а скільки коштує вхідний квиток на виставку собак в ЕкспоЦентрі на Броварському, якщо без собаки?

64 сообщения в этой теме

Опубликовано:

маленьку не хо, велика не поміщається... може, їй кота краще?))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

мопс)))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

френч бульдог))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

пропонувала :) не хо, каже, хроплять :))) Так у мене вчора лабра хропла так, що стіни дрижали :) [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbert[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а їй точно потрібна собака? бо вони ще й пукають (пардон), гидоту всяку на вулиці жеруть, хворіють інколи...+ А коли в собаки розлад шлунку, то вона серед ночі будить через кожні півгодини і проситься на вулицю. А не підеш - тобі ж гірше. Корочше кажучи, подружка ваша - балувана Галя))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну вона ідеалістка, що тут скажеш.. Але ідеалістами світ крутиться :))) [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbert[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

расскажи потом, кто понравился. Прямо интересно стало :) [+sign]Посмотрела в зеркало.Встала на весы.Прекрати истерику!Ты замужем! Не ссы.(с) Авдотья СмирноваБудущее — вкус не портит мне,Мне дрожать за будущее лень;Думать каждый день о черном дне -Значит делать черным каждый день. (c)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

гриффон/брабансон. шикарный вариант!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

вони... еее... пахнуть))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а бордери ж і короткошерстні теж бувають. Зате дресируються як класно! [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbert[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

чим? :))) [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbert[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну як чим? собакою, звісно))))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ай, хто ж не пахне? У мене вже таке відчуття, що я теж пахну собакою :) [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbert[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

:) одні більше, інші менше. Для маленької квартири краще щоб менше. Та й подруга у вас вибаглива ідеалістка, їй точно не сподобається))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

сподіваюсь, що я все-таки менше :):))))))) [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbert[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

вест або цверг - ідеальні собаки (після лабрів, ясна річ)))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

)))))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

не больше чем лабры)))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я їй пропонувала веста. Так вона каже, не хоче з шерстю на пузі - бо там будуть кліщі :))))))))))))) я кажу, це ж добре, коли шерсть, з точки зору кліщів :)))) Ну короче, будемо з нею працювати :)))))))))))[+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbert[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ааааа... я зрозуміла! Качечка!))))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

надто шумна :))))))))))) [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbert[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

пропиарю пуделя:) оч.хорошая порода. Но брать только хороших кровей:)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Хайбогмтлуе [+sign]---------------------------------------------------------- Женщина создана делать мужчину счастливым,где бы этот несчастный ни спрятался. [email protected][-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Людям не чути )))) [+sign]---------------------------------------------------------- Женщина создана делать мужчину счастливым,где бы этот несчастный ни спрятался. [email protected][-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ой, Лариса, а Ваша подруга обязательно породу хочет? есть у меня задумчивая собака с характером кошки, к тому же не маленькая ()
0

Поделиться сообщением