Аденоїди, кріодеструкція

32 сообщения в этой теме

Опубликовано:

моя коллега удаляля уже дважды аденоиды дочке в лор-ин-те под общим наркозом. Говорит, что все ок проходило. Я тоже слышала, что крио - непростая процедура и потом долго болит
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Написала вам:)) Жду ответ. !!![+sign]"Попробуй похвалить жену; ничего, если с непривычки она испугается" Уильям Санди [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Сьогодні ходили на консультацію до заввідділенням + професор-хірург в Охмадет. Сказали, що аденоїди 2-3 ступеня (півтора року тому були 1-2). Професор наполягає на операції, про кріотерапію говорить різко негативно. Я так і не зрозуміла, він проти з медичних показань, чи просто прихильник старих перевірених методик, які добре знає... ИМХО, авторитетні лікарі часто не люблять "новшеств". Заввідділенням одразу сказала, що у них такого обладнання немає, результатів кріолікування вона не бачила і нічого сказати не може.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Подзвонила у Кріомед запитала, чи лікують вони аденоїди 2-3 ступеню. Вони сказали, що у них результати 1-2 ступеню дуже хороші. 3 вони не беруться, краще операція. А з 2-3 приходьте, попробуйте ла-ла-ла, треба 2-3 процедури, результат десь 50%. Тільки ось не хочеться мені на своїй дитині проводити експерименти. І справа навіть не в тому, що це коштує не маленькі гроші, я не хочу даремно мучати дитину. У неї і так після сьогоднішнього огляду шок. ЩО ПОРАДИТЕ?!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

если всего 50 процентов вероятности - то зачем рисковать???И почему они за 3 ст не беруться? неуверенны что поможет, наверноея бы не делала крио....правда я тут по ссылкам уже начиталась куча всего
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

з кріо ми запізнилися, я так думаю. Очевидно, це допомагає на ранніх стадіях. До речі, вони пропонують процедуру загартовування. Профілактична кріообробка мигдалин - 250 грн.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

про миндалины я слышала, что это процедура очень неприятная потом неделю ужасно горло болит - сплошная рана.У нас тоже остро стоит это проблема, боремся-боремся с аденоидами, доборолись до отита. Все больше склоняюсь к операции. В лор-институте удаляют аденоиды под общим наркозом - делали знакомые и не раз.
0

Поделиться сообщением

Эта тема закрыта для публикации сообщений.