Порадьте дитячого гастроентеролога

17 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Порадьте дитячого гастроентеролога або інфекціоніста. Ситуація наступна. Дитина 2,3 роки за останні три місяці тричі хворіла на гострий риніт, фактично раз на місяць. До цього остання простуда (ОРВІ) була в минулому вересні!!! ЛОР порекомендував нам зробити аналізи на дизбактеріоз та копрограму.І от аналіз на дизбак показав наявність staphylococcus aureus (золот. стаф.) -- 5*10^4 при нормі менше 10^4 . Хочу з цього приводу проконсультуватися у фахівця. Допоможіть, будь ласка, контактами.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ап
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну, вообще-то 5*10^4 - это не такой уж кошмар + вы сразу не паникуйте. По гастроэнтерологу - мы ходим к Корнийчуку в Добробут. Старшему дисбак после антибиотиков лечили, реактивный панкреатит, сейчас вот желчный (опять после сильной болезни и кучи антибиотиков и прочего начались проблемы). Мне нравится врач тем, что расспрашивает, узнает всю картину и не назначает лишнего. Максимально старается обойтись препаратами на травах (старыми добрыми), нам назначал бактериофаги (дорого, правда). Плюс рассказывает о диете, как правильно пить воду и т.п.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Та я не панікую (принаймні, намагаюся), але якось вже часто почала хворіти донька. Причому клініка початку захворювання одна й та ж -- часте чихання, а згодом нежить ...Розумію, що є причина, до якої ми ще не "докопалися". Золотистий стаф. дійсно може давати таку картину ((.Дякую за контакт. Добробут мене цілком влаштовує.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у меня, кстати, тоже + младшей дочке 2,3. И тоже за последние полгода уже 4-е ОРВИ. Из-за этого никак не можем дойти до гастроэнтеролога. Подозреваю, что тоже могут быть проблем :(
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Вже записалися на середу до Корнійчука. Цікаво, що скаже.Я чомусь переконана, що причина частих ОРВІ -- низький імунітет, а отже, проблеми з кишечником. Може й не завжди, але часто.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

и что же сказал? по мне так доктор вообще ни о чем)) милый дедушка, не больше)) [+sign]Чем ярче горят мосты за спиной, тем светлее дорога.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Мені потрібно було, щоб лікар прокоментував результати аналізів -- копрограмму та дизбак і запропонував шляхи вирішення проблеми (якщо така є). Коментарі лікаря мене повністю задовольнили (досить детально, з поясненням взаємозвязків), проблема є, не критична, шляхи вирішення запропоновані. Деталі писати не буду, бо це особисте.Поки що оцінити його профессіоналізм не можу, бо в нас не було результатів узд черевної порожнини. Мене влаштував варіант лікування без узд, а далі будемо дивитись на його результати і робити висновки.Пи. Си. Маю досвід спілкування з гастроентерологами для дорослих, тому точно можу сказати, що це не найгірший варіант.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ви з ним теж якимось чином "перетинались"? .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну водила ребенка на консультацию когда не было возможности попасть к нужным врачам, после Евграфовой и Плетневой это доктор ни о чем. У меня богаый опыт общения с гастро врачами и дет и взр, этот не впечатлил вообще. Когда нужны стандартные схемы и обследования, возможно, он справляется. Но если есть проблема и ее стоит лечить, а главное правильно диагностировать, и подбирать лечение под особенности организма, а не по накатанной схеме- то врач должен быть более современным и обизнанним, чего у данного врача нет.[+sign]Чем ярче горят мосты за спиной, тем светлее дорога.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну, если из-за каждой детской болячки заграницу ездить ... ()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую за інформацію. Візьму до уваги. У нас справді досить стандартна ситуація (я сподіваюсь), тому якісь глобальні висновки про професійні якості робити я не можу . На даному етапі все ОК.А Євграфова Вас влаштувала як фахівець. Я теж розглядала її кандидатуру?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

и тут реклама. Сообщаю админу ()
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

да, она очень позитивный и грамотный врач который пытается докопаться до сути, при этом нравится детям, находит с ними контакт(мне было важно,я водила ребенка в 4 годика) и ее схемы лечения приносили в кратчайшие сроки очень хорошие результаты.[+sign]Чем ярче горят мосты за спиной, тем светлее дорога.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Гастроэнтеролог здравствуйте. а мы вот с малышом нашли для себя чудесного доктора гастроэнтеролога, она же и как педиатр принимает - Полищук Татьяна Сергеевна. были в новой поликлинике "36,5", на Сырецкой 32. совсем рядом с домом, и цены приемлимые
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

начинается... Опять реклама 36,5 от свежезарегистрированных ботов в старых темах? ()
0

Поделиться сообщением