить, помешивая мин. 10-15, добавить порезанный помидор, протушить пару минут, выключить и добавить ложку майонеза или сметаны с чесноком. ОООООчень хороший гарнир.Перцы нафаршировать впрок же можно.Из баклажанов очень хороший салатик есть, по вкусу грибы напоминает:баклажаны очистить, порезать кубиками, посолить хорошенько, залить водой мин. на 15. Потом промыть. Обжарить лук,+ баклажаны, тушить до готовности, выключить, + порезанные вар. яйца+ заправить майонезом.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

вот еще прекрасный рецепт+ всем нравится, очень много получается, у меня целый казан выходит:мититеиhttp://forum.say7.info/topic43182.html
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

можно овощи в духовке запекать на гарнир Прекрасное сочетание - сладкий перец (дольками), красный лук (можно обычный, кольцами), кабачок (шайбочками). Смазали постным маслом, посолили, поперчили и на деко. На перцы я люблю еще уксуса брызнуть.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

курка з овочами+ шматкочки курки треба легко підсмажити, додати сіль, перець, я люблю ще паприку, додати цибулю, моркву, протушкувати, залити водою. Як будет майже готова - додати - за бажанням - кабачки, спаржу, горошок, картоплю, в кінці - можна додати томатний сік. Можна згустити борошном або кукурузяним крохмалем. В кінці - додати кріп та часник.В якості гарніра - баклажани у томатному соусіБакалажани фаршировані - човники - можно мясом, можна рисом с морквою, цибулею.Рис із кабачкамикабачки із сметаноюперці фаршированікурка у білому соусі (курку відварили, мясо вибрали, зробили густенький соус із сметаню і положиди курку тудикурка запечена (коли вже майже готова - додати по краях картоплю відврену до пів-готовностімусака - запікається мясо с баклажанами та картоплеюті ж вібивні - просто покласти мясо, посипати луком, долити трошки водички і запікатиовочеве рагу за часником (або без)цвітна капуста панірованапанірований сир, бринза, шматочки курки в кунжутіі багато іншогоЯ все, майже все запікаю. Не уявляю життя без духовки. Тому що з нею - як з мультиваркою, тільки віключити не забути)))[+sign][email protected][-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ой, ну вот я вчерась+ нажарила блинов штук сто и сделала несколько начинок:творог сладкийкурица отварная с лучкомгрибы жареныеовощиягодыОставила своим охламонам. В блин начинку завернуть - не проблема. Некоторые особо несознательные еще и кетчупа туда могут ляпнуть.В курицу я бы нещадно напихала гречки с пережареным луком и специями, сверху бы наабрикосила и в духовку. Ляпотаааа)Печеные в духовке перцы, баклажаны и кабачки... да с чесочком, да с травками и оливковым маслицем... Это можно есть несколько дней и без разогреву, с каждым разом вкуснее и насыщеннее вкус... подавилась слюнями[+sign]Волк остался бы жив, если бы не заговорил в темном лесу с незнакомой девочкой в красной шапочке.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ОУ Дуже вдячна. Спробую запекти млинці
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А друга половина заздрить))) Я теж намагаюсь за раз наготувати побільше, щоб не стоять коло плити постійно))) [+sign]Волк остался бы жив, если бы не заговорил в темном лесу с незнакомой девочкой в красной шапочке.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Як я Вас розумію.) А колись любила випікати..... Шлюб робить дива)))))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ми не кашоіди, гречка - остання каша, яку троє з чотирьох виберуть Але у горщиках в духовці їли і сказали, що можна повторити[+sign]Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ммм, я таке не знаю Ми любимо/ готуємо сацивіЗагадала чоловіку купити курку :)) Форум- сила[+sign]Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А з кабачків тут посилання кидали- папарделле - готували? http://forum.say7.info/topic46066.htmlУ духовці за пекти примариновані овочі і з діпами пару днів на гарнір[+sign]Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дівчатка, дякую!!! Величезне вам всім дякую!!!!!Скільки нових ідей!!!!Все спробую. Курку чахохбілі вже зробила. Чоловік в захваті. Сочна і смачна
0

Поделиться сообщением