Чи було у когось предлежання плаценти 20 тиж.?

32 сообщения в этой теме

Опубликовано:

Поради бувалої): носіть себе як кришталеву вазу.+ 1. Поки не в стаціонарі - моніторте на УЗІ щотижнево., 2. Обережно з вагінальними оглядами на УЗІ, щоразу їм нагадуйте про свій діагноз3. Ніякий ознайомлювальних вагінальних оглядів у лікарні! Слідкуйте за цим самі, бо можете попасти на інтерна або ще на якогось практиканта. Озвучуйте відразу про передлежання4. Придивляйтесь собі роддом, який спеціалізується по раннім пологам (в Києві - 6 або 7).5. Вже шукайте собі лікаря і знайомтесь з ним.6. Якщо у вас справді перекритий внутрішній зєв, тоді ой.Будуть питання - відповім, у т.ч. по лікарям і всілякі подробиці.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ой блін, у мене дітей не 1 і наваіть не 2, поводитись супер обережно не вийде думаю. над 6 пологовим, бо він ближче всього, але не по прописці. Якщо знаєте лікаря, то порадьтеза узд сказали моніторити кожні 3тижніостаннє ой, взагалі не радує. почитала свою виписку, там написано предлежання плаценти, і не доходить до внутрішнього вічка на 21, хоч я памятаю, як мені на моніторі показували, що таки перекриває. Капец короче. може все ж не перекриває[+sign]Моя графоманія зупиняється дисграфією.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я могу своего пососветовать Ярощук В.А.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+1000 за ярощука, а я народжувала у сундєєвої
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

телефони лікарів можу дати, в 6-му хороша дитяча реанімація. Перевірено)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Переробила сьогодні УЗД в тої самої лікарки Все нормально, вона не вірила своїм очам, бо дійсно минулого разу робили 2 датчиками, в тч вагінальним, тобто ніякі контури не накладалися. Різниця між УЗД 2 дні. Плацента низько, але не доходить до шийки на 2см, госпіталізація відміняється! Алілуя, алілуя, алілуя!!!![+sign]Моя графоманія зупиняється дисграфією.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Вот и отлично! Удачи вам! [+sign]Если тебе лизнули зад, не расслабляйся. Возможно, это смазка! - М. Жванецкий[-sign]
0

Поделиться сообщением