А у кого є досвід роздільного харчування?

9 сообщений в этой теме

Опубликовано:

А у кого є досвід роздільного харчування? Власне, сабж.Особливо при офісному графіку і українських традиціях їсти м"ясо з картопелькою і гречку з котлеткою?Їсти і готувати люблю.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

просто салат на гарнір замість вуглеродів. або печені овочі, соте, і тд.і якщо їсти мясні страви раз на день - легше регулювати що з чим змішувати.[+sign]Личка не работает. Почта: nirig ukr.net[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Картоплі вдома не тримаємо вагалі, замість вуглеводів до м*яса зазвичай салат чи просто овочі. ще є молочне, яке зазвичай йде окремо від усього. Спагетті - то неабияка святкова страва, багатокомпонентних салатів а-ля олів*є просто не існує :) То й усе, наче...[+sign]The Earth is full - go home![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

от і я так думаю, але все одно треба розділити сир з ягодами і цукром, кашу з молоком тощо
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

особенно при офисном графике выручает. кусок мяса или рыбы или омлет + зеленый салат и огурцы - Сложила в лоточки и вперед.У нас в семье нет традиции все есть с хлебом или с кашей/картохой на гарнир - искоренила.И прсыпушки прошли, и живот стал плоский, и тп.А котлета - это вселенское зло :). Лучше и проще и быстрее гриль или пароварка.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну тоді треба енергію вуглеводами через пару годин добирати, так? + я через годину після риби з салатом вже голодна як вовк
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

... ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я настільки глибоко не занурювалася у систему, там ще солодке окремо треба їсти від іншої їжі. ще щось, але я основні принципи використовую.[+sign]Личка не работает. Почта: nirig ukr.net[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

довгі вуглеводи з овочей - наприклад сира морква, нетерта, а та, яку жують як кроль. повільно всмоктується, на декілька годин вистачає. [+sign]Личка не работает. Почта: nirig ukr.net[-sign]
0

Поделиться сообщением