Спіраль і місячні

2 сообщения в этой теме

Опубликовано:

Спіраль і місячні Дівки, в ефірі рубрика "хочу все знать".16.07 у мене почалися місячні, а 20.07 мені поставили спіраль Джайдез.в перших числах серпня була якась незрозуміла мазня, навіть щоденка лишалася здебільшого сухою. гінеколог перевірила і сказала, що спіраль стоїть нормально і що ота мазня - то були не місячніПотім числа 7-8 серпня почалися місячні, як раніше. Але іншли днів десять. Ішли б, може, й більше, але я вже пила Децинон.Потім числа 7-8 вересня почалася знову мазня, достойна максимум щоденної прокладки.Місячних - таких, як раніше - немає досі (вже 18 число).Вніманіє, вопрос:- якщо "місячні" - це ота мазня, то що ж тоді означала та червона кров?- якщо місячні - це все-таки кров, то чому у мене їх нема вже 40 днів? І що це за мазня?..Буду вдячна за конструктив. Спіраль за медичними показниками, тому це не обговорюється
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

якщо за медичними - то вона з місцевими гормонами ( мірена; чи щось по типу того) отже йде гормональне лікування ( хоч і місцеве)не знаючи причини лікування ( тобто хвороби) сказати щось важко; але якщо ваша ліар каже що так мае бути - то мабуть йде " переналаштування" а далі устаканиться та й буде кращеале всі тривожні питання краще задати лікарю та пройти узд позапланово на всяк випадок[+sign]Выдуманное обратно не задумаешь[-sign]
0

Поделиться сообщением