Дитячий стоматолог та ортодонт на Воскресенці(або Троєщина)+

4 сообщения в этой теме

Опубликовано:

Дитячий стоматолог та ортодонт на Воскресенці(або Троєщина)+ дівчата не сваріться, теми попердні бачила, але нічого не підходить.Шукаю дитячу стоматологію з "правильним" підходом до ніжних принцес.Майже 6 років обслуговувались в Мамадентіст (влаштовувало абсолютно все, навіть підняті ціни, бо дитина лише там відкриває рот), але зараз ну дуже стало важко домовитися про прийом до ортодонта і стоматолога в зручний для себе час,а щоб сумістити їх взагалі "на межі фантастики", при цьому що доїхати на Чайку дорога займає дві години в одну сторону........а консультація 10 хв.Дуже хочу спробувати знайти альтернативу.Дякую
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Вже все переробувала, але мій стійкий варіант, тільки на Чайці. Навіщо долю тероризувати з іншими лікарями?)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

так і получилось, помитарствовала я пошуками і нічого вирішила не змінювати (доречі вчора в ортодонта був останній візит, результатом задоволена)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ось бачите))) я також в таких помислах була, але це найкращий варіант і довга дорога не помішає)) Не странно, що до них їдуть зі всієї України і не тільки)
0

Поделиться сообщением