Опубликовано: 29 май 2010 Що рухає чоловіками, яких вже 4 роки тому відправили у відомому напрямку, телефонувати? Були колись нетривалі (ну, може трохи більше місяця) стосунки. Потім, як відомо з назви теми був культурно посланий. Періодично - раз на рік телефонував. Я не брала трубки. Так він мені ще й смс прислав: "Привітай мене з одруженням". ???????? - це моя реакція. Ще через де-який час телефонував. Взяв трубку мій чоловік і в прикол геєвськім голосочком йому скзаав, щось накшталт: "Та нафіга тобі вона? Краще зі мною зустрінься!" ))). Відповідь була: "Я не по етім дєлам!" )) Ну, думаю, слава Богу, мабуть таки на цей раз дійшло. Ан-нє! Ось вчора виходжу з ванної, 12 година ночі, чоловік каже: "Тобі хтось телефонував". Дивлюсь - воно! (соррі, що так призирливо, просто по іншому не скажеш). Але той подив був незнівнянним з тим, коли я побачила сьогодні зранку його повторний двінок! ЩО ЦЕ? Деградація мозку? Шалене кохання? Звідки йому взятися, якщо ще на стадії наших стоснків я давала чітко зрозуміти, що ці стосунки - "для здоров"я". Це один приклад. Ось другий. Стосунки завершені. Давно і спокійно. Вже рік не спілкуємось. В 2-й ночі смс наступного змісту: "Я хочу тобе бачити. Виходь". Моя відповідь: "Прошу мені більше не надсилати смс в нічний час, бо мені, вагітній і зі сплячим чоловіком під боком, не дуже зручно відповідати". Відповідь була адекватна: типу, вітаю, бажаю щастя. Через рік знову вночі дзінок. Вранці пишу смс майже схожу з першою відповіддю моєю (з різницею в тому, що я вже не вагітна, а дитині 7 місяців і вона вночи хоче спати, як і всі нормальні люди). Він: " Я зрозумів. Але скажи, коли тоді буде зручно тобі дзвонити". Точно не пам"ятаю, але цю я вже залишила без відповіді. Цей, хвала Богу, виявився трохи адекватнішим. Але питання залишається: що ними рухає? Стосунки закінчені, багато років відсутнє спілкування. Перший навіть колись бачив нас з чоловіком і дитиною (мені здається, що спостереження за щасливою родиною може таки дати поштовх до якихось висновків. Як видно - ні).Тема для мене не є дуже гострою ))). Просто цікаво. Цікаві ваші думки. Думки наших нечислених чоловіків дуже цінуються )). Може і в вашому житті є місце такому "неподобству")), розкажіть.[+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 29 май 2010 умгу, є схожі кадри )) причин не розумію теж [+sign]Чтобы потерять голову, надо иметь сердце...[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 29 май 2010 банальная скука ими движет, ничего более так что не стоит обольщаться.Хотя конечно можно и обольститься, если есть желание повысыть самооценку. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 29 май 2010 у меня был похожий случай, думаю это ущемленное самолюбие в них говорит, 99% что это вы были тогда инициатором разрыва.....вот никак не успокоятся.......А цель была проста- увлечь вас и затем бросить, ну чтобы это ОН бросил а не его. Где-то так, я думаю. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 29 май 2010 Теж варіант - про скуку. Я ще думала - напиваються і оце починається: "Кому б його зателефонувати"... Ну, самі знаєте, що у людей є така мулька )). Пам"ятаю навіть, колись був прикол з цього приводу, що перед п"янкою треба розібрати телефон повністю на частини: батарея окремо, сімка окремо, корпус окремо - і розкласти їх по різних кишенях, щоб не дай Бог, в голову стукне, то навряд сп"яну збереш все докупи, а якщо і збереш, то вже і бажання телефонувати комусь відпаде )).Про самооцінку - Боже збав. У мене з нею все в нормі. Цікаво просто. За варіант - дякую.[+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 29 май 2010 Та я чогось так не думаю... Не такі вже там стосунки були, щоб оце так ображатися. Хоча, може це для мене вони були "не такі вже"? )) [+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 29 май 2010 вот вот,))) а они может до сих пор все пережевывают, перетирают.....телефон то ваш точно хранят)))) Я бы как вариант, кстати, поменяла номер. . 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 29 май 2010 ой, та в мене теж така радість є. розкажу на шашликах:)))() 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 29 май 2010 )) Ну, це не показник. Я ж теж маю їхні номери)). І ще купи людей, з якими не підтримую щильного спілкування. Але у мене на це є свої причини: я просто терпіти не можу, коли мені телефонують з невідомого номера, а буває ще й по декілька разів. Не люблю я цих "сюрпризів". Номер змінити не можу - дуже багато контактів на нього зав"язані. Та і не думаю, що ця "поблемка" варта зміни номеру. ))[+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 29 май 2010 Добазарились! )))) [+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 29 май 2010 Исходя из примера ваших смс - посылать вы не умеете. Ими движет кобелизм. Им безразличен ваш муж и ребенок на которых вы ссылаетесь. И уж не знаю как вы, а я бы восприняла подобные звонки среди ночи, да еще при муже, как личное оскорбление. Поскольку женщине которую уважают, так не звонят и в два ночи на улицу не зовут. Я думаю, что вы у них ассоциируетесь с легкой добычей. Отсюда и такое поведение. В следующий раз, если захотите действительно избавиться от таких "явлений", то говорите прямо, что ВАМ не интересен звонящий объект, и ВЫ не хотите его видеть. А не спящий муж, ребенок и прочее. Иначе похоже на слабые отмазки, буд-то вы не против, если бы не семья. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 29 май 2010 Цікавий погляд на речі. Можливо з якогось боку воно так і може виглядати, як ви написали. Але це тільки тому, що вам не відомо дуже багато подробиць (всього не напишеш). Ні. Вони не сприймають мене як легку здобич. [+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 29 май 2010 у мну оце діти 17-18 червня здадуть тести і я вас чекаю:)() 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 29 май 2010 ок))) [+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 29 май 2010 Но ваши ответы им не дают ясно понять, согласны вы или нет. Посмотрим на ситуацию с другой стороны. Вам скучно. И есть бывший приятель который живет недалеко. Вы расстались спокойно, без претензий друг к другу. И вот прекрасный летний вечер, нужны отношения для здоровья. Вы пишете смс, а он отвечает - у меня жена под боком спит. Что вы подумаете при этом? Ах, я ему не нужна он уже женат! Но ведь вы и не собирались за него замуж. Вас не волнует с кем он сейчас. У вас есть время и желание. Он вам отказал? Нет. Ему обстоятельства не позволяют к вам прийти. И еще момент, вы бы стали звонить на домашний телефон, да еще прикидываться лесбиянокой общаясь с женой бывшего? Как же надо не во что не ставить человека, чтобы так нагло с ним себя вести. Подумайте. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 29 май 2010 Добре. Я пишу подробиці. Їх мабуть теба було зразу написати. Задовго до тих смс і дзвінків кожному з них було чітко проговорено, глядячи в очі: "Я припиняю будь-які стоснуки і прошу мене більше не турбувати (не дослівно), тому що я виходжу заміж. За кохану людину. Укладення шлюбу для мене виключає будь-які зради". Кожному з моїх залицяльників це було заявлено. І чомусь тільки цим двом не дійшло. ))А с приводу другого моменту... Не зовсім зрозуміла.... Чому домашній телефон? Чому це я повинна комусь телефонувати і прикидуватись лесбі? Ви, мабуть, не правильно зрозуміли те, що я писала вище. Цей №1 телефонував мені на мобільний. І до цього моменту дуже часто телефонував. І мені надоїло. Тому мій чоловік і прикольнувся. [+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 29 май 2010 Да, невнимательно прочла. Решила, что это мужу такое сказали. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 29 май 2010 Розумієте, тут саме в цьому і питання. Їм чітко дали зрозуміти, а чомусь не дійшо. Чому? ))) [+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 29 май 2010 А я думаю, что просто вы были такой ТОГДА, что они считают нормальным звонить вам. ТОГДА для вас это было приемлемым? (+) т.е. нормально ли вы отнеслись бы к таким звонкам и смс?[+sign]никогда не спорь с идиотом: он опустит тебя до своего уровня, а потом выиграет, поскольку имеет опыт (с)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 29 май 2010 Буквально на пару постів вище написала, що в очі було сказано (що сказано - дивіться вище).)) [+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 29 май 2010 скучно людям)) или алкоголь. ... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 29 май 2010 не-не, я не имела ввиду, что вы были "легкая добыча" [+sign]никогда не спорь с идиотом: он опустит тебя до своего уровня, а потом выиграет, поскольку имеет опыт (с)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 29 май 2010 что движет.....думаю что.... "Мы удаляем телефонные номера, чтобы не позвонить... мы же "гордые и взрослые", но все же стандартно, по субботам вечером у нас включается "пьяный тариф", ведь номера из памяти не удалишь никогда." :-))))забыть очень трудно.....[+sign]Я как фотон, который не только свет, но еще и волна......[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 29 май 2010 Клео, хотите фокус? [+sign]Пускай кружит безумный май!Свою любовь подарит вам!Пусть мир как шарик голубойВсегда манит своей мечтой![-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 29 май 2010 Я вас боюся з вашими фокусами ))))) [+sign]Маю проблеми з зором: не розбираю літер, написаних анонімами-хамами, параноїками, провокаторами і неадекватом.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение