Опубликовано: 5 янв 2016 Порадьте стоматолога, будь-ласка, терміново: В мене є декілька контактів, але в одному випадку:мені незручно територіально і мене посилали спочатку виривати 8-мку (рік тому), але з того часу вона не болить і не турбує.,8-мку не виривала, бо в іншій клініці (куди послали рвати) довго робили знімки, панорамні і т.д., сказати видалення атипове (зуб лежить боком і давить на 7-мку) і нерв близько. Коротше, залякали, самі відкладали, і я у підсумку вже рік (т-т-т) не відчуваю зі сторони 8-мки ніякого дискомфорту.Зараз - намічається довготривала робота за кордоном, тут буватиму обмежено, 2 рази в місяць. Страховка буде, але ж хто зна як там:( Тому хочу піти до нормального стоматолога з усіма цими ввідними, щоб підрихтували перед поїздкою і порадили (реально) чи варто зараз рвати 8-мку? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 5 янв 2016 раджу клініку Бороди. мене все влаштовує. хірург там взагалі один з найкращих. й сам Борода як терапевт мені дуже й дуже) [+sign]Решила убрать в шкафу: вывалила все, перемерила, накрасилась, натанцевалась... Все. Устала![-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 5 янв 2016 стоматология от А до Я, лікар Смиков [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbertвойди в мой дом порой осеннейразвей тоску создай семьюкуда ж ты в обуви то прешьсяубью (с)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 5 янв 2016 дякую за варіанти, а в Медгаранті є хороші специ (там мені ближче з роботи) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 6 янв 2016 +++ я тоже у Бороды 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 6 янв 2016 а які там ціни? . 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 6 янв 2016 в Медгаранте прекрасный хирург Баранова+ я у нее три зуба мудрости удаляла и дочка была у нее пару раз 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Опубликовано: 6 янв 2016 На сайті актуальні ціни http://boroda.com.ua/ceni/[+sign]Решила убрать в шкафу: вывалила все, перемерила, накрасилась, натанцевалась... Все. Устала![-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах