шукаю Кротиху та може інших житомирянок

38 сообщений в этой теме

Опубликовано:

так цей проспект миру - це той, який за мостом до сабурова повертає, якщо їхати з києва? [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ага, я собі уявляю. Та ні, біля роддому перевірене кафе-генделик є, там їстиму. [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

омг, ты больше житомирян спрашивай об явках)))) потерялася я ))) не Мира, а Победы.... ))) как будешь ехать на Богунию свою, проехала перекрёсток с собором и в 10 метрах от него по левую руку будет салон Погородецких, штоль....[+sign]"Тихо ползи, улитка, по склону Фудзиямы, вверх, до самой вершины " Басёползу.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ага, знаю де це :))) Мене на Богунію будуть возити, машину лишу під готелем на парковці. але зрозуміла, ну і карта в помошчь[+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я хочу к тебе на работу ))))))))) вам не нужен универсальный дилетант? ))) шить-вязать не умею, пить-курить - золотые руки ))) [+sign]"Тихо ползи, улитка, по склону Фудзиямы, вверх, до самой вершины " Басёползу.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

суші в Черпасі у них смачні. [+sign]==================================================== Величайшее освобождение – стать тем, кто ты есть на самом деле. [email protected][-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

на Богуніі не пораджу нічо, мені дівчата місцеві влітку радили Імперію Це на Щорса. Вам потрібно на перехресті Ватутіна-.Щорса звернути на право і майже одразу буде салон цей. Якщо знаєте де Сінний ринок, то це зовсім поруч.[+sign]Женщина даёт жизнь. И, чёрт возьми, имеет полное право её усложнить![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

то не робота, то у мене така халтура :)))) на роботі все сурйозніше. [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я и халтурить могу ))))) [+sign]"Тихо ползи, улитка, по склону Фудзиямы, вверх, до самой вершины " Басёползу.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

... ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

записала, три [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

" гедоністське спа" можливе в "DODO", є сайт цього комплексу з описом усіх послуг.На педікюр ходжу до салону"Венеція"(Львівська,5).
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ой, и я, и я:)))) и даже где Богуния знаююююююю:))))) .....[+sign]Мама и маленькая банда:)))[-sign]
0

Поделиться сообщением