Про допомогу

27 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Про допомогу Під величезним враженням... Лікарня швидкої допомоги. Ми лікуємося у ній вже 11 днів. За цей час побачили, крім своєї, багато людської біди. У нашій палаті за чоловіком доглядає жінка. Чоловік віком десь неповних 40 років. Мають спільну дитину (11 років). Стан чоловіка надзвичайно важкий. У людей абсолютно відсутні кошти на лікування. Не те, що на лікування - на елементарні реч.: на їжу, на телефонний дзвінок. Люди буквально не мають що їсти. Чоловік не приймає всіх ліків, бо їх у них немає. У нього температура. Всі в палаті прийняли якусь елементарну участь, хто приніс щось поїсти, хто купив ампулу антибіотика, медсестра на зміні дала свої гроші, щоб придбали антибіотик. Ці люди не бомжі, не безпритульні, порядні. Просто за весь час перебування у лікарнях витратили все, що мають до копійки. За весь час, доки вони в палаті, їх ніхто не відвідав. Жінка зверталася по допомогу на гарячу лінію до пана Чернівецького (відписалися, як завжди), ходила на прийом у міську адміністрацію (не прийняли), просила лікарів та адміністрацію лікарні про допомогу. Вона шукає роботу, оформлює чоловікові інвалідність і пенсію. Але хворого потрібно рятувати зараз, у них просто немає часу чекати на офіційні відповіді, які обіцють надати через два тижні або місяць. Ось дані хворого: Строшков Олесь Валериевич. Перенес операцию по удалению правого легкого. Сейчас ишемический инсульт. Кроме того, перенес операцию по удалению тромба на руке. Тел.: 093-808-72-01 (жена Лена). Необходимые лекарства (на первые дни): флексипарин 0,3, цефтриаксон 10 фл., винпацетин, реосорбилакт 200,0, системы, шприцы, магнезия. Цефтріаксон ми купили кілька ампул, заввідділенням передав із резерву лікарні 10 ампул. Звичайно, потрібні кошти (мінімум 70 грн на добу). Можливо, знайдуться люди, які захочуть їм допомогти. Я на форумі відносно недавно. Часто відвідую. Читаю, що люди думають про все, що відбувається: про собак бездомних, про бомжів, про те, подавати милостиню на вулиці чи ні, "про помощь нашим любимым бабушкам". Я все ще вірю, що є люди, які не зачерствіли до чужої біди... Ради інтересу прошу жінку не турбувати, у нас в палаті всі тяжко хворі, у всіх інсульти,всім потрібен спокій і догляд, і часу на пусті розмови немає.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

скорее всего, администратор сайта попросит Вас сейчас выслать подтверждающую документацию. Без нее такие темы вряд ли будут тут висеть [+sign]Fighting for peace is the same that fucking for virginity (c).[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А в саму больницу можно приходить, чтобы там передать на месте? Это не реанимация?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

up .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Про допомогу Администрация подтверждающую информацию пока не просит. Попросит - пришлю. В больницу приходить можно, это второе нейрохирургическое отделение БСП (Больница скорой помощи, метро Черниговская, дальше трамваем до остановки Алишера Наваи), палата 309. При входе в отделение верхнюю одежду нужно снять. Больных посещать можно. Я не думаю, что эти люди как-то могут использовать помощь в других целях.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ап
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ап
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Спасибо. В наше время столько проходимцев бывает, что лучше подъехать в отделение и все передать... Тем более праздник такой большой!!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Інформую Тільки що чоловік повернувся з лікарні. Він доглядав за батьком і підміняв дружину хворого на годину-дві. Хтось із форумчан, я ще не знаю хто саме, зустрічався з нею сьогодні. Передали ліки (цефтріаксон) і гроші. Велике вам спасибі!!! Я писала на форум під враженням, коли мені розповіли, що ця жінка під час роздачі лікарняної каші попросила шматок хліба, а працівниця лікарні їй відмовила, сказала, що хліба немає. Тоді вона підняла серветку, під якою був хліб, і запитала: "Що це?". Їй відповіли:"У нас хліб дефіцит!" У нас в палаті четверо розбитих паралічем хворих, ніхто хліба не бере, їжу всю привозимо з дому. Який може бути дефіцит? Як можна не дати хліба? Я цієї "роздатчиці" ще не бачила, але у мене була така думка посприяти їй у тому, щоб вона попрацювала у іншому місці. Ми розмовляли з дружиною хворого, не все однозначно, але те, що вони просто у вкрай безнадійному становищі зрозуміло. Як би там не було, а в такій ситуації треба йти до людей. Я розповідала їй про форум. про те, що моя кума, у якої виявили ракові клітини, і яка була безробітня на той час, знайшла завдяки форуму підробіток. Вона відповіла, що ні у що тепер не вірить. Чесно сказати, я сама не дуже вірила, що з моєї ідеї щось вийде, тому, той перший, хто відгукнувся, до певної міри підтримав мене і переконав у тому, що все-таки добро існує. Дякую дуже!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

... ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Написала в личку. ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Що краще Ліки призначають залежно від стану хворого. Я на сьогодні не в курсі, що йому призначено. Скоріше за все, порібні шприци і системи. Їжа теж не лишня. Чай трав яний, цукор, хліб я купила. Сусіди по палаті теж, здається, чай купували. Печиво у них було. Можна воду негазовану, кефір, кисломолочні. Мені здається, навіть домашній дієтичний суп, або рідка каша (трішки масла) не лишніми будуть. Хворий їсти просить...Соки можна лише свіжі, не пакетовані. Я в повідомленні писала номер телефону. У них можна запитати, які ліки їм потрібні. Дякую.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

up
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

up
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

поднимаю
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

вверх
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а зачем вы все пишете "АП", и никто не позвонил этим людям?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ап [+sign]Vivi per il presente, sogna per l’avvenire, impara dal passato...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

[+sign]Как часто процветание одного человека вызывает аллергию у другого!!)))* Чем чаще идешь навстречу друг к другу, тем меньше столкновений.*[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

мы к ездили к этим людям на выходных. У них действительно очень тяжелая ситуация. Они будут рады любой посильной вашей помощи.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

В данном случае, 10 долларов не песчинка в море всех средств, а сумма на которую эти люди смогут несколько дней просто есть((
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

надо помочь..
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Up
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Про допомогу Величезне спасибі всім, хто відгукнувся на прохання надати допомогу людям, які опинилися в лікарні без засобів для існування. Також окреме спасибі адміністраторові форуму за можливісь розмістити оголошення такого типу. Спасибі також парі, яка живе неподалеку від лікарні, які готували для них їжу, а також тим людям, які їх відвідували, допомагали матеріально і купували ліки. Всім-всім велике-велике спасибі! Хворого після курсу лікування вже виписали з лікарні. До речі, дуже згодилися надіслані форумчанами гроші (оплатили таксі). Мені не відомо, як там у них все складається вдома, буду сподіватися, що трошки краще. На всякий випадок іще раз напишу номер моб. тел: 093-808-72-01. Дякую.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Это была jullietta с мужем-они носили еду.
0

Поделиться сообщением